Paasbagel
Ontbijt of lunch
1 portie
246 kcal
15 min
Een echte paasmaaltijd! Met deze bagel met zalm en ei steel jij de show tijdens de paasbrunch of het paasontbijt!
Ingrediƫnten
- 2 bagels
- 2 plakjes zalm
- 30 gram roomkaas light
- 1 ei (gedroogd of scrambled)
- 1 middelgrote tomaat
- handje verse tuinkers
- 1 scheutje magere melk
- 1 scheutje olijfolie
- 1 snufje zwarte peper
- 1 snufje zout
Zo maak je het
1. Snijd de tomaat in kleine stukjes en verwijder de pitjes.
2. Meng een scheutje melk, tomaat, peper en zout in een kom.
3. Verwarm de pan met olijfolie en bak het eimengsel gaar.
4. Snijd de bagels doormidden en besmeer deze met roomkaas.
5. Bedek de onderste bagel met zalm en tuinkers.
6. Smeer nog een klein beetje roomkaas op de zalm.
7. Verdeel het ei over de zalm en leg de bovenste bagel hierop.
Voedingswaarde (2 bagels)
- Kcal: 492
- Koolhydraten: 46 g
- Eiwitten: 22 g
- Vetten: 28 g
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? StelĀ jouw persoonlijke voedingsplanĀ samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Pompoencake met walnoten en zuidvruchten
Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd...
Quinoa-salade met gegrilde groenten en feta
Diner 4 personen 425 kcal per persoon 30 min...
Meerzadenkrokantje met brie en honing
Lunch/Brunch 4 personen 326 kcal per persoon 30...