Kip salade
Diner
1 personen
642kcal
10 min
Een frisse salade is heerlijk, maar is jouw favoriet rijk aan alle bouwstoffen? Deze kip salade in ieder geval wel!
Ingrediënten
-
100 g biologische kipfilet
-
halve avocado
-
10 cherrytomaatjes
-
100 g sla
-
20 g olijven
-
zwarte peper
-
keltisch zeezout
-
5 g groene pesto
- 50 g quinoa
Zo maak je het
- Verwarm een klein klontje roomoter in een koekenpan.
- Snijd de kip in dunne reepjes en doe deze in de pan.
- Bak de reepjes goudbruin.
- Zet ondertussen de quinoa op en volg de instructies op de verpakking.
- Doe de sla, olijven, groene pesto en cherrytomaatjes in een schaal en meng het door elkaar.
- Snijd de halve avocado in blokjes en voeg deze toe aan de salade.
- Laat de kip en quinoa 10 minuten afkoelen voor je deze aan de salade voegt.
Voedingswaarde
- Kcal: 642
- Koolhydraten: 39 g
- Eiwitten: 43 g
- Vetten: 32 g
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Aardappelbroodjes
Ontbijt/bijgerecht 12 porties 230 kcal per...
Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing
Diner 4 personen 655 kcal per persoon 20 min...
Toast met cottagecheese, avocado en ei
Ontbijt 4 personen 200 kcal per persoon 15 min...