👩🏽 Annet 

🔢 47 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Fitter worden & afvallen

 

⚖️ Gewicht -5.5 kg

%   Vetpercentage -2.0

📏 Navelomtrek -10.5 cm

➿ BMI -2.1

 

Voordat ik begon aan de 12 weken voelde ik me moe en opgeblazen. Ik sportte voorheen 2 x in de week. 1 dag in de week plande ik vaak op een avond en 1 dag op een ochtend. Ik merkte dat ik de ochtend wel ging sporten maar de avonden vaak niet. Toen we aan de twaalf weken begonnen en 2 x in de week om 7 uur in de ochtend gingen sporten en 1 x om 8 uur merkte ik dat dit echt bij mij paste en ik die dagen veel meer aan kon en dat ik niet moe was na mijn werk.

In de ochtend sporten is dus mijn ding!

“Erg fijn dat ik mijn riem iedere keer een gaatje verder dicht krijg”

Sporten is voor mij even een uurtje mijn hoofd leeg maken. Door dit nu 3 x in de week te doen in plaats van 2 x per week voel ik me lekkerder in mijn vel. En het fijnst is dat ik mijn riem iedere keer een gaatje verder dicht krijg. Mijn doelstalling was om af te vallen, ik wilde me weer wat fitter gaan voelen.Deze doelstelling is voor mij bereikt, in de 12 weken ben ik 6 kg afgevallen maar wat eigenlijk het belangrijkste is ik voel met echt zoveel fitter en heb veel meer energie.

Wat de 12 weken voor mij hebben betekend

Qua werk en privé leven kan ik gewoon veel meer aan lichamelijk en geestelijk. Even een uurtje per dag aan jezelf denken en je hebt weer genoeg energie voor de rest van de dag. Ik voel me echt veel fitter en mijn lichaam voelt sterk, ik heb veel energie en mijn kleren passen weer beter.

Het voedingsplan vond ik ideaal. Ik heb het uitgeprint en in de keuken gelegd zo dat ook de kinderen konden zien wat we die dag gingen eten. En het belangrijkste is natuurlijk dat het voedingsplan echt goed werkte. Nu ligt het voedingsplan er nog steeds en proberen ik me er nog zo veel mogelijk aan te houden.

Ook de supplementen die geadviseerd werden heb ik nog steeds als ondersteuning.

Ook de supplementen waren een succes!

Ik heb door het gebruikt van de supplementen een beter nachtrust en ook veel minder spierpijn na het sporten. Ik heb zelf de huid, haar en nagel extra toegevoegd en hierdoor ben ik ook bijna van mijn eczeem af.

– Annet van der Meijs

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER