PTI Coaching app

Een interactieve, gepersonaliseerde app

Community

De manier waarop er met de medewerkers gecommuniceerd wordt, heeft een directe invloed op de betrokkenheid. Communiceren betekent niet alleen maar berichten sturen, maar ook echt betrokken zijn met de medewerkers – en je medewerkers onderling met elkaar. De online community module helpt de coaches om relaties op te bouwen met de medewerkers, ze 24/7 betrokken te houden en te motiveren door uitdagingen te organiseren die medewerkers helpen hun doelen te bereiken.

Uitdagingen

In de online omgeving delen we extra uitdagingen. Van persoonlijke weekdoelen tot gezamenlijke challenges. Algemeen, of met focus op een bepaalde spiergroep of het opbouwen van conditie. Door mee te doen met de challenges, haal je nóg meer uit je abonnement, beleef je meer plezier met je clubgenoten en breng je je fitheid sneller naar een hoger niveau!

Activiteitenkalender

Onze database heeft meer dan 3000 geanimeerde oefeningen en trainingsschema’s die de medewerker zelf in kan plannen.

Workouts

Medewerkers krijgen iedere maand de beschikking over verschillende nieuwe trainingsschema’s voor verschillende doelen (afvallen, spieropbouw, conditie, etc.). Hiermee kun je zelf aan de slag, thuis óf in de (corporate) gym. Knutsel je liever zelf een sportschema in elkaar? Ook dat kan in de app!

&

Voortgangsregistratie

Meten is weten. En precies om deze reden is het belangrijk dat medewerkers hun gewicht loggen wanneer ze de wekelijkse melding op het toegangsscherm van hun smartphone krijgen. Na het invoeren van de resultaten kan de medewerker de totale voortgang makkelijk aan de hand van heldere grafieken overzien.

Apparaten

De gezondheidsapp van Apple kan ook gekoppeld worden. Die meet bijvoorbeeld het aantal stappen dat iemand per dag zet. Ook een healthtracker zoals een FitBit is koppelbaar en zo zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden. Het resultaat is een compleet beeld van iemand beweegritme. Om de voortgangsregistratie naar next level te brengen zijn de Neo Health weegschaal & activity monitor de ideale producten om metingen te laten plaatsvinden. Laat de resultaten voor zich spreken!

Voeding

Naast trainingen biedt het platform de mogelijkheid om zelf voedingsschema’s te maken en voeding, welke al voorgeprogrammeerd zijn, te registreren in het voedingsdagboek.Hier zal er wekelijks een automatisch voortgangsbericht per e-mail toegestuurd worden. De voedingssoftware is geïntegreerd met de trainingssoftware. Dit houdt in dat wanneer medewerkers oefeningen of workouts afvinken in hun activiteitenkalender, de software automatisch de calorieën en macronutriënten herberekent in het voedingsdagboek.

Maaltijdplannen

Er zullen maandelijks door PTI Coaching nieuwe recepten worden toegevoegd welke gemakkelijk in de app geïntegreerd kunnen worden. Een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl!

Handleiding

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat de sporter zelfstandig aan de slag kan met de app en alle functionaliteiten optimaal kan gebruiken. Daarom hebben we een volledige en eenvoudige handleiding ontwikkeld.

Is jouw bedrijf er klaar voor?