WAT VINDEN ONZE LEDEN VAN ONS?

Zij gingen je voor:

Fijne club waar hard wordt gewerkt, maar altijd binnen grenzen van wat ieder op zich aan kan. Persoonlijke aandacht, goede programmering om resultaat te kunnen halen, toffe workouts en altijd gezellig.
Marion C.
Marion C.
1691167680
Goede en fijne gym! Ontzettend vriendelijk, je kan jezelf zijn en traint op je eigen niveau. Super begeleiding, goede tips en geïnteresseerd.>Jammer dat er na enige tijd veel wisselingen waren in personeel. In Corona tijd werd gevraagd of we het bedrijf wilde steunen en het maandbedrag konden doorbetalen, dit gedaan en gedacht dat het vast wel ergens terug kwam, helaas hierna door medische redenen niet meer mogen sporten, jammer dat zij niet zo meegaand waren net als ik en moest uiteindelijk nog een maand doorbetalen ivm opzegtermijn. Dat siert ze niet.
Nathalie M.
Nathalie M.
1687819023
PTI is een fijne plek waar je, alleen of in een kleine groep, met een Personal Trainer werkt aan je doelen. Door de professionele, betrokken coaches is één van mijn doelen al behaald. Ik ben 7,5 kilo afgevallen en een stuk sterker en fitter.
Na twee jaar bij PTI te sporten ben ik van mening dat ik een betrouwbarer beoordeling kan geven. In de groep heerst er een motiverende en gezellige sfeer. De personal trainers weten precies wat ze doen en letten goed op. Het is voor iedereen, ongeacht je niveau, toegankelijk. PTI is naar mijn mening niet te vergelijken met een andere gym omdat je progressief aan het trainen bent op je eigen niveau. Mocht je personal training willen in een klein groepje, echt resultaat boeken en tegelijkertijd gezelligheid. Dan moet je hier zijn.
Aline N.
Aline N.
1683560884
De Small Group lessen/Personal trainingen bij PTI zijn zeker aan te raden. De personal trainers zijn allemaal toppers, die je motiveren om je conditie en mentale gezondheid naar een ander niveau te tillen.
Kim V.
Kim V.
1681904185
Bij mijn oude “normale” sportschool wist ik door de vele apparaten niet wat ik moest doen, bij PTI zet ik mijn verstand op 0 en word ik door de personal trainer of groepstrainer meegenomen in een doordacht programma, alle spiergroepen komen aan bod. Bij PTI voel ik me thuis en op mijn gemak om lekker te sporten. Door het voedingsplan wat ze aanbieden en 2 á 3 in de week te sporten voel ik me sterker dan ooit. Een mooie club mensen die oog hebben voor hun leden, ook het sociale aspect van samen sporten maakt het heel gezellig!
Pleun S.
Pleun S.
1679498028
Super personal training traject achter de rug! Ontzettend goed begeleid tijdens het werken aan mijn doelstellingen, fitter en sterker lichaam en flink wat kilo’s kwijtraken. Door een prettige en goed samengesteld voedingsschema wat voor me gemaakt is ben ik in 13 weken ruim 10kg kwijt geraakt. PTI-coaching is top!
Geert van I.
Geert van I.
1679466566
Alweer bijna 2 jaar ga ik gemotiveerd, en niet onbelangrijk, met veel plezier naar PTI. Een professionele, unieke sportschool waar wordt gesport onder goede en professionele begeleiding met aandacht voor houding, beweging en kwaliteit. Gaat het even wat minder? Kleine blessure? Dan wordt daar rekening mee gehouden en krijg je gepast advies. Het is een heel divers sportgezelschap met een ongedwongen sfeer en iedereen traint op zijn eigen niveau, maar je wordt echter wel uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. Voor wie wil is er naast het sporten ook nog advies in voeding, supplementen en lifestyle. Verder is goed merkbaar dat er aandacht is voor de interne organisatie, onderhoud, ontwikkeling ,aandacht voor personeel en modernisering en dat straalt het ook echt uit. Proeflesje is dus zeker de moeite waard!
Nancy V.
Nancy V.
1678305048
Een hele fijne plek om te zijn en om te trainen! Het is een plek voor iedereen... jong en oud, ervaring met sport of juist niet. Samen met een van de zeer ervaren (personal)trainers, vaak zelf topsporter, alleen of in groepsverband, is iedere training een nieuwe uitdaging! Iedereen kan hier in een fijne omgeving op zijn eigen niveau trainen en zal snel vooruitgang boeken. Goed advies over techniek en maatwerk bij bijvoorbeeld kleine blessures. Zelf train ik al heel wat jaren maar ik merk dat ik enorme stappen heb gemaakt dankzij PTI en dat ik echt een stuk fitter ben geworden.
joost van B.
joost van B.
1675954474
Wij zijn nu al een aantal jaar lid bij PTI. Wekelijks krijgen wij van Ivy personal training. Ook zijn we goed geholpen door Ivy met voedings advies. De oefeningen worden goed uitgelegd en tijdens het uitoefenen van de oefeningen wordt goed op je houding gelet. Tijdens de personal training kun je jezelf zijn en de persoonlijke benadering van Ivy draagt daar zeker aan bij. Gedurende de training hangt er een gezellig sfeer waardoor het sporten bij PTI nog leuker wordt. Kortom, een echte aanrader als je wilt werken aan een gezondere versie van jezelf middels goede persoonlijke begeleiding!
Britt Van B.
Britt Van B.
1675873445
Super sportschool. Eerst een hele lange tijd personal training gehad, hier veel geleerd en sterkere spieren.Over gestapt op smal groep training, in kleine groepjes van maximaal 10 personen steeds aan het werk met verschillende sportbroeken. Je wordt goed begeleid door alle trainers!
Ik sport inmiddels meer dan 2 jaar bij PTI, meestal 3x per week, waarbij ik 2x een aantal maanden personal training heb gedaan samen met mijn vrouw bij personal trainers Mirte en Ivy.Ik ben in het algemeen veel fitter geworden! In totaal ben ik bijna 10 kilo afgevallen, maar ben een stuk atletischer gebouwd dan de laatste keer dat ik op dit gewicht zat. Ik heb flink wat spiermassa opgebouwd en ben een stuk sterker. Eén van mijn persoonlijke doelen was om de deadlift aan te leren, inmiddels staat mijn 1RM al boven de 150kg!Fysiek ben ik een stuk fitter dan voorheen. Tijdens de trainingen word je uitgedaagd en kom je erachter dat je veel sterker bent dan je zelf denkt. De personal trainers motiveren je daarbij op een prettige manier. Kortom, zoek je een sportschool met goed me begeleiding die je wél vol kunt houden, ga zeker een keer meetrainen bij PTI!
Joost T.
Joost T.
1674211214
Je hebt sportscholen en je hebt PTI! Dit is echt een soort familie er wordt hard getraind maar ook plezier gemaakt! Ik heb zelf zowel personal training als groepslessen gedaan. Dit heeft mij enorm geholpen om weer fit te worden. Sinds ik bij PTI train voel ik me fysiek en ook mentaal veel sterker.Ik kan iedereen daarom van harte aanraden om bij PTI te gaan trainen het gaat je zeker verder brengen. Het is geen quick fix maar echt een plek waar je kunt bouwen aan jezelf. Hierdoor heb ik een fundament kunnen neerleggen waar ik veel profijt van heb! Bij twijfel DOEN!
Jabbo S.
Jabbo S.
1674160930
Inmiddels al een tijdje wekelijks met collega's bij PTI met een personal trainer aan de slag en ik ben super tevreden en blij met Ivy en alle andere trainers van PTI! Altijd goede, gevarieerde trainingen en een duidelijk plan, waar je op een positieve en uitdagende manier wordt gedreven alles uit jezelf te halen. Kortom: Zeer tevreden en kan een personal training bij PTI zeer aanraden!
Marcel van H.
Marcel van H.
1674159962
Super fijne lessen! Echt het gevoel van personal training. Altijd attent en leuk dat de lessen zo variëren, zeker een aanrader!
Joep S.
Joep S.
1672149892
Persoonlijke aandacht en een gevoel van thuiskomen typeren deze sportschool!Of je nu met een personal trainer aan de slag gaat, of je kiest voor een small group training die voelt als personal training.Je trainingsschema is aangepast op wat jij nodig hebt, wat bij je past en helpt in het maken van de gewenste stappen mét oog voor de technisch perfecte uitvoering van de oefening!
Johan D.
Johan D.
1669488572
Super professionele aanpak waarin je in een ongedwongen sfeer aan je persoonlijke doelen kunt werken met personal trainers. Geen valse beloftes maar concrete resultaten.
Bart D.
Bart D.
1668152114
Ben nu paar maanden bezig en super enthousiast. Na elke small group training ben ik gesloopt; heerlijk! Ik had helemaal niks met 'de sportschool' maar bij PTI maken de sfeer, de enthousiaste en goede trainers en de trainingen zelf (afwisselend, je kunt zelf ook prima bepalen hoe zwaar je het maakt) het helemaal goed. Dikke aanrader!
Jasper B.
Jasper B.
1667979266
Tijdens mijn voorbereiding voor mijn deelname aan Alpe d'HuZes ben ik in contact gekomen met personal training bij PTI. Door te werken met de personal trainer ben ik niet alleen afgevallen en fysiek sterker geworden, maar heb veel geleerd over training en voeding. Wat ik nooit verwacht had gebeurde toch, ik vond de trainingen uitdagend en vooral leuk. Alpe d'HuZes is goed gekomen.Nu train ik weer met mijn vaste personal trainer voor nieuwe uitdagingen in het komende jaar.Ik kan iedereen aanraden bij PTI te gaan trainen. Het is een van de beste investeringen die je in jezelf kunt doen.Peter Trommelen
Peter T.
Peter T.
1667153088
Fijne sportschool, heel gemoedelijke sfeer en betrokken personal trainers.Geen vraag is te gek en staan altijd voor je klaar.Na mijn 2e zwangerschap begonnen en erg goede begeleiding gehad van mijn personal trainer. Ze kijken echt naar het individu ook al sport je in een small Group. Al ruim 10 kilo kwijt, PTI is er niet voor de short run maar voor de long run... Als je er eenmaal begint is stoppen geen optie 🙂 #verslavendNaast het fanatiek sporten worden er ook regelmatig casual borrels of leuke activiteiten georganiseerd zodat je elkaar ook eens anders leert kennen dan alleen in je sport outfit 🙂
kim van den H.
kim van den H.
1665747860
De reden waarom Personal Training bij PTI geweldig is en aan te raden voor een ieder die op zoek is naar een uitdaging en een andere omgeving dan de bekende sportscholen.Wat ik zocht in personal training is sterker worden, conditie en gezondheid verbeteren en ver verbranden. Ik ben begonnen met een gewicht van 88KG wat voor mijn lengte te zwaar is en tegen randje overgewicht aan zit. Met de personal training is het gelukt om mijn gewicht naar 80Kg te krijgen. Ook is mijn conditie en kracht beter geworden. Dit merk ik terug als ik op de tennis baan sta. Ik kan wedstrijden en lange rally's veel beter volhouden zonder daarbij in te leveren op mijn inspanning. Na de Personal training periode ben ik met mijn partner overgestapt naar de small group lessen. We vinden het geweldig om met andere mensen te trainen die op hun beurt hun eigen doelen waar maken. Om dat te zien en elkaar daarin te motiveren geeft een voldaan gevoel. En dan hebben we het nog niet gehad over de personal trainers zelf. Allemaal zijn het stuk voor stuk kanjers die je motiveren en pushen om alles uit de kast te halen. In de begeleiding van de personal trainers staat juiste techniek vooraan om blessure vrij de oefeningen uit te voeren. De sfeer die er tijdens de groepsles heerst is dan ook aangenaam. Ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis. En kijk weer uit naar de volgende les.Ik zou zeggen. Maar een keer een afspraak om een proeflesje mee te draaien om het zelf te ervaren. Dus wie weet tot snel bij PTI de beste personal trainers van tilburg.
Ruben H.
Ruben H.
1665432407
sportschool waar professionals werken en een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer heerst. Waar het gevoel van een community centraal staat en ze je uitdagen net dat stapje extra te doen. Maar ze wel volledige rekening houden met ieders eigen kunnen. Al met al een aanrader.
Iris
Iris
1665425705
Ik train nu een aantal jaar bij pti in de functional building lessen. Deze lessen zijn heel leuk om te volgens omdat je met een kleine groep samen dezelfde oefeningen doet en iedereen op zijn eigen niveau. Als je een oefening net niet goed uitvoert komt de trainer meteen naast je staan om samen de oefening rustig door te nemen zodat je deze goed uitvoert.
Thijs M.
Thijs M.
1665126862
Een mooie trainingsplek, enthousiaste personal trainers en een goede sfeer!
Kjell V.
Kjell V.
1664981040
PTI: is voor mij een perfecte aanvulling op mijn duursporttrainingen. Professionele small group personal training; goede begeleiding en veelzijdig programma in kleine groepen. Goed voor je core stability en algehele fitheid. Goede sfeer en relaxte sportomgeving.
Paul M.
Paul M.
1664970988
Duncan H.
Duncan H.
1663684275
Dankzij de personal trainer word ik gemotiveerd om alles uit mezelf te halen tijdens een les. Ik wordt (nog) steeds sterker en fitter, mijn techniek is flink vooruit gegaan en ik voel me goed over mezelf.
Mandy R.
Mandy R.
1663267852
Ik ben een paar jaar geleden bij PTI gaan sporten omdat ik met goede begeleiding wilde werken aan een sterk en fit lichaam. Personal training in kleine groepjes heeft mij geholpen om mijn doel te bereiken. De trainingen zijn afwisselend en pittig, maar altijd opbouwend en - niet onbelangrijk - ook heel gezellig.
Hadeline V.
Hadeline V.
1663184454
Ik heb al veel sportscholen van binnen gezien maar sinds twee jaar heb ik bij PTI de perfecte combi gevonden van kracht & cardio. Kleinschalig, met individuele aandacht van de personal trainer maar toch ook de dynamiek van trainen in een groep. Er is een vaste opbouw in het trainingsprogramma met veel variatie. Hierdoor blijf ik gemotiveerd, word ik altijd uitgedaagd en na iedere training ben ik sterker dan de vorige. Het doel is om 3x per week te gaan, dat lukt mij met gemak!
Marloes K.
Marloes K.
1663091283
Na een aantal jaren zwerven in sportscholen om mijn conditie te verbeteren, was ik op zoek naar een plek waar ik effectief kon sporten, met ervaren en toffe coaches en leuke mensen om me heen. Nou da's gelukt. PTI is een plek waar de (personal) trainers zeer kundig (en tof) zijn, de lessen zeer uitdagend, maar ieder toch op eigen niveau, waar een gemoedelijke sfeer hangt zodat je je snel thuis voelt. En niet lidnummer zoveel in een grote sportschool...Zelf neem ik deel aan de functional building lessen. Trainingen in groepjes van max.10 mensen. Elke keer weer een voldoen gevoel.Ik ben nu bijna 3 jaar goed bezig en blijf nog even... Ik sport echt weer met plezier da's fijn...
Veerle W.
Veerle W.
1663071994
js_loader

WIL JIJ NÓG MEER INSPIRATIE?

Laat je motiveren en inspireren door de succesverhalen van onze leden.

Zij gingen je al voor!
Waar wacht jij nog op?

Volg ons op social media

𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘 𝐅𝐀𝐂𝐄𝐒 @ 𝐏𝐓𝐈

Afgelopen week was het eindelijk zover: na 5 stormachtige maanden mochten we weer binnen trainen in ons prachtige instituut 🤩 #GENIETEN 

Hier hadden we enorm naar uitgekeken en besloten dat als het eenmaal zo ver zou zijn we groots zouden aanpakken; and so we did 😌🌟

Zie hier het resultaat! 😏🥳

Dank aan alle coaches @arcon_pt @gjsportcoaching @mirtevanderlinden @7reno77 voor alles!!💯 

Dank aan @tricorpworkwear voor de gave shirts en sweaters; want wat is een goodiebag zonder coole shirts toch?!👕🛍 

Dank aan @jasemusic_ voor het bouwen van een feestje met de leden!🎧🎼 Ja, hij was alle uren paraat: #ROCKSTAR 

Dank aan @jeroenvandervoort van @bram_delmee_fotografie_film voor deze onwijs gave aftermovie 🎥 zo blijven de herinneringen altijd bij ons!😎 

Dank aan onze leden voor jullie vertrouwen in ons, het kan niet vaak genoeg gezegd worden 🙏🏼💙🖤

En dank aan Ivy ( @ivyvandenheuvel6 )want ja, jullie weten vast dat ik ( @hannekedewitte ) deze post schrijf en zonder jou, hadden we deze afgelopen 5 maanden nooit kunnen doen wat we gedaan hebben. Thanks for being the solid rock that you are!❤️ #WEKEEPBUILDINGTOGETHER

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #buildstrength #goals #weareopen #opengym #ptireview
155 45
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
29 2
𝐇𝐈𝐆𝐇 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐍𝐒𝐈𝐓𝐘

De training voltooien met de stok achter de deur die jij nodig hebt om door te zetten. 

Een diversiteit aan bewegingen op kracht en hoge intensiteit zorgt voor progressie op gebieden van gezondheid en bewegen.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #duo #duotraining #smallgrouptraining #functionalbuilding #highintensity #highintensitytraining #health #movement #ptireview
40 1
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
44 0
Jihaa🚀🔥! 

Deze morgen hebben we de deuren van ons instituut weer voor jullie geopend!🤩💯 

WE ARE EXCITED AND WE ARE READY! 

We gaan er weer 100% tegenaan!💯

Wat kun je van ons verwachten? Persoonlijke begeleiding in plezier 😋, voldoende slaap 😴, gezonde voeding 🍎en beweging 🏋🏼‍♂️, zodat jij het optimale uit je leven haalt!🔝

Vandaag is een grote dag, dus we hebben de her-opening groots aangepakt! Laat je vandaag dus verrassen als je er bent 😏 #surprisesurprise 

Zien we jou ook vandaag?🏋🏼‍♂️💪🏼💯

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #grouptraining #team #smallgroup #open #gymsareopen #happy #finally #gladtohaveyouback #ptireview
146 28
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
35 3
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
30 3
𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘 𝐂𝐋𝐈𝐄𝐍𝐓

👱🏼‍♂️ Bart Philippa
🏋🏼‍♂️ Personal training 
🗓 2x per week 
🔥 90 dagen 
✅ Atletisch worden, afvallen met behoud van spiermassa

⚖️ Gewicht -1,8 kg 
📏 Navelomtrek -11,5 cm
% Vetpercentage -2,6 %
🌀BMI -5,6 

Bart (32 jaar) uit Tilburg ging 3 maanden geleden bij ons van start en verlengde zijn lidmaatschap door de behaalde successen!

90 dagen geleden stapte Bart bij ons binnen voor een kennismakingsgesprek. Zijn wens: een lager en gezond vetpercentage in een atletisch lichaam. Maar dat niet alleen, daarnaast had hij als doel om zijn ideale fysiek te gaan bereiken met een gezond en duurzaam voedingspatroon.

De eerste les bestaat bij ons altijd uit een bewegingsanalyse; hoe beweegt een lid, hoe staat het ervoor met zijn/haar kracht en hoe goed is de conditie? Aan de hand van deze analyse zijn we met Bart terug gegaan naar de fundamentals en technieken. Want: zonder goed fundament, geen progressie 😉

2x per week kwam hij naar PTI voor de fysieke personal training met coach Mirte en coach Ivy. Naast het leggen van een goed fundament werd Bart iedere training uitgedaagd om met meer gewicht te trainen en zijn uithoudingsvermogen te verbeteren. 

De training hebben we opgebouwd met een functionele warming up, 2 supersets in het krachtblok en afsluitend hebben we een hoge intensiteit workout gedaan om de algehele fitheid en conditie op te bouwen van Bart.

In de periode van 13 weken (90 dagen) heeft Bart mooie resultaten behaald! Hij verlengt zijn traject om zijn lichaam nóg beter te leren kennen en alles eruit te halen wat erin zit! 😃💪🏼

Wil jij net als Bart een atletisch lichaam en een gezonde en duurzame levensstijl? Dan weet je wat je te doen staat: meld je nu via de link in bio aan voor een kennismakingsgesprek!💯💪🏼

www.pticoaching.nl/personal-training

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #beforeafter #voorennafoto #progressiefoto #succesverhaal #happyclient #afvallen #fitworden #spieropbouw #revalidatie #ptireview
48 5
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
34 3
Dat genoeg water drinken goed voor je is weet je natuurlijk al, maar water drinken hoeft natuurlijk helemaal niet saai te zijn! Geef er gewoon een smaakje aan. Fleur je water op met bijvoorbeeld kruiden, fruit of zelfs groenten. Zo’n fles of karaf ziet er meteen een stuk feestelijker uit én dit lekkere water laat je heus niet staan 😉

Wat lekkere smaakmakers: limoen, gember, komkommer, aardbeien of bijvoorbeeld verse munt of basilicum. 🍓🍋🌱

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #community #goodvibes #duurzaam #duurzaamheid #commitment #progress #results #water #fruits #tastywater #ptireview
53 0
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
21 0
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
35 4
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
43 1
𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐌𝐄𝐄𝐓𝐈𝐍𝐆

Twee keer per maand komen we samen, één keer online en één keer fysiek. Zo blijven we scherp, op de hoogte van alle leden en sparren we over projecten.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #community #team #teamwork #meeting #teammeeting #friday #newthings #ideas #ptireview
65 0
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
34 1
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
44 0
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

Heb jij ook behoefte aan persoonlijke begeleiding en vind je het leuk om in kleine groepen te trainen? Dan zijn onze small group trainingen echt iets voor jou! 

Boek nu en gratis proefles via de link in onze bio, maar wees voorbereid... Je verlaat de les met een nieuwe passie 🤫😏!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
26 2
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
30 2
𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐌𝐄𝐄𝐓𝐈𝐍𝐆

De vakantie is voor velen voorbij, dat betekend: tijd om weer aan de slag te gaan!💪🏼

Tijdens de maandelijkse team meeting besteden we aandacht aan hoe we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden richting het behalen van jouw doelen. 

We nemen de verschillende inbrengen en ervaringen binnen het team mee als mogelijkheid om te groeien! ⬆️

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #resultaat #fit #lekkerfit #teammeeting #team #community #building #togheter #asateam #ptireview
153 6
Wij wensen iedereen fijne feestdagen met veel liefde, geluk en lekker eten! Geniet ervan!🎄🍗💫🥐✨

#ptireview #pti #happychristmas #merrychristmas
128 55
𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐌𝐄𝐄𝐓𝐈𝐍𝐆

Vandaag stond er wederom een team meeting op het programma. We kunnen je vertellen dat er mooie toekomstplannen in de maak zijn!💡🔨

Productverbetering staat altijd bovenaan de lijst om iedereen de beste begeleiding, beleving, groei en plezier te kunnen bieden. 📈

Thanks team voor jullie inzet!👊🏼

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #community #team #teamwork #meeting #teammeeting #friday #newthings #ideas #ptireview
69 6
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐄𝐒𝐒𝐈𝐄

Functional building is een manier van trainen waar jij met plezier, binnen jouw capaciteit, het beste uit jezelf haalt. Zet je elke week in, zie je progressie en bouw aan een sterk en krachtig lichaam.

*Nu tijdelijk in duo’s buiten. 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #functionalbuilding #functioneeltrainen #fit #healthy #smallgrouptraining #workout #workouts #powerfull #powerfullbody #ptireview
58 1
𝐊𝐖𝐀𝐋𝐈𝐓𝐄𝐈𝐓

De belofte van PTI is om keer op keer de beste kwaliteit te leveren op alle vlakken. De coaches, de locatie, de trainingen en de materialen overstijgen de verwachtingen. Daarnaast staat kwaliteit van bewegen altijd voorop en wordt het goed uitvoeren van elke oefening altijd gewaarborgd.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #kwaliteit #quality #promise #PTI #ptireview
38 2
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
47 10
𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋 𝐁𝐔𝐈𝐋𝐃𝐈𝐍𝐆

Creëer een sterk, atletisch en krachtig lichaam. Verleg je grenzen en werk met steeds zwaardere gewichten onder de zorgvuldige instructies van de personal trainer. Verbeter je vorm en techniek en bouw zelfvertrouwen op.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #strong #athletics #ptireview
46 0
𝐂𝐎𝐌𝐌𝐔𝐍𝐈𝐓𝐘

Wanneer jij je aansluit bij de PTI community maak je deel uit van onze familie. Het instituut is een thuis van huis. We zorgen voor een goede ambiance in onze huiskamer en trainingsruimte. Er heerst saamhorigheid in ons instituut waar je kunt zijn wie je bent. 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #community #team #ptireview
44 0
𝐊𝐖𝐀𝐋𝐈𝐓𝐄𝐈𝐓 𝐕𝐀𝐍 𝐁𝐄𝐖𝐄𝐆𝐄𝐍 

De kwaliteit van bewegen staat altijd op nummer één. Uiteindelijk gaat het erom dat je je goed voelt in je lijf en je je fijn voelt als je in de spiegel kijkt. Het voornaamste is dat je hard werkt, je grenzen op zoekt en progressie boekt zonder je lichaam te veel stress te bezorgen. De balans tussen de juiste voeding, training en rust is daarin cruciaal.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #trainer #feelgood #kwaliteit #kwaliteitvanleven #bewegenisgezond #bewegen #ptireview
69 1
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
38 2
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
31 0
𝐃𝐔𝐔𝐑𝐙𝐀𝐀𝐌 : een van onze kernwaarden!💪🏼

Een gezonde, duurzame progressie en resultaten is waar wij jou bij helpen. ✅

We gaan samen een commitment aan om te bouwen aan een gezond en fit lijf en leiden je op om fit en gezond te worden en te blijven.💯

Stap voor stap krijg je tips en tricks die jou daarbij helpen. Zo blijft het leuk en behapbaar. Ben jij benieuwd en klaar voor een resultaten die blijvend zijn?! Stuur ons een bericht!📩

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #resultaat #duurzaam #fit #lekkerfit #ptireview
54 5
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
25 0
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
30 1
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
35 1
𝐄𝐈𝐆𝐄𝐍 𝐈𝐍𝐒𝐓𝐈𝐓𝐔𝐔𝐓

Wij trainen in ons eigen instituut aan de Ellen Pankhurststraat 9 te Tilburg. Met maar liefst 260m2 aan trainingsruimte en nog eens 100m2 bestaand uit een gezellige huiskamer en kleedruimten met douches heb jij alles wat je nodig hebt binnen handbereik. In ons instituut kun je de beste kwaliteit aan materialen verwachten. Ben je benieuwd? Kom eens een kijkje nemen! 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #buildstrength #goals #timeundertension #trainingsruimte #materiaal #kwaliteit #eigeninstituut #ptireview
51 1
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
46 2
B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

@ivyvandenheuvel6 @hannekedewitte @mirtevanderlinden @arcon_pt @7reno77 @gjsportcoaching @jasemusic_ 

#pti #pticoaching #pticommunity #community #training #functionalbuilding #grouptraining #smallgroup #personaltraining #workout #motivation #buildingfitterpeople #ptireview
99 15
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

Ben jij ook op zoek naar een instituut met professionele coaches en een kundige aanpak? Dan zijn wij de plek voor jou! 

Start de test op onze website en ontdek welke vorm van training past bij jou. 

De link vind je in onze bio!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
19 1
𝐙𝐢𝐭 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐚𝐫 𝐧𝐮 𝐧𝐨𝐠? 𝐊𝐨𝐦, 𝐦𝐞𝐥𝐝 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #ptireview
72 6
𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖

Wil jij ook aan de slag op een plek waar jij je serieus genomen wordt, de sfeer gezellig is en de trainingen leuk zijn? 

Waar wacht je op?! Boek de proefles en ervaar het zelf!

Je boekt gemakkelijk een gratis proefles via de link in onze bio.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
21 6
𝐒𝐓𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐋𝐄𝐒𝐒, 𝐇𝐄𝐓 𝐇𝐄𝐄𝐅𝐓 𝐈𝐍𝐕𝐋𝐎𝐄𝐃 𝐎𝐏 𝐉𝐄 𝐖𝐎𝐑𝐊𝐎𝐔𝐓

Stress: het begrip is aardig ingeburgerd. Er wordt veel over gepraat en iedereen heeft er wel eens last van. Sporten wordt vaak getipt om stress te verminderen, maar wist je dat stress ook invloed heeft op je workout?

Lees de rest van dit blog op onze website, via de link in onze bio!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #waarhetbegon #new #healthylifestyle #happyplace #resistance #wealth #goodfeeling #healthybody #nopainnogain #ptireview
30 2

ONTDEK MEER