Ons Team

PTI heeft een team personal trainers die leven voor de sport, zijn goed opgeleid, professioneel en prettig om mee samen te werken.

Onze coaches staan voor je klaar om je te ondersteunen in het proces om het beste in jou naar boven te halen. Dit doen ze tijdens de les, maar ook zeker buiten de lessen om.

Wil jij deel uit maken van ons team? Bekijk hier onze vacatures.

DAAN

COACH

Daan heeft veel ervaring in de fitness branche en volgt de opleiding sport en beweging. Daarin heeft hij de richting sport, bewegen en gezondheid gekozen.

Zijn bovenlichaam traint hij graag met de incline smith machine chest press (een hele mond vol). Daan kan goed luisteren en al helemaal als hij chocolade in zijn bereik heeft, dit is namelijk zijn favo snack!

SASKIA

COACH

In haar jonge jaren begon Saskia met wedstrijdzwemmen en turnen. Na een operatie ondervond ze hoe belangrijk het is om te (blijven) sporten en bewegen. Wist ze toen stiekem al dat dit haar passie zou zijn? Een leuk weetje over Saskia is namelijk dat ze een technische studie heeft gedaan en via de werving & selectie-branche een complete carrière switch heeft gemaakt naar de sport. Vanaf dat moment was ze écht om, want daarna heeft ze nooit meer iets anders gedaan!

BJORGE

COACH

Op 6-jarige leeftijd begon Bjorge met waterpolo en wedstrijdzwemmen. Toen hij 15 was had hij zijn eerste abbonement in de gym. Na een aantal jaar sukkelen ontdekte hij powerlifting en is hij zich hier op gaan focussen. Sinds 2022 draagt hij de titel “Nederlands pound for pound beste powerlifter”. En draait hij internationaal wedstrijden op het hoogste niveau. In 2018 heeft hij de papieren van gecertificeerd strength coach in the pocket. En sinds dien helpt hij mensen met hun (kracht) doelen. We vroegen hem ook zijn favo snack te kiezen, zijn antwoord: “Favoriete snack kan ik niet kiezen aangezien ik een snackexpert ben.”

MAX

COACH

Vanaf het moment dat hij in aanraking kwam met fitness is hij 24/7 met training, voeding en het verbeteren van zowel zijn eigen gezondheid als de gezondheid van anderen bezig! Je kunt wel zeggen dat Max van zijn passie zijn vak heeft gemaakt. Je mag hem wakker maken voor een zelfgemaakte hamburger. Zijn favoriete oefening is de squat en hij vind robe climbs het minst leuk om te doen. Als hij zelf aan het trainen is, is hij volledig in zijn element en verdwijnt te wereld om hem heen.

Marli

 COACH

Al van jongs af aan is Marli met sport bezig. Pure liefde en verslaving toen ze de eerste keer, in Polen, een hockeystick in haar hand hield. Vanaf die dag is haar hockeyreis begonnen en jaagt ze haar dromen na! Sinds haar 17e speelt ze voor het Nationale team in Polen, waar ze 10 jaar aanvoerder is – de meeste caps in de geschiedenis! “Ik heb echt moeite om rust te nemen, dus heb ik een piano van mijn vriend gekregen om iets langer en rustiger te zitten”.

TEUN

COACH

Van jongs af aan is Teun al bezig met sport. “Ik kick erop om het maximale uit mezelf te halen (marathon & Iron Vikingrun behaald). Daarmee wil ik ook altijd het maximale uit iemand anders halen!”

De clean and press vind hij een toffe oefening – in alle vormen. Voor de hip thrust hoef je hem niet wakker te maken en sinds kort is hij lid van de kale mannen club.

SIETSE

COACH

Sietse heeft de opleiding gevolgt tot fysiotherapeut waar zijn passie voor training en gezondheid helemaal tot zijn recht komen. Van jongs af aan heeft hij veel affiniteit met sport en houd hij ervan zijn fysieke grenzen op te zoeken. Voordat hij startte met krachttraining deed hij aan wedstrijdzwemmen en voetbal. Een gaaf weetje over Sietse is dat hij 12 (!) zwemdiploma’s heeft voordat hij begon met wedstrijdzwemmen. Je mag hem wakker maken voor chocoladepepernoten en pull-ups. Wat hij tof vind is om zijn creativiteit terug te laten komen in zijn trainingen; “Je kunt met wat creativiteit namelijk áltijd een goede work-out bedenken!”

ILSE

COACH

Al vanaf kinds af aan is Ilse veel bezig geweest met sport. Zij heeft 18 jaar geturnd, waarvan grotendeels 7 uur per week. Als kind zijnde heeft ze 11 zwemdiploma’s gehaald. Je kunt je voorstellen dat de sportopleiding dan ook niet als een verassing kwam. Momenteel werkt ze al 7 jaar in de fitnesswereld, waarbij ze crossfit en krachttraining doet. Thrusters en hardlopen zijn niet haar favorieten bezigheid, maar voor bulgarian split squat mag je haar zeker wakker maken. “Deze voelen heeeerlijk!” zegt ze erover. Of (je zou het niet raden) burpees. Bovenlichaam trainen is wel echt haar favoriet.

Ivy van den Heuvel - Personal trainer PTI
Ivy van den Heuvel - Personal trainer PTI

IVY

FOUNDER & COACH

Ivy is voormalig aanvoerder bij Tilburg Trappers en het Nederlands ijshockeyteam, als internationaal ijshockeyer sport hij al jarenlang op het aller hoogste niveau. Daarnaast is Ivy ambassadeur van instituut Verbeeten. Hij haat burpees, maar houdt van reizen. En van pizza. Al van jongs af aan is Ivy gepassioneerd bezig met sport, gezonde voeding en een bewuste levensstijl. Zijn kennis en ervaring zet hij graag in om jou te helpen jouw doelen te behalen!

ONTDEK MEER