WAT VINDEN ONZE LEDEN VAN ONS?

Zij gingen je voor:

Persoonlijke aandacht en een gevoel van thuiskomen typeren deze sportschool!Of je nu met een personal trainer aan de slag gaat, of je kiest voor een small group training die voelt als personal training.Je trainingsschema is aangepast op wat jij nodig hebt, wat bij je past en helpt in het maken van de gewenste stappen mรฉt oog voor de technisch perfecte uitvoering van de oefening!
Johan D.
Johan D.
18:49 26 Nov 22
Super professionele aanpak waarin je in een ongedwongen sfeer aan je persoonlijke doelen kunt werken met personal trainers. Geen valse beloftes maar concrete resultaten.
Bart D.
Bart D.
07:35 11 Nov 22
Ben nu paar maanden bezig en super enthousiast. Na elke small group training ben ik gesloopt; heerlijk! Ik had helemaal niks met 'de sportschool' maar bij PTI maken de sfeer, de enthousiaste en goede trainers en de trainingen zelf (afwisselend, je kunt zelf ook prima bepalen hoe zwaar je het maakt) het helemaal goed. Dikke aanrader!
Jasper B.
Jasper B.
07:34 09 Nov 22
Tijdens mijn voorbereiding voor mijn deelname aan Alpe d'HuZes ben ik in contact gekomen met personal training bij PTI. Door te werken met de personal trainer ben ik niet alleen afgevallen en fysiek sterker geworden, maar heb veel geleerd over training en voeding. Wat ik nooit verwacht had gebeurde toch, ik vond de trainingen uitdagend en vooral leuk. Alpe d'HuZes is goed gekomen.Nu train ik weer met mijn vaste personal trainer voor nieuwe uitdagingen in het komende jaar.Ik kan iedereen aanraden bij PTI te gaan trainen. Het is een van de beste investeringen die je in jezelf kunt doen.Peter Trommelen
Peter T.
Peter T.
18:04 30 Oct 22
Fijne sportschool, heel gemoedelijke sfeer en betrokken personal trainers.Geen vraag is te gek en staan altijd voor je klaar.Na mijn 2e zwangerschap begonnen en erg goede begeleiding gehad van mijn personal trainer. Ze kijken echt naar het individu ook al sport je in een small Group. Al ruim 10 kilo kwijt, PTI is er niet voor de short run maar voor de long run... Als je er eenmaal begint is stoppen geen optie ๐Ÿ™‚ #verslavendNaast het fanatiek sporten worden er ook regelmatig casual borrels of leuke activiteiten georganiseerd zodat je elkaar ook eens anders leert kennen dan alleen in je sport outfit ๐Ÿ™‚
kim van den H.
kim van den H.
11:44 14 Oct 22
De reden waarom Personal Training bij PTI geweldig is en aan te raden voor een ieder die op zoek is naar een uitdaging en een andere omgeving dan de bekende sportscholen.Wat ik zocht in personal training is sterker worden, conditie en gezondheid verbeteren en ver verbranden. Ik ben begonnen met een gewicht van 88KG wat voor mijn lengte te zwaar is en tegen randje overgewicht aan zit. Met de personal training is het gelukt om mijn gewicht naar 80Kg te krijgen. Ook is mijn conditie en kracht beter geworden. Dit merk ik terug als ik op de tennis baan sta. Ik kan wedstrijden en lange rally's veel beter volhouden zonder daarbij in te leveren op mijn inspanning. Na de Personal training periode ben ik met mijn partner overgestapt naar de small group lessen. We vinden het geweldig om met andere mensen te trainen die op hun beurt hun eigen doelen waar maken. Om dat te zien en elkaar daarin te motiveren geeft een voldaan gevoel. En dan hebben we het nog niet gehad over de personal trainers zelf. Allemaal zijn het stuk voor stuk kanjers die je motiveren en pushen om alles uit de kast te halen. In de begeleiding van de personal trainers staat juiste techniek vooraan om blessure vrij de oefeningen uit te voeren. De sfeer die er tijdens de groepsles heerst is dan ook aangenaam. Ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis. En kijk weer uit naar de volgende les.Ik zou zeggen. Maar een keer een afspraak om een proeflesje mee te draaien om het zelf te ervaren. Dus wie weet tot snel bij PTI de beste personal trainers van tilburg.
Ruben H.
Ruben H.
20:06 10 Oct 22
sportschool waar professionals werken en een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer heerst. Waar het gevoel van een community centraal staat en ze je uitdagen net dat stapje extra te doen. Maar ze wel volledige rekening houden met ieders eigen kunnen. Al met al een aanrader.
Iris Van S.
Iris Van S.
18:15 10 Oct 22
Ik train nu een aantal jaar bij pti in de functional building lessen. Deze lessen zijn heel leuk om te volgens omdat je met een kleine groep samen dezelfde oefeningen doet en iedereen op zijn eigen niveau. Als je een oefening net niet goed uitvoert komt de trainer meteen naast je staan om samen de oefening rustig door te nemen zodat je deze goed uitvoert.
Thijs M.
Thijs M.
07:14 07 Oct 22
Een mooie trainingsplek, enthousiaste personal trainers en een goede sfeer!
Kjell V.
Kjell V.
14:44 05 Oct 22
PTI: is voor mij een perfecte aanvulling op mijn duursporttrainingen. Professionele small group personal training; goede begeleiding en veelzijdig programma in kleine groepen. Goed voor je core stability en algehele fitheid. Goede sfeer en relaxte sportomgeving.
Paul M.
Paul M.
11:56 05 Oct 22
Duncan H.
Duncan H.
14:31 20 Sep 22
Dankzij de personal trainer word ik gemotiveerd om alles uit mezelf te halen tijdens een les. Ik wordt (nog) steeds sterker en fitter, mijn techniek is flink vooruit gegaan en ik voel me goed over mezelf.
Mandy R.
Mandy R.
18:50 15 Sep 22
Ik ben een paar jaar geleden bij PTI gaan sporten omdat ik met goede begeleiding wilde werken aan een sterk en fit lichaam. Personal training in kleine groepjes heeft mij geholpen om mijn doel te bereiken. De trainingen zijn afwisselend en pittig, maar altijd opbouwend en - niet onbelangrijk - ook heel gezellig.
Hadeline V.
Hadeline V.
19:40 14 Sep 22
Ik heb al veel sportscholen van binnen gezien maar sinds twee jaar heb ik bij PTI de perfecte combi gevonden van kracht & cardio. Kleinschalig, met individuele aandacht van de personal trainer maar toch ook de dynamiek van trainen in een groep. Er is een vaste opbouw in het trainingsprogramma met veel variatie. Hierdoor blijf ik gemotiveerd, word ik altijd uitgedaagd en na iedere training ben ik sterker dan de vorige. Het doel is om 3x per week te gaan, dat lukt mij met gemak!
Marloes K.
Marloes K.
17:48 13 Sep 22
Na een aantal jaren zwerven in sportscholen om mijn conditie te verbeteren, was ik op zoek naar een plek waar ik effectief kon sporten, met ervaren en toffe coaches en leuke mensen om me heen. Nou da's gelukt. PTI is een plek waar de (personal) trainers zeer kundig (en tof) zijn, de lessen zeer uitdagend, maar ieder toch op eigen niveau, waar een gemoedelijke sfeer hangt zodat je je snel thuis voelt. En niet lidnummer zoveel in een grote sportschool...Zelf neem ik deel aan de functional building lessen. Trainingen in groepjes van max.10 mensen. Elke keer weer een voldoen gevoel.Ik ben nu bijna 3 jaar goed bezig en blijf nog even... Ik sport echt weer met plezier da's fijn...
Veerle W.
Veerle W.
12:26 13 Sep 22
Geweldig sport instituut met een goede balans tussen hard knallen en een sociaal element.Zelf volg ik de groepsleden waarbij een personal trainer je instudeert, corrigeert en bovenal motiveert om het beste uit jezelf en de oefeningen te halen.Mijn doel was voorheen om sterker te worden, wat met behulp van PTI zeker gelukt is!Mede dankzij deze goede basis heb ik een fitte zwangerschap kunnen hebben. Nu eenmaal bevallen van onze tweeling ga ik zeker terug, met als nieuw doel om back in shape te komen.
Yvonne P.
Yvonne P.
17:35 09 Sep 22
Sinds september 2019 volg ik Functional Building lessen die worden verzorgd door een Personal trainer. De trainers zorgen ervoor dat je jezelf elke keer weer uitdaagt. Doordat de trainingen vooraf in te zien zijn, weet je waar je aan toe bent. Het zelf bepalen van je trainingsmoment zorgt ervoor dat je met verschillende sporters op je eigen niveau kan trainen. Het aanmelden voor een training geeft voor mij een stok achter de deur. Mijn doel is om fit te blijven en een positievere mindset te krijgen. De positive vibes die de trainers meebrengen zorgt er bij mij voor dat ik met plezier kom trainen en steeds dichter bij mijn doel kom. Stay Healthy!
Noa van der A.
Noa van der A.
13:25 06 Sep 22
Wat een geweldige plek om te sporten!! Professionele en enthousiaste trainers die je super enthousiast coachen en elke keer weer gevarieerde trainingen geven die je op je eigen niveau kan uitvoeren.
Cindy Van den B.
Cindy Van den B.
09:10 04 Sep 22
PTI en haar trainers combineren hun kennis en kunde om samen reรซle doelen te halen. Ze verdiepen zich รฉcht in je en stimuleren en remmen af op het juiste moment! Dit altijd met de juiste balans tussen fysiek, mentaal, voeding en met veel passie, energie en plezier. Ik ga elke week met heel veel plezier naar de trainingen. Die ook nog een worden gegeven in een prettige omgeving! BAM. Daniel
Daniel de J.
Daniel de J.
12:44 30 Aug 22
Sjimmie van de V.
Sjimmie van de V.
09:23 31 Jul 22
Na een jaar bij PTI te sporten kan ik met zekerheid zeggen dat ik fitter en sterker ben geworden. In de groep heerst er een motiverende en gezellige sfeer. De personal trainers weten precies wat ze doen en letten onbewust goed op of je alle oefeningen goed uitvoert. Daardoor is het voor iedereen, ongeacht je niveau, toegankelijk. Na elke training schrijf je je gebruikte gewichten op waardoor je de training erop dus progressie kan maken. PTI is naar mijn mening niet te vergelijken met een andere gym. Mocht je personal training willen in een klein groepje, echt resultaat boeken en tegelijkertijd gezelligheid. Dan moet je hier zijn.
Aline N.
Aline N.
14:23 29 Jun 22
Fijne sportschool waar ik deelneem aan de groepstraining met een maximale grootte van 10 personen. Professionele trainers en trainingen waar ruimte is voor persoonlijke aandacht maar ook zeker doelen kunnen worden gesteld en bijgehouden. Sfeer is informeel en er heerst een goede positieve vibe om lekker te knallen tijdens de trainingen
Familie H.
Familie H.
08:16 28 Jun 22
Train zelf al enkele jaren met tevredenheid bij PTI. De personal training wordt uitgevoerd door een team van gezellige, maar vooral professionele trainers, die altijd voor je klaar staan. Je persoonlijk plan is realistisch en wordt afgestemd op je privรฉ en werksituatie.Daarnaast zijn de small-group trainingen erg toegankelijk en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.De kracht van PTI zit in de persoonlijke benadering en interesse en je de juiste techniek willen aanleren, en niet zomaar een โ€œprogrammaatjeโ€ afwerken.
Bart van B.
Bart van B.
20:33 27 Jun 22
Adriaan G.
Adriaan G.
18:51 27 Jun 22
Heel fijn sportinstituut in Tilburg met deskundige en betrokken personal trainers. Ben 3 jaar geleden begonnen bij Ivy met personal training. Nu volg ik met veel plezier de small group trainingen. Nooit gedacht dat ik het leuk zou vinden om naar een sportschool te gaan. Bij PTI krijg ik altijd goede zin en probeer ik steeds mijn grenzen te verleggen. Flexibele trainingstijden en gevarieerde lessen. Erg tevreden!
Sinds ruim 2 jaar sport ik bij PTI. De personal trainers zijn stuk voor stuk toppers. Ze weten je altijd te motiveren en te helpen het beste uit jezelf te halen. Bij de small group lessen heerst eigenlijk altijd een ontspannen sfeer, heel fijn. Ik had niet persรฉ een specifiek doel maar ze hebben het bij PTI wel voor elkaar gekregen dat ik geen hekel meer heb aan sporten!
Judith J.
Judith J.
14:15 17 Jun 22
Ik ben al vanaf begin 2019 bezig met personal training bij PTI. Ben eigenlijk altijd wel met sport bezig geweest, maar merkte dat ik best vaak last had van blessures. Bij PTI stel je samen met je personal trainer je persoonlijke doel op, en dat werkt prima. Trainers zijn goed opgeleid en weten waar ze over praten, en dat voorkomt onnodige blessures. Dik tevreden.
Rob van S.
Rob van S.
13:06 02 May 22
Professionele en betrokken begeleiding van enthousiaste personal trainer. Mijn doel van sterker en fitter worden voel ik met de week vooruit gaan.Je bent nooit te oud voor verandering, waar een wil is, is een weg. - Joost
Joost van der W.
Joost van der W.
07:11 25 Apr 22
Als hardloper 2,5 jaar geleden met personal trainer Arcon bij PTI gaan trainen aan (spier)kracht en kracht-duurvermogen. Personal training op hoog niveau: een uitgedacht plan, iedere week wat progressie, aandacht voor techniek. Geen standaard sportschool maar een omgeving met veel persoonlijke aandacht en op maat gemaakte programma's. Leuke, gedreven en enthousiaste trainers. Aanrader als je in jezelf, fysiek en mentaal, wilt investeren.
Bart
Bart
12:26 15 Apr 22
Bij PTI doe ik small group training in combinatie met een persoonlijk voedingsplan. De ideale combi om met de gezelligheid van een groep maximaal resultaat te halen en je doelen te behalen. Een echte aanrader!
diederick H.
diederick H.
20:38 11 Apr 22
js_loader

