Gezonde havermoutpannenkoeken
2 porties
275 kcal per persoon
20 min bereidingstijd
Ingrediƫnten
-
- 100 ml melk
- 75 g havermoutvlokken
- 1 ei
- 1 banaanĀ
- vers fruit
Zo maak je het
1. Doe alle ingrediƫnten in een maatbeker en meng vervolgens met een staafmixer alles goed door elkaar zodat het een lekker beslagje wordt.
2. Smelt een beetje boter of margarine in een koekenpan. Maak vervolgens circa 3 dikke pannenkoekjes in de pan en laat ze aan beide kanten ongeveer 3 minuutjes bakken.
3. Serveer de havermout pannenkoeken met bijvoorbeeld honing en banaan of andere vruchten.
Voedingswaarde 2 porties
-
-
-
- Kcal: 550
- Koolhydraten: 91 g
- Eiwitten: 22 g
- Vetten: 11 g
Voedingswaarde per portie
-
- Kcal: 275
- Koolhydraten: 45,5 g
- Eiwitten: 11 g
- Vetten: 5,5 g
-
-
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Courgettepannenkoekjes met frisse hüttenkäse
Ontbijt, Lunch, bijgerecht 4 personen 300 kcal...
Currynoedels met biefstuk en aubergine
Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd...
Pompoencake met walnoten en zuidvruchten
Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd...