Rundercarpaccio
Voorgerecht
1 portie
270,65 kcal
10 min
Carpaccio is van oorsprong een Italiaans voorgerecht dat je gemakkelijk kunt klaarmaken. Daarnaast is het ook erg lekker en gezond.
Ingrediënten
- 300 g rundvlees, in flinterdunne plakjes
- 80 g rucola
- 80 g Parmezaan schilfers
- peper
- zout
- 2 el olijfolie
- 1 citroen
Zo maak je het
1.Verdeel de carpaccio over de borden.
2. Leg de rucola in het midden van de borden.
3. Strooi de Parmezaanse kaas over de borden.
4. Voeg peper, zout en olijfolie naar smaak toe.
5. Snij de citroen doormidden en presenteer deze naast de carpaccio.
Voedingswaarde (4 porties)
- Kcal: 1082,6
- Koolhydraten: 6,8 g
- Eiwitten: 96,04 g
- Vetten: 75,44 g
Voedingswaarde 1 portie
- Kcal: 270,65
- Koolhydraten: 1,7 g
- Eiwitten: 24,01 g
- Vetten: 18,86 g
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Aardappelbroodjes
Ontbijt/bijgerecht 12 porties 230 kcal per...
Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing
Diner 4 personen 655 kcal per persoon 20 min...
Toast met cottagecheese, avocado en ei
Ontbijt 4 personen 200 kcal per persoon 15 min...