Daniel de Jonge

48 jaar | Tilburg | Personal training | 2 – 3 keer per week 

“Ik voel me fitter en leef bewuster. Dit heeft meteen een positieve bijdrage aan het runnen van mijn eigen onderneming”. 

Van resultaatgericht sporten, naar meer genieten

Als topsporter in de Nederlandse selectie van tennis ben ik altijd een resultaat sporter geweest. Ik ben al veel uitdagingen aangegaan en wil nu meer genieten van sporten en me fitter voelen naar het runnen van mijn eigen onderneming.

Toen ik ben gaan werken, ben ik gestopt met sporten en die trend kon je volgen op de weegschaal. De laatste uitdaging die ik ben aangegaan voor ik bij PTI van start ging, was in november 2016. De marathon van New York onder de 4 uur, mijn doel 3.59, resultaat 3.59 😉

Ik schreef PTI omdat ik fit wilde zijn, voelen en blijven en wilde genieten van het sporten en het resultaatgerichte los wilde laten. Laatste fysieke doel? Mijn buikje eraf.

Gezonde balans tussen eten, drinken en sporten

Sinds dat ik bij PTI aan de slag ben gegaan in 2018 voel ik me fitter en leef ik bewuster. Ik heb een betere balans tussen eten, drinken en sporten en weet nu veel beter dat alle 3 samen gaan! Er mag altijd een tandje bij wat betreft meer discipline, maar ik ben heel tevreden dat ik me lekker fit voel en voel me sterker in mijn boven body.

Het juiste ritme tussen privé en eigen bedrijf

De coaches, Ivy en de laatste 3 jaar met Arcon, voelen mij goed aan en kunnen mij remmen als het een tandje minder moet. Die persoonlijke begeleiding is top!

PTI heeft super veel voor mij betekent zowel privé als op werkgebied. Ik ben in balans en ben daardoor altijd ontspannen en fit. Arcon (en Ivy) leren mij ook dat je je af en toe mag laten gaan, maar je weet ook dat je dan ergens moet compenseren. De calorieën is de optelsom en die moeten in balans zijn, dit in combinatie met sporten maakt me fit.

Ik kan dan ook niet anders dan PTI aan iedereen aanbevelen!

Wil jij je fit voelen zodat jij met alle energie kunt ondernemen? Boek nu een gratis kennismaking!

 

Jan van der Voorn

Kim van der Zande

38 jaar | Berkel-Enschot | Small group training | 2 keer per week  "Mijn lichaam is weer in balans...

Lees meer