Paasbagel
Ontbijt of lunch
1 portie
246 kcal
15 min
Een echte paasmaaltijd! Met deze bagel met zalm en ei steel jij de show tijdens de paasbrunch of het paasontbijt!
Ingrediënten
- 2 bagels
- 2 plakjes zalm
- 30 gram roomkaas light
- 1 ei (gedroogd of scrambled)
- 1 middelgrote tomaat
- handje verse tuinkers
- 1 scheutje magere melk
- 1 scheutje olijfolie
- 1 snufje zwarte peper
- 1 snufje zout
Zo maak je het
1. Snijd de tomaat in kleine stukjes en verwijder de pitjes.
2. Meng een scheutje melk, tomaat, peper en zout in een kom.
3. Verwarm de pan met olijfolie en bak het eimengsel gaar.
4. Snijd de bagels doormidden en besmeer deze met roomkaas.
5. Bedek de onderste bagel met zalm en tuinkers.
6. Smeer nog een klein beetje roomkaas op de zalm.
7. Verdeel het ei over de zalm en leg de bovenste bagel hierop.
Voedingswaarde (2 bagels)
- Kcal: 492
- Koolhydraten: 46 g
- Eiwitten: 22 g
- Vetten: 28 g
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Aardappelbroodjes
Ontbijt/bijgerecht 12 porties 230 kcal per...
Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing
Diner 4 personen 655 kcal per persoon 20 min...
Toast met cottagecheese, avocado en ei
Ontbijt 4 personen 200 kcal per persoon 15 min...