DE PERSONAL TRAINER IN TILBURG

Nieuwsgierig hoe jij jouw doelstelling het beste kunt behalen?

review review review review
500+ succesverhalen

DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT MAKEN

Wil jij afvallen, je fitter en energieker voelen, bouwen naar een killer body of wil je lekker een uurtje sporten om tijd voor jezelf te maken?

Voor blijvend resultaat ga je samen met een ervaren personal trainer bouwen aan een gezonde levensstijl die past bij jou. Met een wetenschappelijk onderbouwd programma op maat behaal jij je doelstelling niet alleen, maar overtref je deze.

Ontwikkeling op alle onderdelen: sportief, qua voeding, balans en gezondheid. Met als doel blijvend resultaat voor de lange termijn.

 

PAST PERSONAL TRAINING BIJ JOU?

ONZE PROGRAMMA’S

volledig afgestemd op jou

High performers

Druk leven, fit lichaam, frisse geest

 

  • Ondernemers en managers
  • Maximaal maatwerk
  • Fiscaal aftrekbaar

Reboot programma

Wordt de beste versie van jezelf

 

  • Duurzame verandering
  • Doelgericht resultaat
  • 24/7 support

Duo personal training

Samen jullie doelstelling behalen

 

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Persoonlijke & resultaatgericht
  • Hoog fun gehalte

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE AANPAK

Met onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak train je samen met jouw vaste personal trainer. Met een trainings- programma en voedingsplan op maat hebben wij al honderden leden hun doelstelling laten behalen én behouden.

EEN PROGRAMMA SPECIAAL SAMENGESTELD VOOR JOU

Dankzij de persoonlijke werkwijze van onze ervaren personal trainers ga je aan de slag met een programma afgestemd op jouw unieke wensen, doelen en levensstijl. Zo weet je zeker dat het past bij jou en realiseren we maximaal resultaat.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Een gezonde portie motivatie en een deskundige personal trainer aan je zijde gaan jou helpen om met plezier te trainen en te slagen! Je hebt alles al in huis om de beste versie van jezelf te worden, wij helpen je graag om het te realiseren.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE AANPAK

EEN PROGRAMMA SPECIAAL SAMENGESTELD VOOR JOU

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

welke resultaten kun je verwachten?

MET VOLLE ENERGIE EN EEN FITTE GEEST RUN IK MIJN EIGEN ONDERNEMING

´Ik ben in balans en ben daardoor altijd ontspannen en fit. Meer genieten van sport en me fitter voelen naar het runnen van mijn eigen onderneming. En Personal training is fiscaal aftrekbaar!´

– Daniel de Jonge

ik voel me fitter dan ooit en heb vertrouwen in mijn lichaam

‘Duurzaam afvallen is wat ik wilde: eindelijk had ik de handvatten hiervoor. Ook op sportief vlak heb ik mijn lichaam beter leren kennen en ben ik tot meer in staat dan ik dacht. Dankzij mijn personal trainer ben ik back in shape.”

– Bart Overbeek

BACK IN SHAPE NA MIJN ZWANGERSCHAP, 20KG AFGEVALLEN

”Ik wilde graag de leuke en hippe mama zijn en mijn zwangerschapskilo´s kwijtraken. Samen met mijn personal trainer heb ik patronen doorbroken waar ik nu al meer dan 2 jaar plezier van heb.”

– Sandra Koolen

rust, ritme en structuur in mijn hoofd en lijf, 36 kilo afgevallen

”Ik voel me zelfverzekerder en energieker. Maar vooral fitter en gezonder. Door regelmaat aan te brengen in mijn leven zit ik veel lekkerder in mijn vel en ben ik minder gaan werken. Kortom: ik voel me top!” – Rianne VIDEO

MET EEN VASTE PERSONAL TRAINER

Om jouw transformatie te begeleiden. Onze personal trainers in Tilburg zijn een van de belangrijkste schakels naar jouw succes. Het PTI team bestaat uit hoog opgeleide professionals met vaak een topsport achtergrond. Allemaal met het gemeenschappelijke doel om jou te stimuleren in je groei, zowel binnen als buiten de muren van ons trainingsinstituut.

volg je progressie

 

Met de PTI app heb je een krachtig hulpmiddel om je gemotiveerd en verantwoordelijk te houden, de app stelt je coach in staat om realtime, op data gebaseerde, beslissingen te nemen om je programma te verfijnen. Zo wordt je voortgang versnelt en resultaten gemaximaliseerd.

 

MAATWERK VOEDINGSADVIES

We stellen een uitgebreid voedingsplan op dat speciaal voor jou is ontworpen, plezierig en duurzaam is, werkt voor jouw lichaam en maximaal resultaat levert.

Onze visie op voeding is gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde. Of in iets minder moeilijke woorden: we gaan uit van de optimale balans van voedingsstoffen en hoeveelheden voor jou specifieke lichaam.

VOLG JE PROGRESSIE ELKE STAP VAN DE REIS

Met de PTI app heb je een krachtig hulpmiddel om je gemotiveerd en verantwoordelijk te houden, maar stelt je trainer ook in staat om realtime, op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen om je programma te verfijnen, je voortgang te versnellen en je resultaten te verbeteren.

Buiten dit geeft het realtime inzicht in jouw trainingsrooster, persoonlijke trainingsplan, resultaten en vooruitgang, analyse van je voedingspatroon en krijg je tips voor een betere levensstijl.

WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

reviews

Robbert M.
Robbert M.
1714569464
Begonnen met personal training, verschillende professionele trainers gehad en veel geleerd. Daarna overgegaan op de small group training, met veel plezier en enthousiaste medesporters wekelijks knallen bij de trainingen.
Yvette W.
Yvette W.
1710329029
Super fijne plek om te sporten! Trainers dagen je uit om meer uit jezelf te halen maar wel binnen jouw niveau en wensen. Tijdens de small group training is er een teamsfeer waardoor je aangemoedigd wordt om door te zetten tot het einde van de training.
Alissa Van T.
Alissa Van T.
1709306708
Hele fijne en toegankelijke lessen met veel persoonlijke aandacht en motivatie. Binnen een paar maanden ben ik echt al sterker geworden en PTI heeft me goed geholpen om na m’n zwangerschap weer fit te worden!
Rob van S.
Rob van S.
1698678266
Marion C.
Marion C.
1691167680
Fijne club waar hard wordt gewerkt, maar altijd binnen grenzen van wat ieder op zich aan kan. Persoonlijke aandacht, goede programmering om resultaat te kunnen halen, toffe workouts en altijd gezellig.
Nathalie M.
Nathalie M.
1687819023
Goede en fijne gym! Ontzettend vriendelijk, je kan jezelf zijn en traint op je eigen niveau. Super begeleiding, goede tips en geïnteresseerd.>Jammer dat er na enige tijd veel wisselingen waren in personeel. In Corona tijd werd gevraagd of we het bedrijf wilde steunen en het maandbedrag konden doorbetalen, dit gedaan en gedacht dat het vast wel ergens terug kwam, helaas hierna door medische redenen niet meer mogen sporten, jammer dat zij niet zo meegaand waren net als ik en moest uiteindelijk nog een maand doorbetalen ivm opzegtermijn. Dat siert ze niet.
js_loader

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen. Een compleet personal training traject al vanaf 59,99 per week.

ONTDEK MEER

FILOSOFIE

LEES MEER

BLOG

LEES MEER