Over ons

The challenge you accept today will be the pride you feel tomorrow

PTI 

Wij helpen jou het maximale uit jezelf te halen

Samen met jou verleggen we grenzen en halen we het beste in je naar boven. Zodat je met techniek, doorzettingsvermogen én plezier komt waar je wilt zijn: in je beste vorm!

Blijvend ontwikkelen en resultaten boeken

Bij PTI draait het om jou en hoe jij de beste versie van jezelf wordt. Dat bereiken we door te trainen op een manier die bij jou past. Onze benadering is dus steeds individueel. Want de ene persoon wil graag stap voor stap verbeteren, terwijl iemand anders juist gemotiveerd raakt van een ambitieus doel als stip aan de horizon. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat je jezelf op een passende manier blijft ontwikkelen en resultaten boekt.

Zijn wie je bent

Natuurlijk train je bij PTI vanwege je sportieve doelen, maar we creëren in onze gym ook een omgeving waarin je je veilig en thuis kunt voelen. Lekker in je vel zitten gaat immers om veel meer dan een effectieve workout. Daarom is de persoonlijke band met je trainer zo belangrijk: bij PTI kan je zijn wie je bent en in vertrouwen met ons delen wat je bezighoudt. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

Wetenschappelijk fundament

Personal trainer is een beroep dat vraagt om veel vakkennis over bewegen en voeding. Je lichaam en gezondheid zijn immers je meest waardevolle bezit. Daarom werken wij volgens een beproefd en wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept: OPT. Dit trainingsconcept is ontwikkeld door NASM (National Academy of SportsMedicine). Het is gericht op het continu verbeteren van sportprestaties en is op individueel niveau aanpasbaar. Aanvullend werken we volgens de wereldwijd populaire principes van crossfit.

Over oprichter Ivy van den Heuvel

PTI is opgericht door Ivy van den Heuvel: personal trainer, ijshockeyprofessional en meervoudig international. Al van jongs af aan is hij gepassioneerd bezig met sporten, gezonde voeding en bewust leven. Zijn persoonlijke ambitie om ook anderen te helpen, heeft hij vorm gegeven in zijn eigen trainingsinstituut.

“Niets geeft mij meer voldoening dan een trotse blik van iemand die zijn of haar doelstelling gehaald heeft!”

Onze missie

PTI wil iedereen met behulp van professionele training op een leerzame, plezierige manier helpen gezonder en fitter te leven.

Onze visie

Samen gezond en fit.

Team PTI 

Ivy van den Heuvel

Ivy van den Heuvel

Founder & Coach

Ivy is aanvoerder bij de Tilburg Trappers en het Nederlands ijshockeyteam, als internationaal ijshockeyspeler sport hij al jarenlang op het allerhoogste niveau. Daarnaast is Ivy ambassadeur van Instituut Verbeeten. Hij haat burpees, maar houdt van reizen. En van pizza. Al van jongs af aan is Ivy gepassioneerd bezig met sport, gezonde voeding en bewust leven. Zijn kennis en ervaring zet hij graag in om jou te helpen jouw doelen te behalen!

Collin van Dijk

Collin van Dijk

Coach

Collin is groot van fan van de pull-up en heeft een haat-liefde verhouding met de air bike. Zijn passie voor (anderen) trainen heeft hij ontdekt in zijn wedstrijd-judo tijd. Met veel vallen en opstaan (hoe toepasselijk) schaaft hij constant aan zijn eigen visie op duurzaam bewegen en trainen, die hij graag wil uitdragen naar jou. Een samenvatting: het menselijk lichaam is gemaakt om gevarieerd (!) en vooral véél te bewegen. Dus geef je lichaam wat liefde en gebruik het!!

Hanneke de Witte

Hanneke de Witte

Co-owner

Hanneke heeft altijd veel passie gehad voor dans en bewegen. Op deze manier is zij het liefst met haar lichaam bezig. Voeding vindt ze erg interessant, al blijft het lastig om vaak al het lekkers te negeren en te laten liggen. Hanneke’s favoriet is witte chocolade met hazelnoten. In het instituut vindt je Hanneke voornamelijk bij het squat rek en ze helpt je graag op het gebied van voeding en mindset.

Gert-Jan Westerhout

Gert-Jan Westerhout

Coach

Gert-Jan heeft als motto: ‘als je iets doet, doe het dan goed en met volle overgave..’ Zo is hij ook vaak op zijn vrije zondagen in het instituut te vinden om te trainen. (Lees: apenkooien met de kids). Zijn grote twee passies zijn sporten en sport coaching. Als sportdocent, voetbaltrainer en Functional building coach begeleid hij anderen graag met het behalen van doelen. Door het raken van de juiste snaar, bereik je het meest! Je kunt ervan op aan dat Gert-Jan je te allen tijden zal stimuleren, inspireren en positief zal coachen. 

Arcon van Gorp

Arcon van Gorp

Coach

Arcon is Crossfit Master Atleet en bedreven vechtsporter. Hij heeft een hekel aan thrusters, maar houdt wél van chillen met Netflix. En van friet met stoofvlees. Enkele jaren geleden gooide Arcon het roer volledig om: hij stopte met zijn werk als weerbaarheidstrainer in de jeugdzorg en ging als sportbegeleider aan de slag. De leden van PTI kunnen rekenen op 100% van zijn commitment.

De garanties van PTI 

Z
Trainen volgens wetenschappelijk onderbouwde methode
Z
100% focus op optimale effectiviteit
Z
Gediplomeerde, ervaren trainers
Z
Altijd je eigen vaste coach
Z
Een grote, moderne gym met alles wat je nodig hebt
Z

24/7 toegang tot de PTI app met trainingen, voedingstips en persoonlijke support

Natuurlijk is dat niet alles, want we bieden daarnaast:

Z
Altijd een vast trainingsmoment
Z
24/7 bereikbaarheid
Z
De beste trainingsmaterialen
Z
Ruime douche- en kleedruimte
Z
Makkelijk parkeren
Z

Een uitgebreide manual voor de PTI app

Z
Toegang tot honderden gerechten en maaltijden
Z
Uitleg met video’s over oefeningen
Z

Toegang tot onze community met sporters via de PTI app

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.