Zelfgemaakte pesto

Tussendoortje

1 potje

518 kcal

15 min bereidingstijd

 

 

Koop jij ook altijd pesto in de supermarkt? Laat de pesto uit de supermarkt staan en maak nu zelf binnen 15 minuten heerlijke pesto .

Ingrediënten

  • 20 gram verse basilicum
  • 30 gram pijnboompitten
  • 150 gram champignons
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie
  • halve tl zout
  • halve tl peper

Zo maak je het

1. Rooster de pijnboompitten in een pan lichtbruin .

2. Was hierna de basilicum en haal de blaadjes van de stengeltjes. Pel de teentjes knoflook en hak deze in kleine stukjes.

3. Maal de basilicumblaadjes, pijnboompitten, knoflook en de Parmezaanse kaas in de keukenmachine.

4. Voeg de olijfolie toe totdat de pesto de juiste dikte heeft.

5. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Voedingswaarde 1 potje

  • Kcal: 518
  • Koolhydraten: 4 g
  • Eiwitten: 15 g
  • Vetten: 49 g

Kun jij wel wat inspiratie en houvast gebruiken? Stel jouw persoonlijke voedingsplan samen. Zo eet jij iedere dag voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, eet je gevarieerd en heb jij iedere dag lekkere maaltijden voor je neus!

ONTDEK MEER

Healthy Cheesecake met bramen uit eigen keuken!

Perfect voor de Healthfreaks, weight-loss peeps, fitdutchies en mensen die gewoon ontzettend veel zin hebben in een ontzettend lekkere Cheesecake. Super easy en in 4 stappen klaar om aan te vallen!...

Aardappelbroodjes

Ontbijt/bijgerecht 12 porties 230 kcal per portie 45 min. bereiden 18 min. oventijd 3 uur 30 min. wachten    De restjes worden de ster van een nieuwe maaltijd. Deze aardappelbroodjes zijn...

Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing

Diner 4 personen 655 kcal per persoon 20 min bereidingstijd    Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing! Ingrediënten 2 tenen knoflook 25 g verse gember 5...