Online off-ice hockey program

Champions are built in the offseason Schrijf je nu in!
Het ijshockeyseizoen van 2018-2019 zit er alweer (bijna) op! Het is een sportief seizoen geweest en om deze zomer fit te blijven lanceert PTI Coaching een nieuw off-ice trainingsprogramma speciaal voor alle ijshockeyers in Nederland.
Word de beste ijshockeyer die je kunt zijn
Vanaf 1 april biedt PTI Coaching voor een periode van 5 maanden een off-ice trainingsprogramma aan die jouw ijshockey carrière next level gaat brengen. Al voor € 50,- euro per maand volg jij een schema dat dient als jouw stok achter de deur en dat helpt om het maximale uit je trainingen te halen!  Deelnemen kan vanaf 12 jaar én op elk niveau, we stellen zowel een schema zonder gewichten samen als een schema voor de volwassen ijshockeyer met gewichten. Je zult squatten, lungen, deadliften, pressen, cleanen, rennen, roeien en nog veel meer. Net als het Oberliga team! Alles wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken is terug te vinden in jouw persoonlijke account in de PTI Coaching app. Hierin supporten we je op het vlak van training, voeding en levensstijl. Je legt er zelf je voortgang vast en stelt er al je vragen.
Waarom off-ice training zo belangrijk is
In iedere sport, groot of klein, trainen slimme atleten in het off-season gewoon door. Dit is namelijk de periode waarin jij de kans hebt om aan je power te werken, om kracht te verbeteren en om je conditie op pijl te houden, zodat jij het volgende seizoen begint met een streepje vóór op de tegenstander! Iedereen streeft er naar om een betere ijshockeyer te worden. Daarom is het prettig om een schema te volgen dat rekening houdt met de fysieke vereisten van een ijshockeyatleet, mede ontwikkeld door één van de beste ijshockeyers in Nederland zelf. In de top competities als de NHL en KHL is fysieke training buiten het ijs om veel beter ontwikkeld dan in Nederland. Daar moet verandering in komen! Wil jij jezelf helemaal klaarstomen voor het nieuwe seizoen, sluit je dan aan bij deze community en deel je ervaringen van het traject in de app met andere ijshockeyers!
Wetenschappelijk fundament
Ivy van den Heuvel, aanvoerder van de Tilburg Trappers en het Nederlandse IJshockeyteam, zet zich al jaren iedere dag in om de beste mogelijke atleet te zijn op het ijs. Als geen ander weet hij dat je ook buiten het ijs om hard aan je fysiek moet werken. Trainen tijdens het off-season is voor hem dan ook een vanzelfsprekendheid.

Voordat Ivy het Personal Training Institute oprichtte heeft hij onder andere de NASM opleiding voor personal training gevolgd. Niet alleen heeft hij sindsdien vele leden met resultaat mogen helpen aan hun doelen; de inhoud van zijn werk heeft dus ook een wetenschappelijk fundament. “In mijn jaren als topijshockeyer heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om de sportschool in te duiken na het ijshockeyseizoen. Daarom sta ik samen met mijn team vanaf 1 april klaar om jou te helpen alles uit je trainingen te halen en jouw ijshockey niveau naar een volgend level te brengen”.

Schrijf je nu in en kies het programma dat bij jou past:

Bij al onze abonnementen ben je zeker van resultaat en persoonlijke aandacht. Jijzelf bepaalt met welke support jij het maximale uit jezelf gaat halen. Begin gerust met de basis, upgraden kan altijd!

The hockey program

IJshockey specifiek trainingsschema

Toegang tot alle functies van de app

Toegang tot maaltijden

Exclusieve content

Toegang tot PTI Coaching workouts

PTI Coaching program

Lid van de hockey community

.

.

€ 50,- per maand

Step-by-step coaching

Persoonlijk intakegesprek

Toegang tot alle functies van de app

Professionele en persoonlijke begeleiding

Up-to-date trainingsplan

Up-to-date voedingsadvies

WEKELIJKS persoonlijke coaching

Starterskit

Maandelijks opzegbaar .

.

€ 125,- per maand

Elite coaching

Persoonlijk intakegesprek

Toegang tot alle functies van de app

Professionele en persoonlijke begeleiding

Up-to-date trainingsplan

Up-to-date voedingsadvies

ONBEPERKT persoonlijke coaching

Privé uitdagingen geactiveerd door coach

Starterskit

Maandelijks opzegbaar .

€ 199,- per maand

inschrijfformulier

Kies je abonnement:

Kies je trainingsbehoefte:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden van PTI Coaching:

2 + 9 =