👩🏼‍🦱 Angelique van der Avoird

🔢 48 jaar

🏋🏼 Personal training + Small group training

📆 2 x per week

🔥 180 dagen +

✅ Afvallen & sterker worden

 

Ik liep al langer met het idee om te gaan starten met personal training. Nadat mijn dochter een proefles had gewonnen bij Ivy wist ik dat het tijd was om mezelf ook aan te melden.

In september 2018 heb ik dan eindelijk een mail gestuurd om meer informatie op te vragen. Ik weet het nog erg goed dat ik op 11 september een kennismakingsgesprek had en 13 september mijn eerste les had met coach Arcon.

De eerste les werd ik meteen al uitgedaagd en elke week weer opnieuw. Daarnaast ging ik aan de slag met mijn voeding en ontdekte ik al snel dat niet alles waarmee ik dacht goed bezig te zijn dat ook was. Ik maakte kleine aanpassingen die een goed resultaat gaven.

Meer energie, nieuwe kleding (maatje kleiner) en zin om te sporten

Doordat ik op mijn eigen niveau trainde en elke week een nieuwe uitdaging voorgeschoteld kreeg, kwam het resultaat dan ook al snel: meer energie, nieuwe kleding en elke week weer zin in de training.

Na een jaar personal training had ik de basis goed gelegd en was ik blij met het behaalde resultaat. Toen maakte ik de overstap naar de small group trainingen. Ondertussen samen met mijn dochter en haar vriend. Hier word ik ook iedere training uitgedaagd en gemotiveerd om tot het maximale te gaan waarbij het trainen in een kleine groep zeker stimuleert en motiveert.

9 kilo afgevallen

Sinds ik bij PTI sport ben ik zo’n 9 kilo afgevallen. Hier ben ik heel blij mee, maar dat ik meer energie heb, vind ik fantastisch. Sporten heeft mij geholpen bij het herstel van een blessure en ik ben ervan overtuigd dat het daar ook helemaal goed mee gaat komen!

De opbouw van de trainingen zorgt er voor dat ik snel resultaat zie. Elke week kan ik wat meer gewicht aan of houd ik de oefeningen langer vol en kan ik meer herhalingen.

Ik ben sterker dan ik dacht: fysiek en mentaal

Ik voel me een stuk fitter en heb qua werk ook stappen gezet die ik anders misschien niet gezet zou hebben. Mijn drijfveer? Als ik uiteindelijk een gewicht omhoog krijg waarvan ik dacht het niet te kunnen, dan kan ik dus ook op andere vlakken meer dan dat ik dacht.

Alleen hierom zou ik PTI dan ook zeker aanbevelen. Je traint bij PTI in een heel gemoedelijke sfeer en je haalt het maximale uit jezelf. Op elk gebied.

Wil jij net als Angelique afvallen? Boek nu een gratis kennismaking!

 

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER