👨🏼 Bart 

🔢 32 jaar

🏋🏼 Personal training

📆 2 x per week

🔥 180 dagen

✅ Afvallen

 

⚖️ Gewicht -4,2 kg

📏 Navelomtrek -13,5 cm

%   Vetpercentage -2,6

➿ BMI -1,2

 

Voor mij is sport iets dat altijd om me heen moet hangen. Van een bijbaantje in de sportwinkel naar de studie Sport, economie en communicatie. De afwisseling in verschillende sporten is wat het voor mij leuk maakt; periodes hardlopen, wielrennen en mijn tijd in de sportschool wisselen elkaar eens in de zoveel tijd af. Daarnaast ben ik eigenlijk altijd actief als het goed over veld- en zaalvoetbal, tennis en padel. Een echte sportfanatiekeling dus 😉

Tijd voor bewustwording, goede keuzes maken en duurzame progressie

Inmiddels is het een cliché waar we bijna allemaal aan mogen geloven: de miljoenen extra corona kilo’s waar de Nederlandse bevolking mee kampt, is ook mij niet ontgaan. Een week in Lanzarote was voor mij de druppel: tijd voor actie! Ja, ik geloof ook dat het me zou lukken om zelf die kilo’s kwijt te raken wanneer ik iets strikter op mijn dieet zou letten en weer actief zou gaan sporten, maar waar ik echt naar zocht was een duurzame levensstijl waarbij ik het biertje in de kantine of kroeg niet hoef te laten staan en nog steeds gelukkig ben over mijn figuur. 

En dat is precies wat ik vond bij PTI. Een stukje bewustwording van keuzes die je maakt, een theoretisch kader en een fanatieke club met veelal dezelfde doelen.

Na een half jaar personal training te hebben gevolgd waarbij ik 2x per week naar PTI ging heeft ertoe geleid dat ik in totaal 4,2 kilo ben afgevallen met een voedingsschema op maat. Maar eerlijk gezegd is PTI voor mij vooral een succesverhaal omdat ik veel bewuster ben geworden met voeding en begonnen ben met de inname van extra supplementen en vitaminen.

En tot slot hebben de coaches mij enorm geholpen met het verbeteren van mijn technieken.

Goede nachtrust, energieker en meer ondernemed

Ik tik met mijn succesverhaal nog een cliché aan: ‘fitter worden geeft op alle vlakken meer voldoening’. Want ik heb betere nachten, ik ben energieker op het werk en ik ben meer ondernemend. 

Toen ik aan dit traject begon hoopte ik dat het een life changer zou worden. En dat werd het! Ik ben me er volledig van bewust dat personal training een flinke investering is en dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Maar wanneer je de kans hebt en niet alleen naar de korte termijn kijkt, is het de investering dubbel en dwars waard.

– Bart Philippa

Bart had als doelstelling afvallen. Daarnaast wilde hij een gezondere levensstijl voor de lange termijn met meer structuur. Alsof die doelstelling nog niet genoeg was deed Bart er een stapje bovenop om tijdens de lessen zijn techniek naar een nieuw niveau te brengen. Samen met coach Ivy gingen we als volgt te werk:

De fysieke trainingen bestonden uit kracht- en conditieoefeningen. Dit deden we om hem allround fit te maken. Tijdens de warming up namen we de tijd om de voeding en motivatie te bespreken, daarna ging Bart vol gas met zijn training. Motivatie tijdens de training hoefden we niet voor te zorgen; Bart gaat ervoor, altijd! De techniek van de deadlift heeft Bart aanzienlijk verbeterd. Om je alvast een preview te geven op de resultaten, hij pluste maar liefst 36 kilo op zijn 1RM met uiteraard de juiste vorm.

Naast de trainingen ging Bart aan de slag met zijn voeding. We hebben voor Bart een persoonlijk voedingsplan samengesteld die hij tot op de puntjes heeft gevolgd. Het voedingsschema op maat was voor hem een makkelijke manier om meer structuur te krijgen in zijn voedingspatroon. Als coach vond ik het leerzaam soms de uitdaging te krijgen om Bart te blijven moetiveren als hij aangaf dat het even wat minder goed vol te houden was.

In zijn traject ging hij op vakantie, dat zorgde ervoor dat we moesten afwijken van het plan. Aan de voorkant bespraken we de mogelijke impact en toen hij terug kwam van vakantie pakte we de draad weer op. Overigens viel het reuze mee, zo zie je maar dat bewustwording al een eerste goede stap is.

Ik geniet van de trainingen met Bart, hij brengt een goede energie en is altijd positief tijdens de trainingen.

Mirte

Coach

De resultaten op een rij

De motivatie van Bart om alles uit zijn personal training traject te halen is terug te zien in zijn resultaten!

Bart is aanzienlijk sterker geworden, zie hier zijn trainingsresultaten.

Ben jij net als Bart ook klaar voor duurzame levensstijl en kun je wel een paar kilo missen op de weegschaal? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER