Rundercarpaccio

Voorgerecht

1 portie

270,65 kcal

10 min

Carpaccio is van oorsprong een Italiaans voorgerecht dat je gemakkelijk kunt klaarmaken. Daarnaast is het ook erg lekker en gezond.

Ingrediënten

  • 300 g rundvlees, in flinterdunne plakjes
  • 80 g rucola
  • 80 g Parmezaan schilfers
  • peper
  • zout
  • 2 el olijfolie
  • 1 citroen

Zo maak je het

1.Verdeel de carpaccio over de borden.

2. Leg de rucola in het midden van de borden.

3. Strooi de Parmezaanse kaas over de borden.

4. Voeg peper, zout en olijfolie naar smaak toe.

5. Snij de citroen doormidden en presenteer deze naast de carpaccio.

Voedingswaarde (4 porties)

  • Kcal: 1082,6
  • Koolhydraten: 6,8 g
  • Eiwitten: 96,04 g
  • Vetten: 75,44 g

Voedingswaarde 1 portie

  • Kcal: 270,65
  • Koolhydraten: 1,7 g
  • Eiwitten: 24,01 g
  • Vetten: 18,86 g

Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!

ONTDEK MEER

Aardappelbroodjes

Ontbijt/bijgerecht 12 porties 230 kcal per portie 45 min. bereiden 18 min. oventijd 3 uur 30 min. wachten    De restjes worden de ster van een nieuwe maaltijd. Deze aardappelbroodjes zijn...

Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing

Diner 4 personen 655 kcal per persoon 20 min bereidingstijd    Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing! Ingrediënten 2 tenen knoflook 25 g verse gember 5...

Toast met cottagecheese, avocado en ei

Ontbijt 4 personen 200 kcal per persoon 15 min bereidingstijd    Begin je dag gezond en origineel met deze combinatie van toast, cottagecheese, avocado en ei. Ingrediënten 1 rode ui 2 el...