PERSONAL TRAINING STUDIO BERKEL-ENSCHOT

Train tijdelijk 3 maanden lang, 2 keer per week, voor slechts €49,50 per maand.

review review review review
1480+ reviews

WIE IS PTI?

Bij PTI combineren we de kwaliteit van personal training met een unieke community omgeving. Onze professionele personal trainer biedt persoonlijke aandacht, coaching en motivatie. Met de kracht van innovatieve technologie en de aanmoediging van een groep creëren we een omgeving waar doelen behaald en overtroffen worden.

 

CHECK ONZE STUDIO IN BERKEL-ENSCHOT

 

PERSONAL TRAINER IN BERKEL-ENSCHOT

Onder begeleiding van een professionele personal trainer doe je een workout van 60 minuten samen met een groep van maximaal 12 personen. Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau.

Ons Doel? Mensen op een duurzame manier fit en gezond maken, door met innovatieve technologie Personal training beschikbaar te maken voor iedereen. Met een energieke groepstraining waar functionele kracht, conditie en voedingsadvies samenkomen op de perfect manier voor jou!

Ivy van den Heuvel - Founder PTI

SMALL GROUP TRAINING IN JOUW REGIO

Met de Small Group training van PTI in Berkel-Enschot begeleidt een personal trainer je stap voor stap door de workout en is er voor jou tijdens de training. Met een persoonlijke tablet begeleiden we je door elke oefening, waarbij de ideale intensiteit in realtime wordt berekend en aangegeven. Zo train je altijd op de perfecte intensiteit voor jou.

Vind een thuis van huis, waar leden en coaches je motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Start nu met Small Group training bij PTI in Berkel-Enschot!

Banner PTI group training

WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

reviews

M De K.
M De K.
1709972532
Leuke en afwisselende personal trainingen in kleine groepen!
Jill van H.
Jill van H.
1703671020
Ik ben nu bijna twee jaar lid bij PTI en dit bevalt mij super goed, ondanks overgestapt naar de vestiging in Berkel-Enschot. Ook deze vestiging is een plek van thuiskomen met alle professionele personal trainers. De personal trainingen die gegeven worden zijn goed opgezet en voegen echt iets toe aan het behalen van mijn doelen. Fitter worden en met plezier sporten, daarnaast geeft het voedingsplan op maat mij houvast binnen mijn voeding.Kortom fijne sfeer, leuke trainingen en persoonlijke begeleiding in kleine groepen. Een dikke vette aanrader!
Mirelle V.
Mirelle V.
1702922707
Sinds een half jaar train ik bij PTI en ik ben heel erg tevreden. De groepen zijn klein genoeg waardoor je het gevoel van personal training krijgt maar dan met een leuke groep die elkaar motiveert. De trainers hebben veel kennis en sturen op een positieve manier bij! Kortom, heel tevreden!
wouter S.
wouter S.
1701980400
Goede begeleiding van gedreven en enthousiaste instructeurs. Innovatieve manier van training waar je vooruitgang continu wordt bijgehouden. Een goede balans in trainings intensiteit. Voor iedere leeftijd toegankelijk.
Carolien B.
Carolien B.
1701974220
Sporten bij PTI is erg tof. Sinds de opening in Berkel-Enschot ben ik daar gestart en het concept is erg fijn. Je sport in een kleine groep met een personal trainer, de lessen zijn gevarieerd, technisch goed, best pittig en je wordt goed gemotiveerd. Mijn doel om fitter te worden is nog in volle gang maar ik merk zeker al verschil.
Bram de W.
Bram de W.
1701808608
Sinds augustus de overstap gemaakt van PTI Tilburg naar PTI Berkel Enschot. De vijf sterren zij wat mij betreft mee verhuisd! De Small Group Training is een echte aanrader als je onder begeleiding van professionele (personal)trainers aan de slag wilt om je doel te bereiken! Op en top materiaal beschikbaar en je voortgang is via een app real-time te volgen. Groot pluspunt is dat iedereen op zijn eigen tempo/niveau in groepsverband dezelfde training kan volgen.
js_loader

JOUW PERSOONLIJKE VOEDINGSPLAN

Wil jij afvallen, spiermassa aankomen of gewoon fitter worden. Boost jouw resultaten met gepersonaliseerd voedingspan en ga je jouw doelen behalen.

Ieder mens is uniek en daarom maken wij voor jou een voedingsschema op maat dat aansluit op jouw wensen, doelstelling en levensstijl!

LID WORDEN BIJ PTI IN BERKEL-ENSCHOT?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.