PTI SMALL GROUP TRAINING

Team up now

review review review review
van 3.322 reviews

SAMEN SLIMMER FIT

Bij PTI geven we energieke groepslessen voor iedereen die meer kracht en conditie wil opbouwen. Alleen doen we dat wel net even anders. We trainen slim en in kleine groepen. Door technologie bieden we inzicht in jouw prestaties en krijg je persoonlijke aandacht van onze Personal trainers. Zo zorgen we samen voor resultaat op een manier die bij jou past. Samen Slim Fit.

DE WORKOUT VOOR IEDEREEN

Veel of weinig conditie, met of zonder ervaring. Onze workout is geschikt voor elk niveau. Iedereen is welkom en kan zijn doelen verwezenlijken.

PERSONAL TRAINING IN GROUP SETTING

Sporten in een groep, Professionele personal trainers begeleiden je bij elke workout, motiveren, coachen en inspireren je om je doelen te bereiken.

AANGEDREVEN DOOR INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Train slim en effectief. Met de kracht van data en AI bereik je duurzame resultaten. Realtime inzicht in je progressie, 24/7 beschikbaar.

UNIEKE COMMUNITY OMGEVING

Vind een thuis van huis, waar leden en coaches je motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Team up now!

DE WORKOUT VOOR IEDEREEN

PERSONAL TRAINING IN GROUP SETTING

AANGEDREVEN DOOR INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

UNIEKE COMMUNITY OMGEVING

20 KILO LICHTER, FITTER EN ENERGIEKER

”Voor PTI had ik al aardig wat sportschool abonnementen versleten; nergens voelde ik me thuis, tot ik bij PTI aan de slag ging. Ondertussen ben ik 20 kilo lichter en voel ik me energieker en fitter dan ooit tevoren.”

– Veerle Wouters

professioneel, laagdrempelig en persoonlijk

 

”Ik merk dat ik lekker in mijn vel zit sinds ik me heb aangesloten bij PTI. Ze ondersteunen je maximaal en er wordt constant aandacht besteed om de juiste technieken aan te leren zodat je alle oefeningen correct uitvoert.”

– Ad van den Hoek

goede weerstand en lekker in mijn vel

”Sporten bij PTI is een combinatie van een sportschool met de voordelen van een personal trainer: alle faciliteiten zijn aanwezig en de begeleiding is persoonlijk. Je bent echt onderdeel van de PTI-community.”

– Minou Hoeberichts

fitter door juiste activatie van alle spiergroepen

”Ik heb meer plezier gekregen in sporten. Door de combinatie van trainen met gewichten en conditie voelde ik me al snel een stuk fitter. Je merkt dat je spieren goed geactiveerd worden en dat werkt motiverend.”

– Dennis de Bruijn

betere techniek, sterker en 17 kilo lichter

”Inmiddels ben ik 17 kilo afgevallen en voel ik me zoveel fitter en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Juist door ook veel krachttraining te doen merk ik dat mijn lichaam heel erg (ten positieve) van vorm verandert.”

– Fanny Donders

FIT NA MIJN ZWANGERSCHAP

”Na mijn zwangerschap voelde ik me niet fijn in mijn lijf. Ik sloot me aan bij PTI waar ik me direct thuis voelde. Ondertussen heb ik mijn doel bereikt: ik ben zelfverzekerder, voel me fit en zit lekker in mijn vel. ”

– Maaike de Witte

WE TRAINEN SLIM EN IN KLEINE GROEPEN

In onze workouts verbinden we de deskundigheid van een personal trainer met slimme technologie. Onze toegewijde personal trainer is er voor jou. Met een persoonlijke tablet begeleiden we je stap voor stap door elke oefening, waarbij de ideale intensiteit wordt berekend en aangegeven.

Zo is onze workout toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau. Samen verwezenlijken we jouw doelen.

PTI Group Training technologie

TRAIN WANNEER HET JOU UITKOMT EN REGEL ALLES MET ONZE APP

Train elke dag van de week, op meerdere tijdstippen per dag. Met de PTI-app kun je eenvoudig je workout reserveren en je voortgang in realtime volgen. Kies voor een vast trainingsmoment of varieer je dagen en tijden – jij bepaalt.

 

ROOSTER

VOEDING VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

Bij PTI creëren we op maat gemaakte voedingsplannen die perfect aansluiten op ieders unieke situatie en doelen. We gaan terug naar de basis om een gezonde levensstijl op te bouwen, waarin voeding een bron van energie en plezier is.

Door bewuste keuzes bevorderen we een gebalanceerde levensstijl en een stabiele basis voor een fittere toekomst. Met wetenschappelijk onderbouwd advies en innovatieve technologie bieden we de kennis en tools om in de praktijk bewuste keuzes te maken.

WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

reviews

Robbert M.
Robbert M.
1714569464
Begonnen met personal training, verschillende professionele trainers gehad en veel geleerd. Daarna overgegaan op de small group training, met veel plezier en enthousiaste medesporters wekelijks knallen bij de trainingen.
Yvette W.
Yvette W.
1710329029
Super fijne plek om te sporten! Trainers dagen je uit om meer uit jezelf te halen maar wel binnen jouw niveau en wensen. Tijdens de small group training is er een teamsfeer waardoor je aangemoedigd wordt om door te zetten tot het einde van de training.
Alissa Van T.
Alissa Van T.
1709306708
Hele fijne en toegankelijke lessen met veel persoonlijke aandacht en motivatie. Binnen een paar maanden ben ik echt al sterker geworden en PTI heeft me goed geholpen om na m’n zwangerschap weer fit te worden!
Rob van S.
Rob van S.
1698678266
Marion C.
Marion C.
1691167680
Fijne club waar hard wordt gewerkt, maar altijd binnen grenzen van wat ieder op zich aan kan. Persoonlijke aandacht, goede programmering om resultaat te kunnen halen, toffe workouts en altijd gezellig.
Nathalie M.
Nathalie M.
1687819023
Goede en fijne gym! Ontzettend vriendelijk, je kan jezelf zijn en traint op je eigen niveau. Super begeleiding, goede tips en geïnteresseerd.>Jammer dat er na enige tijd veel wisselingen waren in personeel. In Corona tijd werd gevraagd of we het bedrijf wilde steunen en het maandbedrag konden doorbetalen, dit gedaan en gedacht dat het vast wel ergens terug kwam, helaas hierna door medische redenen niet meer mogen sporten, jammer dat zij niet zo meegaand waren net als ik en moest uiteindelijk nog een maand doorbetalen ivm opzegtermijn. Dat siert ze niet.
js_loader

Benieuwd hoe jouw reis bij ons van start gaat? Lees dan hier verder.

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI Group training bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.