Resultaten

Dit zeggen leden over PTI

Dáárom trainen zij al bij PTI!

Niet alleen je doel, maar ook de weg erheen is belangrijk. Want je wilt natuurlijk wel elke keer met energie en motivatie je sporttas inpakken om naar onze gym te komen. Daarom doen wij er alles aan om trainen niet alleen effectief, maar ook leuk en afwisselend te maken. We zijn ontzettend trots op onze sporters die elke keer alles geven! Hieronder lees je wat zij van PTI vinden en waarom zij ervoor kiezen om met onze personal trainers te trainen. Laat je inspireren door de resultaten die zij hebben geboekt. 

Het traject bij PTI heeft mijn levensstijl veranderd en dan bedoel ik de wijsheid die PTI ons heeft gegeven met betrekking op voeding en hoe er mee om te gaan en op welke manier je dit het beste toe kan passen. Dit was voor mij het voornaamste, omdat ik op een punt was gekomen dat ik klaar was met mijn overgewicht. PTI was mijn stok achter de deur om door te pakken.

Dit had ik nooit gedaan als Versteijnen deze geweldige kans niet had aangeboden. Ook het sporten heeft veel goed gedaan zeker omdat ik met een afwijking in mijn rug zit en PTI daar ook geweldige tips heeft gegeven die ik nog steeds gebruik.

Het meeste wat mij bij zal blijven is na het sporten, dat Ivy dan onze food app door keek en dat wij er over gingen stoeien wat goed en minder was. Ook de lol en gein die er bij te pas kwam. En de quote die je moesten opschrijven op de muur: HET LEVEN WEER LEVEN. Mijn ervaring was top en voor iedereen een aanrader!

VOOR

NA 180 dagen

Wil jij net als deze toppers werken aan een fit en gezond lijf? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsgesprek!

VOOR

NA 180 dagen

Het traject heeft heel veel voor mij betekend! Zo ben ik ruim 15 kg lichter, is mijn conditie stukken beter en voel ik me fitter. Ik heb ook geleerd de juiste producten op de juiste momenten te eten, met zichtbaar resultaat. En dat blijft me wel het meest bij. 

Het leukste vond ik om met meerdere mensen tegelijk, onder begeleiding van een topcoach, een doel te bereiken! En dat is goed gelukt!! 

PTI is een fijn training instituut, maar ook een leerschool! Want ik ben niet alleen fitter geworden, maar ook een stuk wijzer! 💪🏼😉

Wil jij net als deze toppers werken aan een fit en gezond lijf? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsgesprek!

Na een succesvol eerste begeleidingstraject werd er binnen Versteijnen de mogelijkheid geboden om vrijwillig deel te nemen aan een tweede traject.  

Na enige twijfel en aarzeling heb ik doen besluiten me toch op te geven. Het traject startte vorig jaar begin oktober en zou een half jaar gaan duren. Na een eerste telefonische kennismaking met Ivy en het invullen van het intakeformulier werden we op een zaterdagochtend verwacht op locatie in Tilburg; na gewogen, opgemeten en gefotografeerd te zijn konden we dan eindelijk ‘echt’ aan het werk.  

Gedurende deze 6 maanden hebben we ons tot een hecht team weten te vormen! Binnen ons team steunden we elkaar op mentaal vlak, konden we van elkaar leren op het gebied van voeding en moedigde we elkaar aan om ons gemeenschappelijk doel te behalen. 

Het heeft ertoe geleid dat ik veel geleerd heb op het gebied van voeding, ik fitter ben geworden en er mentaal sterker van ben geworden. Ik ben dan ook trots op het feit dat ik mijn persoonlijke doelstelling heb weten te behalen en 20kg ben afgevallen en nu nog op gewicht ben! Ik wil Ivy bedanken voor zijn geweldige steun, advies, geduld en fanatisme welke eenieder van ons team heeft weten te motiveren, inspireren om door te zetten en onze doelen te bereiken. Jorn Versteijnen wil ik bedanken voor de geweldige mogelijkheid om deel te mogen nemen aan dit geweldig project en natuurlijk m’n teamgenoten, zonder hun was dit alles niet gelukt!

PTI jullie hebben er een ambassadeur / fan bij!!

NA 180 DAGEN

Wil jij net als deze toppers werken aan een fit en gezond lijf? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsgesprek!

VOOR

NA 180 dagen

Wat een bewogen 180 dagen! Zo mogen wij dat denken we wel omschrijven. Wat hebben wij ons uitgesloofd zeg, bij Ivy op het instituut (want het is niet echt een sportschool, veel meer). We krijgen daar zoveel energie van als we binnen stappen. Net dat stapje extra, super motivatie en support, echt in 1 woord geweldig.

Wij behoren tot dat geweldige eerste team wat voor GVT aan de slag mocht. En wat voor team heeft Ivy gekregen, 1 om echt trots op te zijn (dat is hij op iedereen hoorJ). Ieder van ons met een individueel doel, ieder zijn/haar eigen verhaal en motivatie maar toch ‘1 team 1 taak’. Samen sterk en tot een succes gemaakt, ieder zijn/haar eigen succes. Vaak met een lach maar soms ook met een traan maar dan komt die team spirit toch weer naar boven. Én motivator Ivy, wat een figuur, echt 1 waar je op kunt bouwen en die je weer op het juiste spoor zet. In de voeding ondersteuning ziet hij de kleinste oneffenheid en stuurt hij er op aan om een betere keus te maken. Echt super bedankt Ivy voor jouw ondersteuning en hulp. We zijn ons er alle 3 van bewust dat we het zelf hebben moeten doen en tot een mooi succes hebben gemaakt. Ieder van ons heeft zijn/haar doel behaald.

Dus willen we graag nogmaals onze dank uit spreken naar jou Ivy, voor je support! We hopen dat je nog lang door zet met PTI om meer mensen de goede richting in te motiveren.  En dan zeker ook GVT  bedankt voor deze mooie mogelijkheid. 3 meer gezonde en fitte medewerkers hebben jullie hiervoor terug gekregen J. En dan zegt een foto meer dan 1000 woorden…….. dus bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. KEEP UP THE GOOD WORK. Succes aan het nieuwe team!

Mark, Danielle en Alexander. Corporate traject GVT

Wil jij net als deze toppers werken aan een fit en gezond lijf? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsgesprek!

Een hele tijd terug (2017) begon ik echt van mezelf te walgen. Te zwaar, geen conditie, verschrikkelijk gewoon. Dat was wel ‘t punt waarvan ik dacht nu moet er iets veranderen. Maar ik weet van mezelf dat ik een enorme jojo kan zijn en dat ik vooral veel kan eten als t te lekker is en het me ook wordt aangeboden. In het begin zette het trainen dus ook nog geen zoden aan de dijk. Maar begin dit jaar heb ik aan Ivy gevraagd of hij me op een andere manier kon helpen. Hij heeft me geholpen met een voedingsplan en sindsdien heb ik mezelf een heel ander patroon aangeleerd. Tot op heden gaat dat heel goed en zonder moeite. Ik val rustig wat kilo’s af en voel me daardoor steeds fitter. Dat doel heb ik in ieder geval al bereikt. Nu is het aan mij om deze levensstijl vast te houden en eigen te maken. Dat gaat redelijk goed. En nog steeds adviseert Ivy me daar heel goed in. In 2017 tikte ik bijna de 90 kg aan en nu zit ik op 78,5 kg. Nog steeds te zwaar maar t gaat de goede kant op. Lang geleden dat ik me lichamelijk zo goed heb gevoeld en daar ben ik blij mee. Ook de nieuwe locatie is erg tof en biedt alle mogelijkheden. Dat geeft weer een nieuwe impuls en dat is lekker. Ik hoop nog lang te kunnen trainen bij PTI en zo nog meer doelen te kunnen bereiken.

