👩🏾 Aline 

🔢 28 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

 

Nadat is vanuit Amsterdam naar Tilburg verhuisde voor de liefde viel ik wat betreft het sporten in een gat. In Amsterdam deed ik veel verschillende sporten: kickboxen, afrodance en regelmatig een urban run. Ik had een goed en gebalanceerd ritme waarbij ik thuis een gezond voedingspatroon had en als ik de deur uit ging volop kon genieten. Wel meteen een goede reden voor mij om super actief bezig te blijven!

Toen kwam corona en heb ik een jaar lang niet kunnen sporten en kwam de oriëntatie naar sportmogelijkheden stil te liggen. In mei 2021 kwam ik, door een goede vriend van mijn man, in contact met PTI en was de proefles een feit. Het was tijd om weer aan de slag te gaan, want mijn conditie was ver te zoeken: ik had het echt heel zwaar en moest ik een paar keer pauzeren.

Meer spierdefinitie, meer kracht en inzicht in mijn progressie

Nu ik een jaar verder is mijn conditie super erg vooruit gegaan. Iedere training is nog steeds uitdagend, maar dat komt doordat ik mijn eigen lat hoger heb gelegd en de oefeningen onbewust sneller achter elkaar kan doen.

Soms denk ik dat ik geen progressie maak, maar we noteren de gewichten waar we mee werken en dan zie ik daadwerkelijk vooruitgang! Ik vind deze houvast erg fijn aangezien ik zelf de kleine stappen die leiden naar het grote plaatje vaak vergeet.

Mijn lichaam heeft baat bij beweging

Ondanks dat ik altijd veel heb gesport, ben ik totaal niet sportief aangelegd. Tijdens het sporten ben ik vaak best onhandig, maar ik weet dat mijn lichaam veel baat heeft bij beweging.

Iedereen bij PTI is heel erg meedenkend, behulpzaam en motiverend. Door de goede uitleg en juiste technieken ben ik zelfverzekerd dat ik een oefening goed kan uitvoeren.

Fijn in mijn lichaam

Ik voel me heel fijn in mijn lichaam, dat komt grotendeels door small group training en de resultaten. Ik voel me fit en ik ben benieuwd hoe ik er over een jaar eruit zie en waar ik sta. Dankzij PTI heb ik geleerd om mijn eigen tempo te respecteren, naar mijn lichaam te luisteren en dat off days ook bestaan – en dat is oké!

PTI zou ik echt 100% aan iedereen aanraden.

Wil jij ook leren luisteren naar je lijf en resultaten behalen? Boek nu een gratis proefles!

 

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Ontdek meer

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER