Paasbagel

Ontbijt of lunch

1 portie

246 kcal

15 min

Een echte paasmaaltijd! Met deze bagel met zalm en ei steel jij de show tijdens de paasbrunch of het paasontbijt!

Ingrediënten

  • 2 bagels
  • 2 plakjes zalm
  • 30 gram roomkaas light
  • 1 ei (gedroogd of scrambled)
  • 1 middelgrote tomaat
  • handje verse tuinkers
  • 1 scheutje magere melk
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 snufje zwarte peper
  • 1 snufje zout

Zo maak je het

1. Snijd de tomaat in kleine stukjes en verwijder de pitjes.

2. Meng een scheutje melk, tomaat, peper en zout in een kom.

3. Verwarm de pan met olijfolie en bak het eimengsel gaar.

4. Snijd de bagels doormidden en besmeer deze met roomkaas.

5. Bedek de onderste bagel met zalm en tuinkers.

6. Smeer nog een klein beetje roomkaas op de zalm.

7. Verdeel het ei over de zalm en leg de bovenste bagel hierop.

Voedingswaarde (2 bagels)

  • Kcal: 492
  • Koolhydraten: 46 g
  • Eiwitten: 22 g
  • Vetten: 28 g

Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!

ONTDEK MEER

Vegan broccoliquiche

Avondeten 4 personen 585 kcal per persoon 50 min bereidingstijd     Heb je even iets meer tijd en zin in een gezonde quiche? Maak met het recept van deze week een broccoli quiche dat ook...

Proteïne chocolade mugcake

Tussendoortje 1 persoon 268 kcal per persoon 10 min bereidingstijd    Bij het koude weer hoort ook een lekker warm tussendoortje. Het gerecht is zeker in fitnesswereld erg populair. Met...

Bruschetta toast met hüttenkäse

Avondeten 1 persoon 522 kcal per persoon 15 min bereidingstijd    Het is niet moeilijk om een lekkere en gezonde lunch klaar te maken. Maak met het recept van deze week een heerlijke...