personal training in een unieke community omgeving

Bij PTI combineren we de kwaliteit van personal training met een unieke community omgeving. Onze professionele personal trainer biedt persoonlijke aandacht, coaching en motivatie. Met de kracht van innovatieve technologie en de aanmoediging van je groep creëren we een omgeving waar doelen behaald en overtroffen worden.

Op deze pagina nemen we je mee in de voorbereidingen naar de opening van PTI Berkel-Enschot. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Q4 2022: brainstorm en onderzoek

De eerste onderzoeken naar de perfecte locatie, doelgroep, aantal inwoners en de benodigde m2 voor de locatie voor ons concept zijn gestart. Wekelijks hebben wij een brainstorm en vullen we onze bevindingen aan en zetten we nieuwe taken uit. Echt teamwork!

Q1 2023: tekening inrichting klaar

Nu we weten welk concept we gaan draaien, is de volgende stap de ruimte inrichten. Hoe moet de ruimte er uit komen zien? Hoe groot moet iedere werkstation zijn? Welke materialen hebben we nodig? Je ziet hier de 3D tekening als eerste sneakpeek gemaakt door lifemaxx!

6 juni: het is officieel

De handtekeningen zijn gezet voor de top locatie Koningsoord 92 in het mooie winkelcentrum Koningsoord. En daarmee kunnen de voorbereidingen voor de verbouwing in gang worden gezet.

8 juni: INVENTARISATIE MET BOUWTEAM

Doordat de ruimte casto-casto is, geeft dit ons de mogelijkheid de ruimte volledig zelf in te richten. Maar wel handig als we dit in overleg doen moet een goede loodgieter en timmerman.

21 juni: STORTEN CEMENTVLOER

De ruimte is leeggehaald en schoongemaakt; de cementvloer kan worden gelegd! Dit is slechts een kleine sneakpeek van de ruimte. Het is namelijk een heel stuk groter ;)! 

26 juni: START BOUW TOILET EN KLEEDKAMER

Nu de vloer droog is, is het tijd voor het voorbereidende loodgieterswerk door Thijs Voorn Installatietechniek. De leidingen van het toilet zijn aangelegd en de timmermannen van Exact ProjectManagement zijn begonnen met het zetten van de wanden voor de kleedkamer en het toilet.

4 JULI: INCHECK PLANNING

Lopen we op schema? Jazeker! De verbouwing gaat voorspoedig. Materialen kunnen worden besteld, de communicatie en marketing wordt klaargemaakt en er wordt gebrainstormd over de opening.

11 juli: KLEEDRUIMTE EN TOILET KLAAR

Alle wanden zijn gezet en dat betekent dat de kleedruimte en toilet klaar zijn om ingericht te worden! Ook hebben we ruimte gemaakt voor het scherm waar de trainingen straks zullen worden weergegeven.

13 juli: het timmerwerk is bijna klaar

De bar staat! En deze foto geeft je meteen een goed beeld van de ruimte. Het timmerwerk van topper Sander van Iersel is bijna klaar. Nu is het nog een kwestie van de denkbeeldige puntjes op de ï zetten voor we door kunnen naar het interieur!

17 juli: raamsticker

Benieuwd waar we precies komen in het mooie winkelcentrum Koningsoord? Je loopt ons nu zeker niet meer voorbij! Vandaag is de raamsticker geplaatst. En dat niet alleen; met een vette win-actie. Dus zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

1 AUGUSTUS: FOUNDING MEMBER UPDATE

Alle 20 founding member spots zijn vergeven. Een fijne mix van nieuwe leden en toppers uit de kern van onze studio in Tilburg die een overstap maken naar studio Berkel-Enschot. We heten iedereen van harte welkom!

7 AUGUSTUS: SCHILDERWERK

De muren zijn ondertussen voorzien van een likje verf door de fantastische schilders van Meijs Schilders en de wanden en bar van een laklaag. We houden jullie nog even in spanning. Deze week zullen de foto’s online komen dus stay tuned!

14 AUGUSTUS: DE VLOER LIGT EN MATERIALEN ZIJN GELEVERD

In het weekend van 12 op 13 augustus is de vloer gelegd en maandagochtend 14 augustus werden de eerste (kleine) materialen geleverd door Lifemaxx. Deze week wordt alles in elkaar gezet en volgt er weer een nieuwe update!

FINAL UPDATE

Morgen is het zover en openen wij de deuren van deze prachtige studio. Vandaag word de ruimte schoongemaakt en worden de aller laatste materialen in elkaar gezet! Leuk dat je deze pagina hebt bekeken en de verbouwing hebt gevolgd. Hopelijk zien we je snel in de studio!

OPENDAG 26 AUGUSTUS 2023

van 10.00 tot 16.00 uur

Koningsoord 92, Berkel-Enschot

ONTDEK MEER