WIL JIJ Nร“G MEER INSPIRATIE?

Laat je motiveren en inspireren door de succesverhalen van onze leden.

Zij gingen je al voor!
Waar wacht jij nog op?

Volg ons op social media

Jihaa๐Ÿš€๐Ÿ”ฅ! 

Deze morgen hebben we de deuren van ons instituut weer voor jullie geopend!๐Ÿคฉ๐Ÿ’ฏ 

WE ARE EXCITED AND WE ARE READY! 

We gaan er weer 100% tegenaan!๐Ÿ’ฏ

Wat kun je van ons verwachten? Persoonlijke begeleiding in plezier ๐Ÿ˜‹, voldoende slaap ๐Ÿ˜ด, gezonde voeding ๐ŸŽen beweging ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ, zodat jij het optimale uit je leven haalt!๐Ÿ”

Vandaag is een grote dag, dus we hebben de her-opening groots aangepakt! Laat je vandaag dus verrassen als je er bent ๐Ÿ˜ #surprisesurprise 

Zien we jou ook vandaag?๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ฏ

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #grouptraining #team #smallgroup #open #gymsareopen #happy #finally #gladtohaveyouback #ptireview
146 28
๐“๐„๐€๐Œ ๐Œ๐„๐„๐“๐ˆ๐๐†

De vakantie is voor velen voorbij, dat betekend: tijd om weer aan de slag te gaan!๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Tijdens de maandelijkse team meeting besteden we aandacht aan hoe we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden richting het behalen van jouw doelen. 

We nemen de verschillende inbrengen en ervaringen binnen het team mee als mogelijkheid om te groeien! โฌ†๏ธ

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #resultaat #fit #lekkerfit #teammeeting #team #community #building #togheter #asateam #ptireview
154 6
๐Š๐–๐€๐‹๐ˆ๐“๐„๐ˆ๐“ ๐•๐€๐ ๐๐„๐–๐„๐†๐„๐ 

De kwaliteit van bewegen staat altijd op nummer รฉรฉn. Uiteindelijk gaat het erom dat je je goed voelt in je lijf en je je fijn voelt als je in de spiegel kijkt. Het voornaamste is dat je hard werkt, je grenzen op zoekt en progressie boekt zonder je lichaam te veel stress te bezorgen. De balans tussen de juiste voeding, training en rust is daarin cruciaal.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #trainer #feelgood #kwaliteit #kwaliteitvanleven #bewegenisgezond #bewegen #ptireview
69 1
๐…๐”๐๐‚๐“๐ˆ๐Ž๐๐€๐‹ ๐๐”๐ˆ๐‹๐ƒ๐ˆ๐๐†

Creรซer een sterk, atletisch en krachtig lichaam. Verleg je grenzen en werk met steeds zwaardere gewichten onder de zorgvuldige instructies van de personal trainer. Verbeter je vorm en techniek en bouw zelfvertrouwen op.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #strong #athletics #ptireview
47 0
๐๐‘๐Ž๐†๐‘๐„๐’๐’๐ˆ๐„

Functional building is een manier van trainen waar jij met plezier, binnen jouw capaciteit, het beste uit jezelf haalt. Zet je elke week in, zie je progressie en bouw aan een sterk en krachtig lichaam.

*Nu tijdelijk in duoโ€™s buiten. 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #functionalbuilding #functioneeltrainen #fit #healthy #smallgrouptraining #workout #workouts #powerfull #powerfullbody #ptireview
58 1
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

Hard werken is hartstikke leuk! 

Kom jij de sfeer proeven tijdens een proefles bij onze small group trainingen? 

Aanmelden doe je via de link in onze bio!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
66 5
๐‡๐ˆ๐†๐‡ ๐ˆ๐๐“๐„๐๐’๐ˆ๐“๐˜

De training voltooien met de stok achter de deur die jij nodig hebt om door te zetten. 

Een diversiteit aan bewegingen op kracht en hoge intensiteit zorgt voor progressie op gebieden van gezondheid en bewegen.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #duo #duotraining #smallgrouptraining #functionalbuilding #highintensity #highintensitytraining #health #movement #ptireview
40 1
๐‡๐€๐๐๐˜ ๐…๐€๐‚๐„๐’ @ ๐๐“๐ˆ

Afgelopen week was het eindelijk zover: na 5 stormachtige maanden mochten we weer binnen trainen in ons prachtige instituut ๐Ÿคฉ #GENIETEN 

Hier hadden we enorm naar uitgekeken en besloten dat als het eenmaal zo ver zou zijn we groots zouden aanpakken; and so we did ๐Ÿ˜Œ๐ŸŒŸ

Zie hier het resultaat! ๐Ÿ˜๐Ÿฅณ

Dank aan alle coaches @arcon_pt @gjsportcoaching @mirtevanderlinden @7reno77 voor alles!!๐Ÿ’ฏ 

Dank aan @tricorpworkwear voor de gave shirts en sweaters; want wat is een goodiebag zonder coole shirts toch?!๐Ÿ‘•๐Ÿ› 

Dank aan @jasemusic_ voor het bouwen van een feestje met de leden!๐ŸŽง๐ŸŽผ Ja, hij was alle uren paraat: #ROCKSTAR 

Dank aan @jeroenvandervoort van @bram_delmee_fotografie_film voor deze onwijs gave aftermovie ๐ŸŽฅ zo blijven de herinneringen altijd bij ons!๐Ÿ˜Ž 

Dank aan onze leden voor jullie vertrouwen in ons, het kan niet vaak genoeg gezegd worden ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ’™๐Ÿ–ค

En dank aan Ivy ( @ivyvandenheuvel6 )want ja, jullie weten vast dat ik ( @hannekedewitte ) deze post schrijf en zonder jou, hadden we deze afgelopen 5 maanden nooit kunnen doen wat we gedaan hebben. Thanks for being the solid rock that you are!โค๏ธ #WEKEEPBUILDINGTOGETHER

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #buildstrength #goals #weareopen #opengym #ptireview
156 45
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
34 1
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
32 3
๐™๐ข๐ญ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐š๐ซ ๐ง๐ฎ ๐ง๐จ๐ ? ๐Š๐จ๐ฆ, ๐ฆ๐ž๐ฅ๐ ๐ฃ๐ž ๐š๐š๐ง!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #ptireview
73 7
Wij wensen iedereen fijne feestdagen met veel liefde, geluk en lekker eten! Geniet ervan!๐ŸŽ„๐Ÿ—๐Ÿ’ซ๐Ÿฅโœจ

#ptireview #pti #happychristmas #merrychristmas
128 55
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
35 4
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
18 0
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
38 0
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

Heb jij ook behoefte aan persoonlijke begeleiding en vind je het leuk om in kleine groepen te trainen? Dan zijn onze small group trainingen echt iets voor jou! 

Boek nu en gratis proefles via de link in onze bio, maar wees voorbereid... Je verlaat de les met een nieuwe passie ๐Ÿคซ๐Ÿ˜!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
26 3
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
36 0
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

Wil jij ook aan de slag op een plek waar jij je serieus genomen wordt, de sfeer gezellig is en de trainingen leuk zijn? 

Waar wacht je op?! Boek de proefles en ervaar het zelf!

Je boekt gemakkelijk een gratis proefles via de link in onze bio.

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
21 6
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
19 2
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

Sporten is leuk! 

En al helemaal als jij je progressie ziet en voelt in je lichaam en mindset.

Wij zorgen voor het leukste uurtje van de dag, zorg jij voor jouw aanwezigheid, dan doen wij de rest! ๐Ÿ™‚

Boek een kennismakingsgepsrek om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Link in onze bio! 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #realitycheck #mindset #postive #positivethinking #proces #flow #ptireview #goingstrong #anythingispossible #ptireview
23 4
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
44 0
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

Ben jij ook op zoek naar een instituut met professionele coaches en een kundige aanpak? Dan zijn wij de plek voor jou! 

Start de test op onze website en ontdek welke vorm van training past bij jou. 

De link vind je in onze bio!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
20 1
๐‡๐€๐๐๐˜ ๐‚๐‹๐ˆ๐„๐๐“

๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ Bart Philippa
๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ Personal training 
๐Ÿ—“ 2x per week 
๐Ÿ”ฅ 90 dagen 
โœ… Atletisch worden, afvallen met behoud van spiermassa

โš–๏ธ Gewicht -1,8 kg 
๐Ÿ“ Navelomtrek -11,5 cm
% Vetpercentage -2,6 %
๐ŸŒ€BMI -5,6 

Bart (32 jaar) uit Tilburg ging 3 maanden geleden bij ons van start en verlengde zijn lidmaatschap door de behaalde successen!

90 dagen geleden stapte Bart bij ons binnen voor een kennismakingsgesprek. Zijn wens: een lager en gezond vetpercentage in een atletisch lichaam. Maar dat niet alleen, daarnaast had hij als doel om zijn ideale fysiek te gaan bereiken met een gezond en duurzaam voedingspatroon.

De eerste les bestaat bij ons altijd uit een bewegingsanalyse; hoe beweegt een lid, hoe staat het ervoor met zijn/haar kracht en hoe goed is de conditie? Aan de hand van deze analyse zijn we met Bart terug gegaan naar de fundamentals en technieken. Want: zonder goed fundament, geen progressie ๐Ÿ˜‰

2x per week kwam hij naar PTI voor de fysieke personal training met coach Mirte en coach Ivy. Naast het leggen van een goed fundament werd Bart iedere training uitgedaagd om met meer gewicht te trainen en zijn uithoudingsvermogen te verbeteren. 

De training hebben we opgebouwd met een functionele warming up, 2 supersets in het krachtblok en afsluitend hebben we een hoge intensiteit workout gedaan om de algehele fitheid en conditie op te bouwen van Bart.

In de periode van 13 weken (90 dagen) heeft Bart mooie resultaten behaald! Hij verlengt zijn traject om zijn lichaam nรณg beter te leren kennen en alles eruit te halen wat erin zit! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Wil jij net als Bart een atletisch lichaam en een gezonde en duurzame levensstijl? Dan weet je wat je te doen staat: meld je nu via de link in bio aan voor een kennismakingsgesprek!๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

www.pticoaching.nl/personal-training

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #beforeafter #voorennafoto #progressiefoto #succesverhaal #happyclient #afvallen #fitworden #spieropbouw #revalidatie #ptireview
48 6
๐„๐ˆ๐†๐„๐ ๐ˆ๐๐’๐“๐ˆ๐“๐”๐”๐“

Wij trainen in ons eigen instituut aan de Ellen Pankhurststraat 9ย te Tilburg. Met maar liefst 260m2 aan trainingsruimte en nog eens 100m2 bestaand uit een gezellige huiskamer en kleedruimten met douches heb jij alles wat je nodig hebt binnen handbereik. In ons instituut kun je de beste kwaliteit aan materialen verwachten. Ben je benieuwd? Kom eens een kijkje nemen! 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #buildstrength #goals #timeundertension #trainingsruimte #materiaal #kwaliteit #eigeninstituut #ptireview
52 1
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
43 1
๐’๐“๐‘๐„๐’๐’ ๐‹๐„๐’๐’, ๐‡๐„๐“ ๐‡๐„๐„๐…๐“ ๐ˆ๐๐•๐‹๐Ž๐„๐ƒ ๐Ž๐ ๐‰๐„ ๐–๐Ž๐‘๐Š๐Ž๐”๐“

Stress: het begrip is aardig ingeburgerd. Er wordt veel over gepraat en iedereen heeft er wel eens last van. Sporten wordt vaak getipt om stress te verminderen, maar wist je dat stress ook invloed heeft op je workout?

