Currynoedels met biefstuk en aubergine
Gebak
8 personen
20 + 50 min bereidingstijd
Op zoek naar een snel recept met noedels? Deze eiernoedels hoeven maar kort gekookt te worden. Jouw wokgerecht met biefstuk en aubergine staat dus in een mum van tijd op tafel!
Ingrediƫnten
-
-
- 400 g biefreepjes
- 2 el zonnebloemolie
- 2 uien (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 1 bakje Thaise rode currypasta
- 2 aubergines (in blokjes)
- 2 paprika’s (in blokjes)
- 400 ml kokosmelk
- 300 g eiermie
- 1 limoen (in partjes)
- 1 handje basilicumblaadje
-
Zo maak je het
Stap 1: Verhit de olie in een wok of hapjespan op een hoge stand en roerbak hierin de biefreepjes in circa 2 minuten rondom goudĀ bruin. Neem uit de pan en houd apart.
Stap 2: Voeg de uien, knoflook en currypasta toe aan het bakvet en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de aubergine, paprika en kokosmelk toe en laat circa 15 minuten pruttelen. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3: Schep de biefreepjes en noedels door de curry. Garneer met de limoen en (Thaise) basilicum.
Voedingswaarde 4 porties
-
-
-
- Kcal: 2480
- Koolhydraten: 276 g
- Eiwitten: 144 g
- Vetten: 84 g
Voedingswaarde per portie
-
- Kcal: 620
- Koolhydraten: 69 g
- Eiwitten: 36 g
- Vetten: 21 g
-
-
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Quinoa-salade met gegrilde groenten en feta
Diner 4 personen 425 kcal per persoon 30 min...
Meerzadenkrokantje met brie en honing
Lunch/Brunch 4 personen 326 kcal per persoon 30...
Bruschetta met tomaat en gefrituurde basilicum
Voorgerecht 4 personen 320 kcal per persoon 30...