👩🏽 Angelique

🔢 49 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Dagelijks ritme terugvinden

 

⚖️ Gewicht -7.3 kg

%  Vetpercentage -3.0

📏 Navelomtrek -7.1 cm

➿ BMI -2.7

 

Voordat ik begon aan het 12 weken programma was ik al een tijdje aan het sporten bij PTI. Toen het 12 weken programma op mijn pad kwam, wist ik gelijk dat dit goed voor mij was. Het consequent volgen van een programma maakt voor mij het verschil. Ik wilde voorgoed afscheid nemen van de coronakilo’s en mezelf fitter voelen.

Het resultaat

Door de combinatie van 12 weken lang 3 keer per week trainen en het volgen van het voedingsplan ben ik 7,2 kilo afgevallen. Maar vooral voel ik me veel sterker en energieker. Het 12 weken traject heeft mij weer op het goede spoor gezet voor wat betreft trainen en voeding. Aangezien dit resultaat nogal motiverend werkt ben ik benieuwd wat ik nog kan bereiken hier…

Geen energiedips en minder “snaaidrang”

Het voedingsplan werkte voor mij heel goed. Elke week weer lekkere en makkelijke maaltijden. De rest van het gezin eet gewoon mee, soms wel met wat aanpassingen 😉

Ook nu na het programma ontbijt en lunch ik nog steeds volgens het voedingsplan en ook ’s avonds eet ik nog heel regelmatig volgens het plan. Ik merk dat ik me hier gewoon heel goed bij voel. De grootste verandering is wel dat ik geen energiedips meer heb in de middag. Daardoor is er ook minder “snaaidrang” en als die er soms toch is ligt er altijd wel wat gezonds zoals noten of wat fruit.

Hard werken op je eigen niveau

PTI is een fijne plek waar je, alleen of in een klein groepje, op je eigen niveau werkt aan je doelen. Door de professionele, betrokken coaches word je gemotiveerd om die te behalen.

– Angelique van der Avoird

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER