Ons Team

PTI heeft een team personal trainers die leven voor de sport, zijn goed opgeleid, professioneel en prettig om mee samen te werken.

Onze coaches staan voor je klaar om je te ondersteunen in het proces om het beste in jou naar boven te halen. Dit doen ze tijdens de les, maar ook zeker buiten de lessen om.

Wil jij deel uit maken van ons team? Bekijk hier onze vacatures.

MICHELLE ROBBEN

COACH

Op jonge leeftijd kwam Michelle al in aanraking met (top)sport. Tot haar 18e deed ze mee aan competities in de paardensport, daarna werd ze verliefd op de sport Crossfit waarna ze zelf de stap heeft gezet om te gaan coachen en haar crossfit level 1 diploma te halen. Haar favoriete oefening is de clean, omdat ie zo lekker complex is! Ze krijgt energie van leden die enthousiast zijn, maar ook zeker van het ‘aha-momentje’ wanneer de oefening valt of er progressie wordt gemaakt. Michelle is in haar vrije tijd te vinden met vrienden op het terras voor een borrel!

MIRTE VAN DER LINDEN

COACH

Mirte leeft voor het bijdragen aan het verbeteren van gezondheid en een goed succesverhaal. De echte kracht groeit op de momenten dat je denkt te willen opgeven, maar toch door gaat. Split squats doet ze niet graag, niet omdat ze het niet leuk vind, maar dit gewoon een erg uitdagende oefening is. Mirte is niet groot, maar kan eten voor twee. Haar guilty pleasure zijn peanut M&M’s, hier krijgt ze nooit genoeg van.

ARCON VAN GORP

COACH

Arcon is Crossfit Master Atleet en bedreven vechtsporter. Hij heeft een hekel aan thrusters, maar houdt wél van chillen en Netflix kijken. Ook is hij altijd in voor een frietje met stoofvlees. Enkele jaren geleden gooide Arcon het roer volledig om: hij stopte met zijn werk als weerbaarheidstrainer in de jeugdzorg en ging als sportbegeleider aan de slag. De leden van PTI kunnen rekenen op 100% commitment als ze aan de slag gaan met Arcon.

Marli Rybacha

 COACH

Al van jongs af aan is Marli met sport bezig. Pure liefde en verslaving toen ze de eerste keer, in Polen, een hockeystick in haar hand hield. Vanaf die dag is haar hockeyreis begonnen en jaagt ze haar dromen na! Sinds haar 17e speelt ze voor het Nationale team in Polen, waar ze 10 jaar aanvoerder is – de meeste caps in de geschiedenis! “Ik heb echt moeite om rust te nemen, dus heb ik een piano van mijn vriend gekregen om iets langer en rustiger te zitten”.

MAX VAN RAAK

COACH

Vanaf het moment dat hij in aanraking kwam met fitness is hij 24/7 met training, voeding en het verbeteren van zowel zijn eigen gezondheid als de gezondheid van anderen bezig! Je kunt wel zeggen dat Max van zijn passie zijn vak heeft gemaakt. Je mag hem wakker maken voor een zelfgemaakte hamburger. Zijn favoriete oefening is de squat en hij vind robe climbs het minst leuk om te doen. Als hij zelf aan het trainen is, is hij volledig in zijn element en verdwijnt te wereld om hem heen.

ABI RAYE

COACH

Al van jongs af aan is Abi fan van sporten en de voordelen die het je lichaam opleveren. Abi is hockey professional en speelt bij de KHC Dragons in België. Daarnaast komt ze ook uit voor het Nationale team van onze onderburen! Met haar vakinhoudelijke kennis als topsporter helpt ze graag anderen hun doelen te behalen. Ook is ze wel in voor een chin ups challenge, maar voor split squats zet ze jou liever aan het werk. Nog iets cools over Abi? Zij heeft drie paspoorten: Brits, Canadees en Belgisch.

GIO HELINSKI

COACH 

Gio is gek op sport. Zijn studie SPECO is zelfs sport gerelateerd. Sinds een aantal jaren is hij fanatiek in de fitness en sindsdien is hij de sportschool niet meer uit te slaan. Welke oefening hij het leukste vind? De squat. Je kunt Gio ’s nachts wakker maken voor een snack uit de Antilliaanse keuken en dan vooral met pasteitjes en kaasballetjes. Nog een leuk weetje over Gio: hij houdt veel van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Ieder jaar probeert hij een nieuw land te bezoeken.

Ivy van den Heuvel - Personal trainer PTI

IVY VAN DEN HEUVEL

FOUNDER & COACH

Ivy is voormalig aanvoerder bij Tilburg Trappers en het Nederlands ijshockeyteam, als internationaal ijshockeyer sport hij al jarenlang op het aller hoogste niveau. Daarnaast is Ivy ambassadeur van instituut Verbeeten. Hij haat burpees, maar houdt van reizen. En van pizza. Al van jongs af aan is Ivy gepassioneerd bezig met sport, gezonde voeding en een bewuste levensstijl. Zijn kennis en ervaring zet hij graag in om jou te helpen jouw doelen te behalen!

HANNEKE DE WITTE

CO-OWNER & BACK OFFICE

Hanneke heeft altijd veel passie gehad voor dans en bewegen. Op deze manier is zij het liefst met haar lichaam bezig. Voeding vindt ze erg interessant, al blijft het lastig om niet de hele witte chocolade reep op te eten in plaats van een stukje ;). In het instituut is Hanneke te vinden in de backoffice waar ze haar creatieve ei en liefde voor schrijven kwijt kan in onder andere de markting van PTI.

ONTDEK MEER