Rundercarpaccio
Voorgerecht
1 portie
270,65 kcal
10 min
Carpaccio is van oorsprong een Italiaans voorgerecht dat je gemakkelijk kunt klaarmaken. Daarnaast is het ook erg lekker en gezond.
Ingrediƫnten
- 300 g rundvlees, in flinterdunne plakjes
- 80 g rucola
- 80 g Parmezaan schilfers
- peper
- zout
- 2 el olijfolie
- 1 citroen
Zo maak je het
1.Verdeel de carpaccio over de borden.
2. Leg de rucola in het midden van de borden.
3. Strooi de Parmezaanse kaas over de borden.
4. Voeg peper, zout en olijfolie naar smaak toe.
5. Snij de citroen doormidden en presenteer deze naast de carpaccio.
Voedingswaarde (4 porties)
- Kcal: 1082,6
- Koolhydraten: 6,8 g
- Eiwitten: 96,04 g
- Vetten: 75,44 g
Voedingswaarde 1 portie
- Kcal: 270,65
- Koolhydraten: 1,7 g
- Eiwitten: 24,01 g
- Vetten: 18,86 g
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? StelĀ jouw persoonlijke voedingsplanĀ samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Pompoencake met walnoten en zuidvruchten
Gebak 8 personen 20 + 50 min bereidingstijd...
Quinoa-salade met gegrilde groenten en feta
Diner 4 personen 425 kcal per persoon 30 min...
Meerzadenkrokantje met brie en honing
Lunch/Brunch 4 personen 326 kcal per persoon 30...