Lees de rest van dit blog op onze website, via de link in onze bio!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #waarhetbegon #new #healthylifestyle #happyplace #resistance #wealth #goodfeeling #healthybody #nopainnogain #ptireview
30 2
๐‡๐€๐๐๐˜ ๐‚๐‹๐ˆ๐„๐๐“

๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ Danny Huiskes
๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ Personal training 
๐Ÿ—“ 1x per week 
๐Ÿ”ฅ 90 dagen 

Danny kwam bij ons binnen met als doel zich weer fit en energiek te voelen en het getal op de weegschaal op een duurzame manier naar beneden te krijgen. 

Hij ging 1x per week aan de slag met coach Arcon waarbij hij na 13 weken (90 dagen) 14 kilo lichter was op de weegschaal en een onwijs trotste en grote smile rijker is! โš–๏ธ๐Ÿ˜ƒ

Wil jij ook net als Danny er top uitzien en je fit en energiek voelen? Dan weet je wat je te doen staat: meld je nu via de link in bio aan voor een kennismakingsgesprek, behaal jouw doelstelling en wordt de beste versie van jezelf!๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ช 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #ptireview
31 5
๐๐„๐‹๐„๐•๐ˆ๐๐†

We laten je voelen dat persoonlijke groei iets unieks is. Met altijd een empathische coach aan je zijde werk je aan jezelf ๐Ÿ“ˆ

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #resultaat #fit #lekkerfit #beleving #samenwerking #coach #empathy #ptireview
43 5
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
29 2
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
31 0
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
31 1
๐‚๐Ž๐Œ๐Œ๐”๐๐ˆ๐“๐˜

Wanneer jij je aansluit bij de PTI community maak je deel uit van onze familie. Het instituut is een thuis van huis. We zorgen voor een goede ambiance in onze huiskamer en trainingsruimte. Er heerst saamhorigheid in ons instituut waar je kunt zijn wie je bent. 

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #functionalbuilding #community #team #ptireview
44 0
๐ƒ๐”๐”๐‘๐™๐€๐€๐Œ : een van onze kernwaarden!๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Een gezonde, duurzame progressie en resultaten is waar wij jou bij helpen. โœ…

We gaan samen een commitment aan om te bouwen aan een gezond en fit lijf en leiden je op om fit en gezond te worden en te blijven.๐Ÿ’ฏ

Stap voor stap krijg je tips en tricks die jou daarbij helpen. Zo blijft het leuk en behapbaar. Ben jij benieuwd en klaar voor een resultaten die blijvend zijn?! Stuur ons een bericht!๐Ÿ“ฉ

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #resultaat #duurzaam #fit #lekkerfit #ptireview
54 5
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
22 2
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
35 4
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
21 0
B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

@ivyvandenheuvel6 @hannekedewitte @mirtevanderlinden @arcon_pt @7reno77 @gjsportcoaching @jasemusic_ 

#pti #pticoaching #pticommunity #community #training #functionalbuilding #grouptraining #smallgroup #personaltraining #workout #motivation #buildingfitterpeople #ptireview
100 15
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
26 0
๐๐Ž ๐๐€๐ˆ๐, ๐๐Ž ๐†๐€๐ˆ๐. ๐“๐Ž๐‚๐‡?

โ€œSporten was toch goed voor je? Nou, ik heb gisteren gesport en nu doet alles pijnโ€. 

Hoe bekend komt deze spreuk jou voor? Veel mensen hebben een haat-liefdeverhouding met spierpijn. Het voelt niet lekker, maar je voelt je vaak wel extra goed over je training als je de volgende dag je spieren flink voelt zeuren. 

De grote hamvraag blijft wel: is spierpijn een teken van een goede training, of kun je ook effectief trainen zonder dat je er ooit last van hebt?

Lees onze tips in de blog. De link vind je in onze bio!

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #waarhetbegon #new #healthylifestyle #happyplace #resistance #wealth #goodfeeling #healthybody #nopainnogain #ptireview
36 1
๐‘๐„๐•๐ˆ๐„๐–

B U I L D I N G F I T T E R P E O P L E 

#pti #personaltraining #personaltrainer #workout #workouts #training #gym #healthylife #healthytips #healthyliving #fitboys #fitgirls #tilburg #tilburgtraining #tilburgfit #fitness #fit #getfitwithpti #samengezondenfit #buildingfitterpeople #review #reviews #ptireview
20 2

ONTDEK MEER