PERSONAL TRAINING STUDIO TILBURG

Ellen Pankhurststraat 9

review review review review
2040+ reviews

WIE IS PTI?

Een hechte community die gedreven wordt door passie en toewijding. Ons team van personal trainers staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap. Bij PTI gaat het niet alleen om fysieke transformatie, maar ook om het opbouwen van een positieve mindset en het aannemen van een gezonde levensstijl op de lange termijn. Dit doen we door personal training te combineren met innovatieve technologie.

 

CHECK ONZE STUDIO IN TILBURG

 

PERSONAL TRAINER IN TILBURG

Onze trainers zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook toegewijde supporters van jouw succes. Of je nu net begint met trainen of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, iedereen is welkom! Iedere training is uitdagend en afgestemd op jouw niveau.

SMALL GROUP TRAINING IN JOUW REGIO

De beste combinatie van community en een goede training. Samen met gelijkgestemden kun je jouw grenzen verleggen terwijl je traint op je eigen niveau, onder begeleiding van een deskundig personal training. Je hebt altijd een tablet bij je in de buurt waar jij jouw training en progressie registreert om het maximale uit jezelf te halen.

JOUW PERSOONLIJKE VOEDINGSPLAN

Voeding is de sleutel tot een gebalanceerde levensstijl. Bij PTI Tilburg bieden we niet alleen training, maar ook een op maat gemaakt voedingsplan. Dankzij de handige chatbot heb jij binnen no-time een persoonlijk advies op maat zodat jij wordt ondersteund bij het maken van gezonde keuzes en het ontwikkelen van eetgewoonten die passen bij jouw individuele behoeften en doelen.

WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

reviews

Robbert M.
Robbert M.
1714569464
Begonnen met personal training, verschillende professionele trainers gehad en veel geleerd. Daarna overgegaan op de small group training, met veel plezier en enthousiaste medesporters wekelijks knallen bij de trainingen.
Yvette W.
Yvette W.
1710329029
Super fijne plek om te sporten! Trainers dagen je uit om meer uit jezelf te halen maar wel binnen jouw niveau en wensen. Tijdens de small group training is er een teamsfeer waardoor je aangemoedigd wordt om door te zetten tot het einde van de training.
Alissa Van T.
Alissa Van T.
1709306708
Hele fijne en toegankelijke lessen met veel persoonlijke aandacht en motivatie. Binnen een paar maanden ben ik echt al sterker geworden en PTI heeft me goed geholpen om na m’n zwangerschap weer fit te worden!
Rob van S.
Rob van S.
1698678266
Marion C.
Marion C.
1691167680
Fijne club waar hard wordt gewerkt, maar altijd binnen grenzen van wat ieder op zich aan kan. Persoonlijke aandacht, goede programmering om resultaat te kunnen halen, toffe workouts en altijd gezellig.
Nathalie M.
Nathalie M.
1687819023
Goede en fijne gym! Ontzettend vriendelijk, je kan jezelf zijn en traint op je eigen niveau. Super begeleiding, goede tips en geïnteresseerd.>Jammer dat er na enige tijd veel wisselingen waren in personeel. In Corona tijd werd gevraagd of we het bedrijf wilde steunen en het maandbedrag konden doorbetalen, dit gedaan en gedacht dat het vast wel ergens terug kwam, helaas hierna door medische redenen niet meer mogen sporten, jammer dat zij niet zo meegaand waren net als ik en moest uiteindelijk nog een maand doorbetalen ivm opzegtermijn. Dat siert ze niet.
js_loader

LID WORDEN BIJ PTI IN TILBURG?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.