Wrap met krokante kip
Hoofdgerecht
4 personen
439 kcal per persoon
25 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
-
- 8 kleine tortillas
- 500 g scharrelkipfiletblokjes
- 15 g kipkruiden
- 2 el milde olijfolie
- 14 g dip mix
- 125 ml zure room
- 2 tomaten
- 1 komkommer
- 200 g gesneden ijsbergsla
- 1 bakpapier
-
Zo maak je het
1. Verwarm de oven voor tot 225 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de kip met de seasoning mix en olie. Verdeel over de bakplaat en bak in ca. 15 min. gaar en krokant in de oven.
2. Meng de dipmix met de zure room en laat 10 min. staan.
3. Snijd de tomaten en komkommer in blokjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Bestrijk de wraps met de helft van de dip. Verdeel wat sla, tomaat, komkommer en kip over de wraps. Vouw dicht.
5. Meng de rest van de tomaten, komkommer en sla en serveer met de rest van de dip.
Voedingswaarde 4 porties
-
-
-
- Kcal: 1756
- Koolhydraten: 164 g
- Eiwitten: 152 g
- Vetten: 52 g
Voedingswaarde per portie
-
- Kcal: 439
- Koolhydraten: 41 g
- Eiwitten: 38 g
- Vetten: 13 g
-
-
Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!
ONTDEK MEER
Aspergesoep met eikruim en geschaafde radijs
Diner 4 personen 275 kcal per persoon 25 min...
Oranje bloemkool nacho’s
Tussendoortje/borrelhapje 6 personen 190 kcal...
Maaltijdsalade met quinoa, kip, mango en geitenkaas
Diner 4 personen 161 kcal per persoon 20 min...