Ons Team

PTI heeft een team personal trainers die leven voor de sport, zijn goed opgeleid, professioneel en prettig om mee samen te werken.

Onze coaches staan voor je klaar om je te ondersteunen in het proces om het beste in jou naar boven te halen. Dit doen ze tijdens de les, maar ook zeker buiten de lessen om.

Wil jij deel uit maken van ons team? Bekijk hier onze vacatures.

GERT-JAN WESTERHOUT

COACH

Gert-Jan heeft als motto: ‘als je iets doet, doe het dan goed én met volle overgave.’ Zo is hij ook vaak op zijn vrije zondagen in het instituut te vinden om zelf te trainen. (Lees: apenkooien met zijn twee kids). Als sportdocent, voetbaltrainer en PTI coach begeleid hij anderen graag met het behalen van doelen. Door het raken van de juiste snaar, bereikt hij het meest. Je kunt ervan op aan dat Gert-Jan je te allen tijde zal stimuleren, inspireren en positief zal coachen.

MIRTE VAN DER LINDEN

COACH

Mirte leeft voor het bijdragen aan het verbeteren van gezondheid en een goed succesverhaal. De echte kracht groeit op de momenten dat je denkt te willen opgeven, maar toch door gaat. Split squats doet ze niet graag, niet omdat ze het niet leuk vind, maar dit gewoon een erg uitdagende oefening is. Mirte is niet groot, maar kan eten voor twee. Haar guilty pleasure zijn peanut M&M’s, hier krijgt ze nooit genoeg van.

ARCON VAN GORP

COACH

Arcon is Crossfit Master Atleet en bedreven vechtsporter. Hij heeft een hekel aan thrusters, maar houdt wél van chillen en Netflix kijken. Ook is hij altijd in voor een frietje met stoofvlees. Enkele jaren geleden gooide Arcon het roer volledig om: hij stopte met zijn werk als weerbaarheidstrainer in de jeugdzorg en ging als sportbegeleider aan de slag. De leden van PTI kunnen rekenen op 100% commitment als ze aan de slag gaan met Arcon.

Marli Rybacha

 COACH

Al van jongs af aan is Marli met sport bezig. Pure liefde en verslaving toen ze de eerste keer, in Polen, een hockeystick in haar hand hield. Vanaf die dag is haar hockeyreis begonnen en jaagt ze haar dromen na! Sinds haar 17e speelt ze voor het Nationale team in Polen, waar ze 10 jaar aanvoerder is – de meeste caps in de geschiedenis! “Ik heb echt moeite om rust te nemen, dus heb ik een piano van mijn vriend gekregen om iets langer en rustiger te zitten”.

ABI RAYE

COACH

Al van jongs af aan is Abi fan van sporten en de voordelen die het je lichaam opleveren. Abi is hockey professional en speelt bij de KHC Dragons in België. Daarnaast komt ze ook uit voor het Nationale team van onze onderburen! Met haar vakinhoudelijke kennis als topsporter helpt ze graag anderen hun doelen te behalen. Ook is ze wel in voor een chin ups challenge, maar voor split squats zet ze jou liever aan het werk. Nog iets cools over Abi? Zij heeft drie paspoorten: Brits, Canadees en Belgisch.

Ivy van den Heuvel - Personal trainer PTI

IVY VAN DEN HEUVEL

FOUNDER & COACH

Ivy is voormalig aanvoerder bij Tilburg Trappers en het Nederlands ijshockeyteam, als internationaal ijshockeyer sport hij al jarenlang op het aller hoogste niveau. Daarnaast is Ivy ambassadeur van instituut Verbeeten. Hij haat burpees, maar houdt van reizen. En van pizza. Al van jongs af aan is Ivy gepassioneerd bezig met sport, gezonde voeding en bewust leven. Zijn kennis en ervaring zet hij graag in om jou te helpen jouw doelen te behalen!

HANNEKE DE WITTE

CO-OWNER & BACK OFFICE

Hanneke heeft altijd veel passie gehad voor dans en bewegen. Op deze manier is zij het liefst met haar lichaam bezig. Voeding vindt ze erg interessant, al blijft het lastig om niet de hele witte chocolade reep op te eten in plaats van een stukje. In het instituut heet Hanneke je welkom en is altijd in voor een praatje. Ook helpt ze je graag op het gebied van gezonde voeding en een killer mindset.

ONTDEK MEER