FILOSOFIE

Alles over ONS EN onze werkwijze

our goal

PTI is een inspirerend, positief en vooral oprecht instituut. We laten de eerlijkheid zien in de processen; de groei en de tegenslagen. Het behalen van positieve gedragsverandering vind plaats, dat is onze belofte.

Bij ons bewandel je een pad met heuvels en obstakels, maar juist dat is hetgeen dat bijdraagt aan duurzame verandering. Het gaat niet om het resultaat, het gaat om het proces. Het proces van gedragsverandering is voor ons key in de groei én de aanloop naar het eindresultaat.

WAAR HET ALLEMAAL BEGON

Een instituut dat ontstond vanuit de passie en liefde voor sport groeide al snel uit van een eenmansbedrijf tot een instituut met meerdere personal trainers.

“Ik wilde een plek creëren waar mensen kunnen bouwen aan een fit en gezond lijf, voor lange termijn.”

Ivy van den Heuvel

LIFESTYLE

We besteden veel aandacht aan plezier, voldoende slaap, gezonde voeding en beweging, zodat jij het optimale uit je leven haalt.

Live your life to the fullest!

de pti formule

PTI focust zich op lange termijn resultaten. We leren je bewust te worden van een gezonde levensstijl en hoe je dit op lange termijn kunt toepassen en volhouden. We werken stap voor stap naar waar jij wilt zijn en verder.

ONZE TRAININGSMETHODE

Je lichaam en gezondheid zijn je meest waardevolle bezit. Daarom werken wij middels het wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept van chivo: funtioneel trainen. Het is gericht op het continu verbeteren van kwaliteit van bewegen en is op individueel niveau aanpasbaar.

THUIS VAN HUIS

Natuurlijk train je bij PTI omdat je je sportieve doelen wilt behalen. Maar we vinden het ook belangrijk om een plek te creëren waar jij je veilig en thuis voelt.

ONZE TAAL

Binnen PTI zorgen we voor een inspirerende en positieve vorm van communicatie. Een belangrijk onderdeel van het veranderen van de levensstijl is de mind-set waarin je verkeert. We zetten de negatieve gedachten om in positieve gedachten.

HET GAAT NIET GOED  IK BEN OP WEG

HET IS ZWAAR  IK GROEI

ONTDEK MEER

PERSONAL TRAINING

LEES MEER

BEDRIJFSFITNESS

LEES MEER

ONS TEAM

LEES MEER