Dankzij Bram Delmee kan ik 1x in de week in groepsverband deelnemen aan de les bij Ivy. De lessen zijn tof, gevarieerd en behoorlijk pittig. De persoonlijke aandacht en motivatie die je krijgt vind ik heel prettig. Ook luistert Ivy heel goed naar je, wanneer je even niet lekker in je vel zit of je hebt een blessure dan wordt daar altijd rekening mee gehouden. Maar wanneer ik niks mankeer weet ie ook het onderste bij mij uit de kan te halen. Steeds een stapje verder, steeds wat meer gewicht, grenzen verleggen dat vind ik tof in dat uurtje.

Jeroen van der Voort uit Tilburg 

VOOR

NA 90 dagen

 

Enthousiast na het lezen van Jeroen’s verhaal? Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek.

VOOR

NA 180 dagen

Na mijn zwangerschap zat ik letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel. Hier wilde ik graag verandering in brengen. Zodoende ben ik weer begonnen bij PTI, waar ik inmiddels alweer een half jaar sport. Mijn eerste doelstelling was 10 kilo afvallen en dat is me in drie maanden gelukt. Nu ligt de focus op het in shape houden van mijn lichaam; ik hoef niet meer af te vallen, ik train voor een lichaam met de juiste rondingen. Samen met mijn trainer, Ivy, werk ik naar die persoonlijke doelstellingen toe. Dat vind ik ook het fijne aan sporten bij PTI: het plan wordt op jou persoonlijk afgestemd. De trainers zijn realistisch in wat je kunt bereiken. Door de persoonlijke begeleiding voelt het sporten als een steun en toeverlaat. Als ik een rotdag heb, dan krijg ik van Ivy de positieve energie en motivatie die ik nodig heb.

Sandra van Raak-Koolen uit Tilburg

Wil jij net als Sandra jouw lichaam voor de zwangerschap terug? Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek.

Mijn voedingspatroon heb ik rigoureus omgegooid. Gelukkig hoef je geen honger te lijden met het voedingsschema van PTI. Sterker nog: ik denk dat ik nu zelfs méér eet. Alleen wel andere dingen. Daarnaast ben ik uiteraard gaan sporten. Vooral veel krachtoefeningen met eigen lichaamsgewicht, zoals squats en sit-ups. Maar ook loopoefeningen en dergelijke, voor conditieopbouw. Ik ga altijd total-loss naar huis, maar wél met een lekker gevoel. Ik heb heel veel bereikt samen met Ivy, mijn trainer bij PTI. Zijn trainingen zitten goed in elkaar, hij is een goede motivator en geeft antwoord op al je vragen. Ik wilde 10 kilo afvallen, dat werden er uiteindelijk 18.7. In een half jaar tijd. Ik kan leukere kleding kopen, en ik krijg ook heel veel complimentjes. Bovendien lag ik in januari altijd een week ziek in bed. Maar door mijn gezondere levensstijl is de griep mij dit jaar gepasseerd. Ik voel me goed.

John Maes uit Tilburg

VOOR

NA 90 dagen

Je goed voelen net als John? Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek.

VOOR

NA 90 dagen

Mijn diëtist adviseerde me te gaan sporten om in spiermassa aan te komen. Ik heb wel wat sportervaring, maar ik wist niet goed hoe ik dit precies aan moest pakken. Ik ben vrij lang en mijn vetpercentage is laag – qua lichaamsbouw ben ik een ectomorph – en dan is het vrij lastig om spiermassa op te bouwen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer. Bij PTI had ik direct een goed gevoel. Ik train één keer per week bij Arcon, en daarnaast train ik zelf nog twee keer per week met schema’s die hij voor mij maakt. Voor mijn doelen is herhaling belangrijk. Ondanks dat mijn trainingen vaak hetzelfde zijn, zorgt Arcon ervoor dat de trainingen leuk en motiverend blijven. Ik ben blij verrast door de resultaten die ik iedere week boek. Het voedingsschema van PTI gebruik ik niet. Arcon is wel op de hoogte van mijn voedingspatroon, en laat de trainingen daarop aansluiten. Hij is heel meedenkend. Een traject bij PTI is een investering, maar écht een goede investering in jezelf.

