Biefstuk met chimichurri
Avondeten
1 portie
445 kcal
20 min
De komende weken gaan de temperaturen stijgen. Steek daarom de barbecue aan en maak met behulp van het onderstaande recept, heerlijke Argentijnse entrecote met chimichurri-saus(vergeet niet een emmer water voor de veiligheid).
Ingrediƫnten
- 1 teentje knoflook
- 7,5 gram verse peterselie
- 1 teentje knoflook
- 0,5 el oregano
- 0,5 tl chilli vlokken
- 0,5 tl hete paprikapoeder
- Ā 3 el zonnebloemolie
- 1,5 el rode wijnazijn
- 1,5 el water
- snufje zeezout
- 2 stuks entrecote van 300 g
Zo maak je het
1. Steek de barbecue aan.Ā
2.Snijd de knoflook en peterselie zo fijn mogelijk. Meng dit met de oregano, chilli-vlokken, paprikapoeder, ā
van de olie, de azijn, het water, wat peper en het zout in een kom.
3.Dep het vlees en bestrijk deze met de rest van de olie. Bak de entrecotes voor ongeveer 4 minuten op de barbecue. Bedek de entrecotes hierna met een stukje aluminiumfolie voor ongeveer 5 minuten.
4. Snijd het vlees hierna in dunne stukjes. En serveer deze met de chimichurri saus
Voedingswaarde 2 porties
- Kcal: 890
- Koolhydraten: 4 g
- Eiwitten: 70 g
- Vetten: 66 g
Voedingswaarde per portie
- Kcal: 445
- Koolhydraten: 2 g
- Eiwitten: 35 g
- Vetten: 33 g
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? StelĀ jouw persoonlijke voedingsplanĀ samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Courgettepannenkoekjes met frisse hüttenkäse
Ontbijt, Lunch, bijgerecht 4 personen 300 kcal...
Currynoedels met biefstuk en aubergine
Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd...
Pompoencake met walnoten en zuidvruchten
Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd...