HIGH PERFORMERS TRAINING VOOR ONDERNEMERS EN MANAGERS

Een volle agenda met werkafspraken, een druk sociaal bestaan en een bruisend gezin; je speelt topsport op het hoogste niveau. Jij laadt op van een uurtje lekker sporten met leuke trainingen en een personal trainer die weet waar hij het over heeft. Je wordt gemotiveerd door je coach en trekt je op aan de energie van andere ondernemers die op dat moment ook een personal training les krijgen. En dit allemaal op de momenten die passen in jouw agenda.

KUN JE SPORTEN OP DE ZAAK?

Meer dan 65% van onze personal training leden is ondernemer of manager. Ook zij hebben volle agenda’s en zijn regelmatig naar het buitenland voor een zakenreis. Waarom zij kiezen voor personal training? Gewoon gezond en fit blijven en lekker een uurtje sporten. Daarnaast vinden zij het een fijn moment om hun hoofd leeg te maken (voor nieuwe ideeën) en de dag vol energie te starten.

FISCAAL AFTREKBAAR

Ga aan de slag met een personal trainer en ontvang belastingvoordeel.

persoonlijk & gezellig

Laat je motiveren door je personal trainer terwijl en ‘even lekker een uurtje sporten’.

frisse geest & meer energie

(Bedrijfs)doelen worden sneller behaald dankzij jouw frisse geest en de energie.

FISCAAL AFTREKBAAR

PERSOONLIJK & GEZELLIG

FRISSE GEEST & MEER ENERGIE

WAARVOOR IS HET?

Tijdens personal training doen we er alles aan om met minimtale tijd, het maximale uit iedere les te halen. Samen kiezen we trainingstijden die naadloos aansluiten op jouw drukke agenda, zo wordt trainen een uitlaadklep in plaats van een stressbron. 

WAT IS FISCAAL AFTREKBAAR?

Personal training is fiscaal aftrekbaar. Daarbij is het wel belangrijk dat je samen met je accountant of boekhouder de juiste redenen communiceert aan de belastingdienst. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder.

VOORDELEN VAN SPORTEN VOOR ONDERNEMERS

Naast de fysieke voordelen zoals een sterk lijf en een frisse geest biedt personal training meer voordelen:

  Je beheert je eigen agenda

  Meer energie voor gezin en werk

  Balans in drukke zakenwereld

  Fit en gezond zijn en blijven

WAT VINDEN ONZE LEDEN VAN ONS?

Zij gingen je voor:

Eline H.
Eline H.
1719435482
Met veel plezier volg ik small group training bij PTI. De trainers zijn professioneel en geven goede persoonlijke aandacht, zelfs in de groepssessies. De sfeer onderling is gemoedelijk, informeel en motiverend. Naast de small group training bieden ze ook personal training aan, waarbij de begeleiding op maat is en gericht op het behalen van individuele doelen. Daar waar ik bij mijn oude sportschool snel was afgeleid en het niet lang volhield, ga ik nu elke keer met plezier sporten en zie ik al resultaat!
Robbert M.
Robbert M.
1714569464
Begonnen met personal training, verschillende professionele trainers gehad en veel geleerd. Daarna overgegaan op de small group training, met veel plezier en enthousiaste medesporters wekelijks knallen bij de trainingen.
Yvette W.
Yvette W.
1710329029
Super fijne plek om te sporten! Trainers dagen je uit om meer uit jezelf te halen maar wel binnen jouw niveau en wensen. Tijdens de small group training is er een teamsfeer waardoor je aangemoedigd wordt om door te zetten tot het einde van de training.
Alissa Van T.
Alissa Van T.
1709306708
Hele fijne en toegankelijke lessen met veel persoonlijke aandacht en motivatie. Binnen een paar maanden ben ik echt al sterker geworden en PTI heeft me goed geholpen om na m’n zwangerschap weer fit te worden!
Rob van S.
Rob van S.
1698678266
Marion C.
Marion C.
1691167680
Fijne club waar hard wordt gewerkt, maar altijd binnen grenzen van wat ieder op zich aan kan. Persoonlijke aandacht, goede programmering om resultaat te kunnen halen, toffe workouts en altijd gezellig.
js_loader

IS HIGH PERFORMERS TRAINING IETS VOOR MIJ?

Personal training helpt je bij het verbeteren van je gezondheid, focus en energieniveau. Dankzij dit “uurtje voor jezelf” vind je een betere balans tussen gezin en werk, maar ook tussen inspanning en ontspanning.

SLUIT JE AAN BIJ PTI!

Ga je de uitdaging aan? Boek nu een gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma voor jou.

ONTDEK MEER

FILOSOFIE

LEES MEER

BLOG

LEES MEER