Ries Verwegen uit Tilburg

Ook spiermassa opbouwen? Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek. 

Mijn dochter won in 2015 een proefles bij PTI. Ik was onder de indruk van de professionele aanpak en wilde me ook aanmelden. Na heel wat aarzelen besloot ik eind vorig jaar dat ik écht een stok achter de deur nodig had, toen ben ik gestart bij PTI. Ik was ambitieus en wilde 10 kilo kwijtraken. In eerste instantie dacht ik dat dit veel te hoog gegrepen was, maar met de begeleiding van Arcon is het me gelukt inmiddels 7 kilo af te vallen. We sporten iedere dinsdag samen. Wanneer ik denk dat ik niet meer kan, pusht hij me toch nog nét iets verder. Sinds ik ben gaan sporten ben ik ook bewust bezig met mijn voeding. Ik voel me veel fitter dan een half jaar geleden. Ik had niet gedacht dat ik dit resultaat kon halen, maar Arcon helpt me het beste uit mezelf te halen. Ik ben zeker van plan dit nog langere tijd vol te houden!

Angelique van der Avoird uit Tilburg

VOOR

NA 90 dagen

VOOR

NA 90 dagen

Het klinkt misschien gek, maar ik wilde helemaal niet gaan sporten. Mijn man ging sporten bij PTI en Ivy heeft me overgehaald het ook een keertje te proberen. Ik was meteen helemaal om. De trainingen zijn leuk en heel gevarieerd. Ik heb elke week op een andere plek spierpijn. Het voedingsschema is ook heel fijn. Ik weet dat ik gezond eet en ik heb geen honger, dus het voelt niet als diëten. De smoothie ’s morgens is zelfs zo lekker dat ik hem mis als ik op vakantie ben! Ik wilde graag een aantal kilo’s kwijt, en dat is gelukt. Ik had vooraf niet gedacht dat ik het zo lang zou volhouden, iedere week sta ik weer versteld van mezelf. Ik voel me actief en lekker in mijn vel. PTI is absoluut een aanrader. Ga er gewoon voor en maak er tijd voor. Je zult versteld staan hoe goed je je gaat voelen!

Annet van der Meijs uit Tilburg

Ik heb jarenlang niets aan sport gedaan. Pas toen ik mijn zaak verkocht – ik was supermarktondernemer – heb ik het sporten weer opgepakt. Op Facebook schreef een vriend van mij dat hij bij PTI gestart was, zodoende ben ik er ook terechtgekomen. Ik kon namelijk wel een stok achter de deur gebruiken na al die jaren! Ik ben begonnen met een individueel traject en nu sport ik samen met een vriend bij Niels op dinsdagavond en op woensdagochtend bij Ivy met mijn vrouw. Mijn voornaamste doel was aanvankelijk om meer en soepeler te gaan bewegen en wat gewicht te verliezen. Nu gaat het me vooral nog om de kick die ik voel als ik merk dat ik conditioneel vooruitgang boek en ik steeds sterker word. Ik sport ondertussen al ruim twee jaar bij PTI en ik zie nog iedere week vooruitgang. Dat blijft motiveren!

Arn van Baest uit Merksplas

VOOR

NA

VOOR

NA 90 dagen

Voor mij is Ivy precies de persoon die ik nodig heb. Hij daagt je uit het beste uit jezelf naar boven te halen. Bovendien toont hij oprechte interesse in ‘de persoon achter de sporter’. Toen mijn vrouw zwanger was en in de periode dat mijn moeder kampte met een ernstige ziekte, heb ik hier heel veel aan gehad. Ik heb twee sessies gedaan samen met mijn vrouw. Dat is leuk, omdat je gezamenlijk een doel nastreeft en elkaar kunt motiveren. Ik heb ook individueel een sessie gedaan. Dan is er heel veel persoonlijke aandacht voor je houding en techniek, die hierdoor ook steeds beter worden. Naast je kracht en conditie natuurlijk, ik voel me namelijk veel fitter. Binnenkort verwacht ik met een vierde sessie te starten. Ik ben mijn doelen wat uit het oog verloren, dus ik kan wel weer een spreekwoordelijke schop onder mijn kont gebruiken

Peter van Raak uit Tilburg

Ik sport vooral bij PTI omdat ik het leuk vind; doelen had ik niet echt. Ik weet bijvoorbeeld ook niet hoeveel kilo ik til. Ivy weet het wél precies, ik geef me volledig over aan zijn kennis. Als ik me voldaan voel na het sporten, is mijn missie geslaagd. Dat lukt altijd! En ik merk wel dat ik sterker word en dat mijn uithoudingsvermogen toeneemt, dus dat is mooi meegenomen. Ik zou PTI zeker aanbevelen. Ze luisteren er naar je. De trainingen zijn niet flauw, je moet wel écht iets doen als je daar bent. Ik train zelf altijd vroeg in de ochtend. Soms denk ik wel eens: vandaag kan het wel een beetje minder, want ik heb niet zo lekker geslapen. Maar daar is PTI niet zo van. Ze weten precies of je gewoon even geen zin hebt, of dat het écht niet gaat. Samen halen we het onderste uit de kan. En dat voelt echt goed.

Gertjan van Eck, Moergestel

VOOR

NA

VOOR

NA

Ik train nu ongeveer twee jaar bij PTI, in een groepje met vrienden. Het sociale aspect maakt trainen makkelijker. Op deze manier combineer ik gezelligheid met gezondheid. Met als prettige bijkomstigheid dat de knoopjes van mijn blouse niet op spanning komen. Het klinkt cliché, maar ik heb gewoon een stok achter de deur nodig. Als ik zelfstandig train en me voorneem twee kilometer te roeien, kan ik best al stoppen na 1200 meter. Ivy zorgt dat je doorgaat. De trainingen zijn pittig, maar je gaat wel altijd nét een stap verder dan je zelf zou gaan. Bovendien zou ik zonder PTI een stuk minder vaak trainen. Ik ben zelfs van één naar twee trainingen per week gegaan. En met effect: ik heb meer energie en ik voel me beter. En dat was precies mijn bedoeling.Bram Delmee uit Berkel-Enschot

Ik kon mezelf totaal niet motiveren om te gaan sporten. Daar moest verandering in komen, want ik wilde wel wat fitter worden. Via een kennis ben ik bij PTI terechtgekomen. Zo’n drie jaar geleden alweer, die motivatie om te komen (en te blijven komen) trainen is er dus zeker! Dat komt mede doordat ik een klein groepje train, dat vind ik gezelliger dan alleen. De trainingen hebben effect; ik voel me fitter en sterker, ik heb meer spierkracht. Sporten bij PTI is echt een aanrader. En weet je nog niet helemaal zeker of personal training wel iets voor jou is? Neem dan gewoon een keertje een proefles, dan ben je zo om!

Dennis van Boxtel uit Tilburg

Hardlopen, duiken… Ik ben dol op sporten! Maar ik werk héél veel – ik heb mijn eigen bedrijf – en ik vond het moeilijk om zelf een manier te vinden om sporten en gezond eten in te passen. Om fitter en slanker te worden, zocht ik naar een personal trainer bij mij in de buurt. Zo kwam ik bij PTI terecht. Ik heb één jaar bij Niels getraind, dat beviel me erg goed. De sessies waren heel afwisselend; pittig, maar we hebben ook veel gelachen. Mijn doel: vijf kilo afvallen en fitter worden. Dat doel heb ik gehaald, daarnaast heb ik veel geleerd over verantwoorde voeding. Het lijkt een open deur, maar je voelt je écht beter als je goed eet. Niels snapte hoe druk ik het had, en ging daar flexibel mee om. Hij hielp me het voedingsschema aan te passen, zodat ik het makkelijker kon volgen. Heel fijn!

Kasia Piotrowska, Tilburg

Ivy geeft heerlijke, gevarieerde trainingen. Aan het einde ben ik vaak gesloopt. Eerst trainde Ivy ons als groep, nu sinds 4 weken word ik persoonlijk door hem getraind. En dat bevalt me heel goed. Ik ben 1,5 kg afgevallen, maar nog veel belangrijker vind ik dat je je bewuster wordt van wat je allemaal eet. Langzaam merk ik dat ik steeds beter presteer. Bedankt daarvoor!

Cas van den Broek uit Tilburg

“Mijn vriendin en ik wilden allebei – en samen – aan onze conditie, kracht én een gezondere levensstijl gaan werken. Met een personal trainer haal je daar het maximale uit. Wij trainen nu een paar maanden met zijn tweeën bij PTI. Dat bevalt heel goed; je hebt meteen een sparringmaatje én een gezonde onderlinge competitie. En daarnaast hebben we onze trainer, Arcon, om ons tot het uiterste te drijven. Als het écht zwaar wordt, zou ik hem het liefst achter het behang plakken. Maar als puntje bij paaltje komt: I love that guy! We zijn allebei heel blij dat we de stap naar personal training genomen hebben én dat we voor PTI gekozen hebben. Dan kies je namelijk voor ervaren trainers met de juiste dosis discipline, overredingskracht én humor. We zijn conditioneel en lichamelijk sterker geworden, en raken steeds meer in shape. Onze grenzen blijven we verleggen. Iedere keer als je weer een persoonlijk doel behaalt geeft dat een geweldig gevoel.”

Adri Gommer uit Tilburg

Ivy is nu ruim een jaar mijn personal trainer. De trainingen zijn zeer afwisselend en iedere week anders. Je zoekt echt de grens op! Daardoor voel ik me fitter en sterker en ik ben ook een paar kilo’s kwijt. Doordeweeks merk ik dat ik meer energie heb tijdens mijn werk, maar ook voor het gezin. Ivy geeft op een leuke, gevarieerde wijze les. Het is een gezonde verslaving!
Marc Ultee uit Breda

Ivy geeft heerlijke trainingen. Ik ben met hem in zee gegaan, omdat ik een personal trainer zocht met een sportachtergrond. Ik train nu ongeveer 8 maanden bij hem en ik voel me fysiek sterker en energieker. Dat komt ook doordat ik gezonder ben gaan eten op advies van Ivy. Ik zit lekkerder in m’n vel en heb ook meer energie om met de kids te spelen. Ik merk steeds meer dat het belangrijker is om de oefeningen goed uit te voeren dan om veel gewicht te pakken. Het heeft me echt verbaasd hoe zwaar de oefeningen dan zijn! Af en toe heb ik het zwaar maar zijn enthousiasme en energie trekken me door de trainingen heen.
Jerome la Fontaine uit Tilburg

Ik train nu ruim een jaar bij Ivy en de trainingen voelen goed. Ik voel me sterker en fitter. Naast dat het trainen goed voor me is, vind ik het vooral gezellig. Dat is voor mij ook belangrijk. Ik zou PTI zeker aanbevelen bij vrienden!
Dionne Rijnen uit Tilburg

Als kind turnde ik wedstrijden, heel fanatiek. Maar op een gegeven moment waren de dansjes in de kroeg de voornaamste lichaamsbeweging die ik kreeg. Daar moest verandering in komen, omdat ik me graag fitter en energieker wilde voelen. Lekker in m’n vel. Daarom ben ik gestart bij PTI. Door het sporten kom je in een positieve mindset. Dat is precies wat ik nodig had. Vooral in het begin was de hoeveelheid spierpijn die ik had wel een tegenvaller. Je ziet wel eens in een comedyfilm iemand van top tot teen in het gips, die zich niet kan verroeren. Zo voelde ik me, maar dan zonder gips. De trainingen zijn zwaar, maar dat komt omdat we telkens het onderste uit de kan willen halen. Dus dat is juist heel goed. Voor veel uitdaging, een grote verscheidenheid aan oefeningen en goede coaching ben je bij Ivy aan het juiste adres!
Thera de Vries uit Tilburg

Ik wil graag afvallen, maar het lukte me niet alleen. Ik wist niet precies wat nou goed voor me was qua eten en sportoefeningen. Daarom train ik nu met Ivy. In het begin was het wel even zoeken om het voedingsschema en trainingsschema in te passen, mijn lichaam moest echt even wennen aan mijn nieuwe patroon. Ik vind de trainingen zwaar, maar ik heb na afloop wel een voldaan gevoel. Ook het voedingsschema vind ik fijn. Dankzij de variatielijst hoef je niets tegen te eten en wordt het ook niet saai. Ik ben nu 2 maanden onderweg en het gaat goed. Ik merk dat ik fitter ben en dat mijn kleren te groot worden. De trainingen hebben dus zeker effect! Mijn doel is om 20 kilo af te vallen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken met de professionele hulp van Ivy.
Shanon Vos uit Berlicum

Na bijna zeven jaar niet of nauwelijks gesport te hebben, ging ik samen met een vriendin op zoek naar een personal trainer. Om een stok achter de deur te hebben. We hebben contact gehad met verschillende trainers, maar met Ivy hadden we de beste klik. Persoonlijk heb ik Ivy leren kennen als een betrokken en prettige trainer. Hij houdt rekening met je sterke en zwakke punten. Hij pusht me tot dingen waarvan ik zelf nooit gedacht had dat ik ze zou kunnen. Hij remt me ook af als ik meer wil doen dan ik aankan. En dit alles met een onuitputtelijk enthousiasme en een flinke dosis humor. Eerst waren mijn voornaamste doelen fitter worden en wekelijks sporten. Nu werk ik met Ivy aan het doel om 100 kg te kunnen deadliften. Ik merk dat ik daarnaast veel beter in mijn vel zit, ik heb meer energie en ben daarnaast twee jeansmaten kwijtgeraakt.
Renske uit Breda

Ik train nu ongeveer 2 jaar bij PTI. Ik ben begonnen om mezelf meer druk op te leggen. Mijn doel? Ik wil de conditie die ik nu heb graag behouden. Ik ben 60, dus op mijn leeftijd is dat al een doel op zich. PTI daagt mij uit als ik dat nodig heb. De trainingen zijn maatwerk. Er wordt rekening gehouden met wat je lichaam aankan, ook als je bijvoorbeeld blessuregevoelig bent. Van het voedingsschema maak ik eigenlijk geen gebruik. Ik voel zelf heel goed aan wat ik moet doen om bourgondisch te kunnen leven en me toch fit te blijven voelen. Ik had geen ervaring met personal training, maar mijn verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. PTI is echt een aanrader, vooral als je een duidelijk doel hebt. Je wordt goed aangespoord en begeleid om dit doel te bereiken.
Luc Spierings uit Tilburg

Een fit en gezond lichaam, dat was mijn doel. Ik hoef geen maatje 36, als ik mij maar weer lekker in mijn vel voel. Ivy is de afgelopen jaren heel belangrijk geweest voor mij. Toen ik thuis zat met een burn-out was hij met zijn trainingen de perfecte afleiding. Hij zal je pushen als het kan, maar ook aanmoedigen en complimenteren als dat nodig is. Hij leeft echt met je mee en is oprecht geïnteresseerd in je als persoon. Ik denk dat dat ook heel belangrijk is. Zo ga je altijd met zin naar je training toe. De trainingen zijn goed voorbereid en iedere week verschillend. Ze zijn mijn uitlaatklep van de week. Ik kan niet minder geven dan 200%. Ook het voedingsschema is makkelijk in te passen in mijn dagelijkse leven. Het is afwisselend en alles is lekker. Alleen mis ik soms de pizza, chips en chocola. Maar die zullen er wel met een reden niet op staan haha 😉 Ik beveel PTI niet alleen bij vrienden of familie aan, maar bij iedereen!
Sasha van Amelsfoort

Ik vind de trainingen van Ivy leerzaam, zwaar, intensief, maar vooral leuk! Ik train nu bijna een jaar en voel me veel fitter. Dat was/is mijn belangrijkste doelstelling. Ik ben ook nog eens 6,5 kg afgevallen (van 88,9 naar 82,4) dus dat is een mooie bijkomstigheid. Doordat ik fitter ben, ben ik ook vrolijker, energieker en meer gefocust op het werk. Ivy legt goed uit hoe je bepaalde oefeningen vooral op een goede manier moet doen. Daarnaast is het belangrijk om op je voeding te letten. Ik kan PTI van harte aanbevelen! Als je doet wat er van je gevraagd wordt is succes gegarandeerd.
Sergio Vijzelman uit Tilburg

Ik ben 3 maanden getraind door Ivy en heb het als zeer intensief ervaren. In die korte tijd ben ik fysiek sterker geworden en gezonder gaan eten. Het heeft ook invloed op mijn levensstijl als is het nog niet helemaal wat het moet zijn, maar het begin is gemaakt. Ik heb beter geleerd om echt door te zetten en tot de max te gaan. Ben je op zoek naar een goede personal trainer in Tilburg dan is Ivy de beste optie. Voor mij althans!
Priscilla van Bijlen uit Tilburg

Ik train samen met mijn man bij PTI. Ik heb wel ervaring met squash, hardlopen en fitness en dus met sport, maar ik zocht naar meer structuur, aandacht en motivatie. Techniek vind ik heel belangrijk, de oefeningen juist uitvoeren. Ivy helpt me op een verantwoorde en effectieve manier te trainen. Dat gaat heel goed. And I enjoy every session! Het voedingsschema is soms nog wel wat lastig. Eigenlijk vooral het doorbreken van oude gewoontes. Maar ik heb al aardig wat veranderingen gemaakt en dat lukt ook steeds beter. Sinds ik bij PTI train voel ik me een stuk gezonder en ik heb meer energie. Denk je erover om met een personal trainer te gaan sporten? Gewoon doen!
Sarah Gerards uit Tilburg

Ik ijshockey in het Beneleague team van de Tilburg Trappers, en ik zocht iemand die mij kon klaarstomen voor het nieuwe ijshockeyseizoen. Omdat Ivy zelf ijshockeyer is, snapt hij precies wat er nodig is om goed te presteren op het ijs. Ik trainde samen met een maatje, en dat beviel erg goed. Zo blijf je elkaar motiveren. Als ik in mijn eentje train, heb ik nog wel eens moeite om geconcentreerd te blijven. Bij PTI had ik hier helemaal geen last van. De sessies waren erg prestatiegericht en serieus, maar gingen ook gepaard met veel lol. De trainingen hebben zeker zijn vruchten afgeworpen. Ik ben een paar kilo aangekomen in spiermassa en dat was precies wat ik nodig had. Mijn ervaring met PTI is erg goed, zeker voor herhaling vatbaar!
Floris van Elten uit Eindhoven

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.