GEZONDER LEVEN?

Jij bent klaar om de beste versie van jezelf te worden! Wij bieden je alle handvatten voor een duurzame, gezonde levensstijl waar jij de rest van je leven profijt van hebt. De combinatie van training, voeding en coaching op levensstijl gaan ervoor zorgen dat jij je (weer) fijn voelt in je lijf. Of je nu wilt afvallen of graag spiermassa wilt aankomen, jij gaat jouw doel behalen.

MEER ENERGIE KRIJGEN MET HET REBOOT PROGRAMMA

 Iedereen is uniek en dat vraagt om een op maat gemaakt programma. De personal training lessen worden afgestemd op jouw doelstelling en fysiek. Daarnaast ga je aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan dat we samenstellen aan de hand van jouw persoonlijke eigenschappen, levensstijl en wensen. Zo weet je zeker dat je resultaat- en doelgericht te werk gaat!

EENMALIGE INVESTERING

De beste investering die je kunt maken! Ga aan de slag met een personal trainer en verzamel alle handvatten voor een duurzame, gezonde levensstijl.

persoonlijk & resultaatgericht

Met een persoonlijke aanpak en een plan volledig op maat behaal jij snel en blijvend resultaat voor de lange termijn.

zelfverzekerd & voldaan

Jij weet wat je wilt en gaat er helemaal voor! Voel je (weer) fijn en zelfverzekerd in je lijf en krijg plezier in trainen en bewegen.

EENMALIGE INVESTERING

PERSOONLIJK & RESULTAATGERICHT

ZELFVERZEKERD & VOLDAAN

TIPS VOOR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Tijdens het Reboot Programma gaan we stap voor stap te werk en leren we je alles over een gezonde levensstijl. Bij de start van jouw traject maken wij een persoonlijk voedingsschema met lekkere, voedzame en makkelijke maaltijden voor je. Een goede houvast zodat jij niet hoeft te bedenken wat je op tafel zet.

HOOFD LEEGMAKEN MET EEN UURTJE SPORTEN

Met personal training kun je even al je zorgen loslaten en focussen op jezelf. Sporten met een personal trainer biedt vele voordelen:

  Loslaten van negatieve gedachten

  Ontwikkelen van een positief zelfbeeld

  Moment van ontspanning

  Tijd voor jezelf

  Leukste uurtje van de dag

SPORTEN MET EEN SPECIFIEK DOEL

Jij bepaalt wat je wilt bereiken en samen met jouw personal trainer maak jij deze doelstelling smart. Of je nu wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, wij helpen je bij het stellen van een realistisch doel. Je krijgt 24/7 inzicht in je progressie in de PTI app zodat jij jouw voortgang nauwlettend kunt volgen.

WAT VINDEN ONZE LEDEN VAN ONS?

Zij gingen je voor:

Eline H.
Eline H.
1719435482
Met veel plezier volg ik small group training bij PTI. De trainers zijn professioneel en geven goede persoonlijke aandacht, zelfs in de groepssessies. De sfeer onderling is gemoedelijk, informeel en motiverend. Naast de small group training bieden ze ook personal training aan, waarbij de begeleiding op maat is en gericht op het behalen van individuele doelen. Daar waar ik bij mijn oude sportschool snel was afgeleid en het niet lang volhield, ga ik nu elke keer met plezier sporten en zie ik al resultaat!
Robbert M.
Robbert M.
1714569464
Begonnen met personal training, verschillende professionele trainers gehad en veel geleerd. Daarna overgegaan op de small group training, met veel plezier en enthousiaste medesporters wekelijks knallen bij de trainingen.
Yvette W.
Yvette W.
1710329029
Super fijne plek om te sporten! Trainers dagen je uit om meer uit jezelf te halen maar wel binnen jouw niveau en wensen. Tijdens de small group training is er een teamsfeer waardoor je aangemoedigd wordt om door te zetten tot het einde van de training.
Alissa Van T.
Alissa Van T.
1709306708
Hele fijne en toegankelijke lessen met veel persoonlijke aandacht en motivatie. Binnen een paar maanden ben ik echt al sterker geworden en PTI heeft me goed geholpen om na m’n zwangerschap weer fit te worden!
Rob van S.
Rob van S.
1698678266
Marion C.
Marion C.
1691167680
Fijne club waar hard wordt gewerkt, maar altijd binnen grenzen van wat ieder op zich aan kan. Persoonlijke aandacht, goede programmering om resultaat te kunnen halen, toffe workouts en altijd gezellig.
js_loader

FITTER WORDEN MET PERSOONLIJKE AANDACHT

Onze begeleiding gaat verder dan alleen het fysieke aspect; wij zijn jouw stok achter de deur. Dankzij de professionele begeleiding, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen, bereik je jouw doelen snel en effectief. Met de maatwerk aanpak en motiverende personal trainer, die écht als jouw buddy voor je klaarstaat, wordt jij de beste versie van jezelf!

REBOOT PROGRAMMA: JOUW STOK ACHTER DE DEUR

Ga je de uitdaging aan? Boek nu een gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma voor jou.

ONTDEK MEER

FILOSOFIE

LEES MEER

BLOG

LEES MEER