👩🏼‍🦱 Demi 

🔢 28 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

 

Ik ben begonnen in november 2021 en inmiddels dus een paar maandjes aan de slag bij PTI. Voorheen heb ik een abonnement gehad bij een sportschool en deed ik aan hardlopen, maar miste ik een stok achter de deur en doelgericht bezig zijn. Ik was op zoek naar een sport waar ik met plezier naartoe zou gaan, met als doel: fitter en sterker worden!

Trainen in een kleine groep motiveert mij

Conditioneel heb ik echt stappen gezet. Dit merk ik als ik aan het hardlopen ben. Ik loop sneller dan voorheen én heb minder last van blessures. Tijdens de trainingen zelf merk ik het ook. Ik vind het erg fijn om binnen een kleine groep te trainen. Dit motiveert mij om iedere training alles te geven.

Heerlijke manier om spanning los te laten

Ik ben super tevreden! Het zetten van kleine stapjes voelt erg goed. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Even gas geven tijdens een training na een drukke werkdag is een heerlijke manier om spanning los te laten. Tijdens, maar ook voor en na de trainingen hangt er een fijne, gemoedelijke sfeer waardoor ik met veel plezier ga trainen.

Prettige, deskundige coaches

Door de prettige, deskundige begeleiding van alle coaches train ik op mijn eigen tempo, maar haal ik alles eruit dat erin zit. Bedankt daarvoor!

Ik ga graag nog lekker door met trainen! Inmiddels is mijn zusje ook aangehaakt bij PTI waardoor de lessen nog gezelliger worden 😉

Kun jij ook wel een uitlaatklep gebruiken net als Demi? Boek nu een gratis proefles!

 

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Ontdek meer

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER