PERSOONLIJK VOEDINGS SCHEMA

Eindelijk een plan dat werkt!

WIL JE AFVALLEN, SPIERMASSA AANKOMEN OF OP GEWICHT BLIJVEN? MET JOUW EIGEN PERSOONLIJKE EN MAATWERK VOEDINGSSCHEMA GA JE JOUW DOEL BEHALEN!

Boek resultaten met gepersonaliseerd voedingsadvies. Ieder mens is uniek en daarom maken wij voor jou een voedingsschema op maat dat aansluit op jouw wensen, doelstelling en levensstijl!

HOE WERKT HET?
HEEL EENVOUDIG!

STAP 1.

DEEL JOUW PERSOONLIJKE KENMERKEN EN LEVENSSTIJL

STAP 2.

KIES JOUW DOEL EN BESCHRIJF JOUW BEHOEFTES

STAP 3.

ZIE DIRECT JOUW DAGELIJKSE CALORIEBEHOEFTE

STAP 4.

ONTVANG JOUW PERSOONLIJK VOEDINGSSCHEMA

STAP 1.

DEEL JOUW PERSOONLIJKE KENMERKEN EN LEVENSSTIJL

STAP 2.

BESCHRIJF JOUW DOEL EN BEHOEFTES

STAP 3.

ZIE DIRECT JOUW DAGELIJKSE KCAL BEHOEFTE

STAP 4.

ONTVANG DIRECT JOUW PERSOONLIJKE VOEDINGSSCHEMA

PERSOONLIJKE VOEDINGSSCHEMA: JOUW VOEDINGSPLAN OP MAAT

Wil je afvallen, aankomen, meer spiermassa of gewoon wat gezonder leven? Wat jouw doel ook is om bewust met voeding bezig te zijn, het blijft een persoonlijke ervaring. Je zult vast al eens gemerkt hebben dat een bepaalde voedingskeuze bij een ander heel goed lijkt te werken, maar bij jou een stuk minder effectief blijkt te zijn. Dat is natuurlijk heel teleurstellend en kan al gauw de aanleiding zijn dat je weer in oude eetpatronen valt. Dit is waar een persoonlijk voedingsschema de uitkomst biedt, omdat een persoonlijk voedingsschema, ja het woord zegt het natuurlijk al, op jou persoonlijk is ingesteld. Het is dus een voedingsschema op maat, geheel op jouw wensen en voorkeuren afgestemd. We leggen je graag uit hoe dit in elkaar steekt.

WAT IS EEN VOEDINGSSCHEMA?

Allereerst, wat is een voedingsschema nu eigenlijk? Een voedingsschema is een voedingsplan dat gericht is op jouw doelstellingen. Jouw beweegredenen om een voedingsschema te maken zijn hierbij het uitgangspunt. Een voedingsplan om aan te komen, zoals dat bij het tonen van spiermassa het geval is, heeft een andere samenstelling dan een voedingsplan om af te vallen. Bij een voedingsschema stel je, op basis van jouw doelstellingen, van tevoren vast wat je gaat eten en wanneer. Hierbij wordt gekeken naar dagelijkse behoeften, zoals het aantal calorieën, macro- en micronutriënten.

AFVALLEN MET EEN VOEDINGSPLAN

Een voedingsplan voor het afvallen, is vooral gericht op het verlagen van het aantal calorieën in je voeding en het verhogen van de voedingswaarde. Een voedingsplan voor het afvallen, bevat dus caloriearme maar voedzame producten met zo veel mogelijk nutriënten. Wanneer je meer spiermassa wilt tonen, kies je een voedingsplan voor het aankomen. Bij een voedingsplan voor het aankomen, ga je zorgen voor meer calorieën in je eetpatroon. Je gaat dus een voedingsschema maken dat totaal is berekend op jouw dagelijkse energiebehoeften.

AANKOMEN MET EEN VOEDINGSPLAN

Wanneer je meer spiermassa wilt tonen, kies je een voedingsplan voor het aankomen. Bij een voedingsplan voor het aankomen, ga je zorgen voor meer calorieën in je eetpatroon.Niet alleen bodybuilders, maar ook andere topsporters zoals atleten, hebben vaak meer calorieën nodig om topprestaties te kunnen leveren. Ook bij ondergewicht wordt aankomen aangeraden. Hoe het plan er uit ziet is afhankelijk van jouw gewicht, geslacht en prestatiedoelen. Op basis van deze resultaten wordt bepaald hoeveel vetten, eiwitten, en koolhydraten jij dagelijks moet gaan binnenkrijgen.

EEN VOEDINGSPLAN OP MAAT VOOR MAN EN VROUW

Standaard voldoet een voedingsschema van 2.000 calorieën aan de voedingsbehoeften van de gemiddelde mens. Echter zijn er nogal wat factoren, denk aan doelstelling en geslacht, die bepalen of die 2.000 calorieën daadwerkelijk voorzien in de dagelijkse energiebehoefte. Mannen verbranden bijvoorbeeld in ruststand gemiddeld 5-10% meer calorieën dan vrouwen. De energiebehoefte voor mannen ligt dus hoger dan die van vrouwen. Een gemiddelde volwassen vrouw heeft hierdoor dagelijks 1.600 – 2.400 calorieën nodig, terwijl een man een dagelijkse energiebehoefte heeft van 2.000 – 3.000 calorieën. Onderscheid maken tussen man en vrouw is belangrijk bij het opstellen van een voedingsplan.

VOEDINGSSCHEMA AFGESTEMD OP JOUW DOELSTELLING EN LEVENSSTIJL

Deze leuke, maar vooral ook makkelijke, manier om een voedingspatroon aan te nemen dat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie en doelstellingen heeft een aantal grote voordelen:

✔ Jouw persoonlijke voedingsplan is altijd afgestemd op jouw persoonlijke energiebehoefte, voorkeuren, doelen en levensstijl.
✔ Van tevoren zijn jouw dagmenu’s samengesteld op basis van jouw optimale caloriebehoefte, inclusief een perfecte samenstelling aan macro- en micronutriënten.
✔ Altijd gezonde voeding, zonder dat je hoeft na te denken over wat je nu toch weer moet eten!

STEL JOUW PERSOONLIJKE VOEDINGSSCHEMA SAMEN

Dus wat jouw focus ook is, gezonder leven, afvallen of juist aankomen, de beste manier om jouw voedingspatroon aan te passen, is door een persoonlijk voedingsschema te maken. Dat hebben we op onze website heel eenvoudig voor je gemaakt. Klik op ‘Stel je voedingsschema samen’ en wordt makkelijk en snel door een aantal vragen geleid, zodat we je optimaal kunnen helpen om een voedingsschema te maken, dat het beste aansluit op jouw persoonlijke eigenschappen en doelstellingen.

STEL JE VOEDINGSSCHEMA SAMEN

ONTDEK MEER

FAQ VOEDINGSPLAN

LEES MEER

PERSONAL TRAINING

LEES MEER

BLOG

LEES MEER