Paasbagel

Ontbijt of lunch

1 portie

246 kcal

15 min

Een echte paasmaaltijd! Met deze bagel met zalm en ei steel jij de show tijdens de paasbrunch of het paasontbijt!

Ingrediënten

  • 2 bagels
  • 2 plakjes zalm
  • 30 gram roomkaas light
  • 1 ei (gedroogd of scrambled)
  • 1 middelgrote tomaat
  • handje verse tuinkers
  • 1 scheutje magere melk
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 snufje zwarte peper
  • 1 snufje zout

Zo maak je het

1. Snijd de tomaat in kleine stukjes en verwijder de pitjes.

2. Meng een scheutje melk, tomaat, peper en zout in een kom.

3. Verwarm de pan met olijfolie en bak het eimengsel gaar.

4. Snijd de bagels doormidden en besmeer deze met roomkaas.

5. Bedek de onderste bagel met zalm en tuinkers.

6. Smeer nog een klein beetje roomkaas op de zalm.

7. Verdeel het ei over de zalm en leg de bovenste bagel hierop.

Voedingswaarde (2 bagels)

  • Kcal: 492
  • Koolhydraten: 46 g
  • Eiwitten: 22 g
  • Vetten: 28 g
Zalm teriyaki

Zalm teriyaki

Lunch 1 portie 265 kcal 30 min bereidingstijd    Altijd zelf teriyaki willen maken? Met het recept van deze week maak je een heerlijke Oosterse versie van zalm met zelfgemaakte teriyaki.  Ingrediënten 4 zalmfilets(op huid) 75 ml soyasaus 75 ml water een...

Volkoren clubsandwich

Volkoren clubsandwich

Lunch 1 portie 435 kcal 15 min bereidingstijd     Voor deze week hebben we de ideale lunchtip. Een volkoren clubsandwich met kipfilet sla en ei. Smullen maar! Ingrediënten 2 scharreleieren 6 sneetjes volkorenbrood 65 gram verse groentespread (paprika-wortel)...

Rode bieten hummus

Rode bieten hummus

Tussendoortje 1 portie 146 kcal 5 min bereidingstijd    Hummus is toch één van de meest lekkere spread voor op een broodje of cracker. Het klaarmaken van hummus is helemaal niet moeilijk! Binnen 5 minuten kan je met dit recept een heerlijke hummus...

Ben jij er klaar voor?