Rundercarpaccio

Voorgerecht

1 portie

270,65 kcal

10 min

Carpaccio is van oorsprong een Italiaans voorgerecht dat je gemakkelijk kunt klaarmaken. Daarnaast is het ook erg lekker en gezond.

Ingrediënten

  • 300 g rundvlees, in flinterdunne plakjes
  • 80 g rucola
  • 80 g Parmezaan schilfers
  • peper
  • zout
  • 2 el olijfolie
  • 1 citroen

Zo maak je het

1.Verdeel de carpaccio over de borden.

2. Leg de rucola in het midden van de borden.

3. Strooi de Parmezaanse kaas over de borden.

4. Voeg peper, zout en olijfolie naar smaak toe.

5. Snij de citroen doormidden en presenteer deze naast de carpaccio.

Voedingswaarde (4 porties)

  • Kcal: 1082,6
  • Koolhydraten: 6,8 g
  • Eiwitten: 96,04 g
  • Vetten: 75,44 g

Voedingswaarde 1 portie

  • Kcal: 270,65
  • Koolhydraten: 1,7 g
  • Eiwitten: 24,01 g
  • Vetten: 18,86 g

Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!

ONTDEK MEER

Currynoedels met biefstuk en aubergine

Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd    Op zoek naar een snel recept met noedels? Deze eiernoedels hoeven maar kort gekookt te worden. Jouw wokgerecht met biefstuk en aubergine...

Pompoencake met walnoten en zuidvruchten

Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd    Deze pompoencake bevat veel gezonde ingrediënten en groente en fruit, en het maken hiervan duurt maar 20 minuten!! Snijd de cake op in...

Quinoa-salade met gegrilde groenten en feta

Diner 4 personen 425 kcal per persoon 30 min bereidingstijd    Op zoek naar een lekker recept voor een gezonde salade? Deze Quinoa-salade is heerlijk vullend en bevat lekker veel gegrilde...