👩🏽 Fanny 

🔢 35 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3-4 x per week

✅ Afvallen

 

Voordat ik bij PTI ging sporten in december 2019, sportte ik bij een andere club die langzaam steeds meer veranderde in een crossfit box. Daardoor voelde ik me steeds minder op mijn plek. Het werd steeds meer prestatiegericht en dat was voor mij de doorslag om verder te oriënteren.

Via social media volgde ik Ivy al en zag dat PTI in september 2019 ging starten met small group training. Ik heb me meteen aangemeld voor een proefles en in december 2019 ben ik gestart en ben ik niet meer weg geweest!

Ik sport 3 tot 4 keer per week, ik voel me fijn en ik vind het heel prettig dat je bij PTI echt gezien wordt en dat er naar iedereen gekeken en geluisterd wordt ongeacht je ervaringen en je niveau.

20 kg afvallen

Er is zeker veel veranderd vanaf het moment dat ik bij PTI ben gaan sporten. Deze veranderingen gaan gepaard met veranderingen in mijn privé leven, maar al met al ben ik veel meer mezelf geworden, ben ik sporten nóg veel leuker en belangrijker gaan vinden en is het echt een vaste routine in mijn dagelijkse leven geworden.

In 2021 ben ik 20 kg afgevallen met onder andere de hulp van PTI. Het blijft natuurlijk hard werken 😉

Bij PTI hebben we eens in de 16 weken een testweek en kun je mooi je resultaat meten en zien (en voelen) dat je sterker wordt. Dat vind ik mooi om te zien! Wat ik zelf het leukste vind is het powerliften: squats, deadlifts en bench press. Hierin boek ik veel progressie, dus ik voel me top!

Fijne balans tussen zware baan, twee jonge kinderen en een druk sociaal leven

Ik zit goed in mijn vel en ik voel me fit doordat ik regelmatig sport. Voor mij is dit een hele fijne balans tussen een zware baan, twee jonge kinderen en een druk sociaal leven.

PTI kan ik niet meer weg denken uit mijn dagelijks leven. Ik heb mooie vriendschappen opgedaan binnen de club en het bevalt me nog steeds erg goed. Ik zie ook dat PTI positieve ontwikkelingen doormaakt en blijft groeien. Heel fijn om dat te ervaren.

Prettige trainers en op een fijne manier kan ik hier lekker sporten. Ik zou PTI dan ook zeker aanbevelen!

Wil jij afvallen en meer balans? Boek nu een gratis proefles!

 

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.
Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER