Afvallen met een afval coach – Start nu met afvallen!

Leestijd: 5 min

In deze blog lees je:

Veel mensen in Nederland kampen met overgewicht. Dit komt onder andere door de vele verleidingen van onze Westerse wereld. In ons rijke land is immers overal lekker eten te vinden. Maar veel mensen hebben ook last van overgewicht door chronische stress of andere problemen. Vrijwel niemand vindt het fijn om overgewicht te hebben en afvallen is vaak lastiger dan men denkt. Veel mensen vallen wel af, maar ze weten niet het gewenste gewicht te behouden. Om die reden is het ook verstandig om een afval coach in te schakelen.

Waarom kiezen voor een persoonlijke afval coach?

Het is om meerdere redenen verstandig om voor een persoonlijke afval coach te gaan. We gaven in de inleiding al even kort aan dat de meeste mensen motivatie nodig hebben. Een persoonlijke afval coach kan je in de eerste plaats motiveren. Dit is het fundament van een gezond leven zonder overgewicht. Een persoonlijke afval coach heeft daarnaast ook kennis van de voedselindustrie en van de sportwetenschappen. Op internet vind je veel informatie over voedsel en bewegen, maar niet alle informatie klopt. Je krijgt bovendien persoonlijk advies. Ieder mens is immers anders en een afvalcoach is op de hoogte van je persoonlijke situatie.

Wat zijn de kosten van afvallen met coach?

Je vraagt je ongetwijfeld af wat de kosten van een afvalcoach dan precies zijn. Wij vinden het belangrijk om de tarieven laag te houden, zodat ook mensen met een klein budget gebruik kunnen maken van onze diensten. We hebben onze lessen ingedeeld in 1 op 1 personal training en duo personal training. Ga je voor duo? Dan deel je samen de kosten! Zo heb je al een personal trainer aan je zijde vanaf 38,00 euro per week of kies je liever voor een traject waar je in je eentje aan de slag gaat met een afvalcoach dan kan dit al vanaf 59,99. 

Wil je graag snel afvallen en een duurzaam resultaat behalen? Dan raden we  een minimale frequentie aan van 2x per week. Tijdens de lessen wordt je persoonlijk begeleid op het gebied van training, gezondheid, voeding en levensstijl. Ben jij super fanatiek en klaar voor een snelle verandering? Kies dan voor 3x per week. Je boekt dan snel vooruitgang en zo word je de beste versie van jezelf binnen een korte periode.

Een afvalcoach helpt je bij het maken van betere keuzes

Een afvalcoach begeleidt je niet alleen bij het afvaltraject, maar tegelijkertijd zorgt de coach ervoor dat je een gezonder leven gaat leiden. De coach vertelt je onder andere meer over de juiste voeding en ook hoe je mentaal en fysiek gezond blijft. Mensen die lekker in hun vel zitten, voelen zich over het algemeen mentaal namelijk ook beter. Je hebt dan meer energie en dat zorgt ervoor dat je een actief leven kunt leiden. Je haalt meer uit je dag en dat is goed voor je carrière en algehele levensgeluk.

De voordelen van een coach om af te vallen

We hebben al enkele voordelen van een personal trainer inschakelen besproken, maar in deze alinea zetten we de verschillende voordelen even op een rijtje. In de eerste plaats is een afvalcoach bijzonder inspirerend. Veel mensen hebben wel de motivatie om af te vallen, maar tegelijkertijd hebben ze ook ondersteuning nodig. Ze hebben dat extra steuntje in de rug nodig om hun doelen te verwezenlijken. Een afvalcoach helpt je ook door de moeilijke tijden heen. Iedereen krijgt bij het afvalproces immers te maken met tegenslagen. Dat is helemaal niet erg zolang je mentaliteit maar goed is.

We gaven eerder in dit artikel al kort aan dat de meeste mensen wel gewicht verliezen, maar het probleem is dat ze snel weer kilo’s erbij krijgen. Dit heeft voornamelijk met de mentaliteit te maken. Wanneer je bijvoorbeeld een fanatiek dieet volgt, dan vliegen de kilo’s van je lichaam af. De meeste mensen houden dit echter niet lang vol. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, want daar word je onzeker van. De afvalcoach focust zich om die reden vooral op de lange termijn. Een duurzame verandering staat centraal, zodat je de rest van je leven een gewicht hebt waar je tevreden over bent.

Een afvalcoach heeft bovendien de juiste kennis in huis. Op internet vind je veel informatie over gezonde voeding, maar uiteraard is het ook voor een deel persoonlijk. Op internet lees je doorgaans alleen algemeen advies, terwijl een afvalcoach een persoonlijk voedingsschema maakt op basis van je leeftijd, gewicht, doelen en behoeftes. Uiteraard wordt dit eetschema altijd in overleg gemaakt.

Zo snel mogelijk afvallen met een personal coach

De meeste mensen schakelen een personal trainer aanvankelijk in voor afvallen, maar ze merken al snel dat dit slechts het begin is. We leggen namelijk de focus op een gezonde lifestyle. Dit houdt in dat je vooral blij moet zijn met jezelf en met je lichaam.

Ben je enthousiast geworden door dit artikel? Neem dan contact met ons op en dan plannen we gezamenlijk een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit informele gesprek kun je duidelijk je doelen aangeven. Je geeft je wensen aan en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

ONTDEK MEER

Voedingsschema afvallen vrouwen

In deze blog lees je: Hoeveel calorieën mag een vrouw eten bij het afvallen Hoe kan ik mijn calorie behoefte berekenen? Wat mag een vrouw bij het afvallen eten? Welke voedingsmiddelen kan een vrouw...

Krachttraining voor beginners; wat moet je weten en tips

In deze blog lees je: Wat is krachttraining? Krachttraining voor beginners; voordelen Krachttraining voor beginners; nadelen Hoe te beginnen met krachttraining voor beginners Krachttraining voor...

Zo blijf je gemotiveerd tijdens het sporten

In deze blog lees je: Stel jezelf een haalbaar doel Zorg dat het trainen leuk is en blijft Sport samen Neem deel aan groepslessen Schrijf je sportafspraken in je agenda Neem deel aan groepslessen...