Corporate coaching

Be part of a life-changing experience for you and your employees.

De PTI app

Draag bij aan de gezondheid, vitaliteit en het geluk van je medewerkers. Help ze om het beste uit zichzelf te halen en bereik zo makkelijker je bedrijfsdoelen. Het is een feit: gezonde medewerkers zitten lekker in hun vel en presteren beter.

Heb je medewerkers die:

  •  relatief vaak ziek zijn?
  •  overgewicht hebben?
  •  een slechte conditie hebben?
  •  roken of ongezond eten?
  •  een laag energieniveau hebben?

Op een motiverende, positieve en wetenschappelijk onderbouwde manier brengen wij medewerkers in beweging, we helpen ze plezier te krijgen in sporten en laten ze zien hoe gaaf het is om te groeien en steeds je grenzen te verleggen.

Een zieke medewerker kost gemiddeld 250 euro per dag.

(Bron: CBS) 

Medewerkers met een minder goede gezondheid zijn tot 18% minder productief dan hun vitale, gezonde collega’s.

(Bron: Warwick)

Aandacht voor de vitaliteit van medewerkers kan leiden tot een daling van 15% in het ziekteverzuim en 5% extra productiviteit.

 Bron: Aon) 

De verwachting is dat in 2030 50% van de mensheid kampt met overgewicht.

(Bron: McKinsey Global Institute) 

PTI MAAKT BEDRIJVEN VITALER!

Online coaching

Wil je medewerkers langdurig gemotiveerd laten bewegen, dan is een resultaatgestuurde aanpak het meest effectief. Via onze online coaching app geven we begeleiding en instructies.

Niet alleen op het gebied van training, maar ook op het gebied van voeding en rust. Ook beantwoorden we vragen en geven we een keur aan kennis weg met recepten, maaltijdplannen en trainingsschema’s.

Dé manier om je lifestyle duurzaam te veranderen.

Inrichten corporate gym

Hoe richt je in je eigen bedrijf een optimaal functionerende en motiverende gym in? Wij gebruiken onze vakkennis om een interne sportschool in te richten die voorzien is van alle faciliteiten voor een effectieve workout.

Vanzelfsprekend gaan we uit van de medewerkers, de beoogde doelen en de beschikbare ruimte. Via ons netwerk hoogwaardige toestellen- en materialenleveranciers, zorgen wij voor aanwezigheid van alle benodigde attributen.

Ook op een beperkt oppervlak kunnen wij uit de voeten!

Coaching op locatie

Combineer je bedrijfsdoelen met sportieve doelen, geef een boost aan het energielevel van je medewerkers of geef ze de kans om hun levensstijl te verbeteren met maximale impact.

Voor bedrijven ontwikkelen wij trainingssessies en -concepten op maat. Van een periodieke bootcamp tot individuele training, groepstrainingen, het verzorgen van sessies op relatie- of personeelsdagen of het wekelijks geven van advies of training in de eigen corporate gym.

Wie of wat je ook in beweging wilt zetten: wij realiseren het!

PTI VOOR MEDEWERKERS

DE BASIS VOOR EEN SUCCESVOL TRAJECT VOOR JOUW MEDEWERKERS IS HET PTI PLATFORM MET BIJBEHORENDE APP. DAARMEE KUN JE MEDEWERKERS:

Activeren

Laten groeien en leren

Inspireren

Deze bedrijven gingen je voor:

Is jouw bedrijf er klaar voor?

Ja ik wil op de hoogte blijven van de laatste adviezen over training en voeding