Biefstuk met champignons
Diner
1 personen
233 kcal
10 min
Een snelle en gemakkelijke maaltijd heb je zo op tafel. Maar hoe zorg je ervoor dat deze ook écht lekker is? Hieronder het antwoord, want deze biefstuk met champignons is om je vingers bij af te likken!
Ingrediënten
-
1 ui
-
200 g champignons
-
75 biefstuk
-
keltisch zeezout
-
zwarte peper
-
1 el ketjap manis
- rucola
Zo maak je het
- Verwarm een klein klontje roomoter in een koekenpan.
- Snijd de ui in kleine stukjes en bak deze tot ze glazig zijn.
- Voeg vervolgens een scheutje ketjap toe aan de ui.
- Leg nu de biefstuk in de koekenpan. Ga je voor rare? Bak deze dan 3 minuten aan beide kanten mooi bruin.
- Haal de biefstuk uit de koekenpan en pak ‘m in in zilver folie en laat de biefstuk rusten.
- Doe de champignons in de pan en bak deze goudbruin.
- Haal het biefstuk uit de folie en leg het op je bord, voeg vervolgens de champignons toe.
Lekker te combineren met zoete aardappel uit de oven, zoete aardappel puree of bloemkoolpuree.
Voedingswaarde
- Kcal: 233
- Koolhydraten: 18 g
- Eiwitten: 32 g
- Vetten: 3 g
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Aardappelbroodjes
Ontbijt/bijgerecht 12 porties 230 kcal per...
Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing
Diner 4 personen 655 kcal per persoon 20 min...
Toast met cottagecheese, avocado en ei
Ontbijt 4 personen 200 kcal per persoon 15 min...