HET SUCCES VERHAAL VAN CHERIETTE

Lees hoe Cheriëtte op 60 jarige leeftijd met haar gezondheid aan de slag ging en zich beter voelt dan ooit tevoren dankzij personal training.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👩 Cheriëtte

🔢 60 jaar

🏋🏼 Personal training + Persoonlijk voedingsschema

📆 2x per week PT

🔥 180 dagen

✅ Afvallen, fit worden en gezondere leefstijl

⚖️ Gewicht -12 kg

Cheriëtte, bijna 61 jaar oud, is moeder van twee dochters, oma van drie kleinkinderen, en heeft drie bonusdochters. Ze is getrouwd met Peter en werkt in een administratieve functie, wat betekent dat ze acht uur per dag achter de computer zit en met de auto naar haar werk gaat. Cheriëtte geniet van lekker eten en gezellige wijntjes, maar dit heeft geleid tot een langzame gewichtstoename en een slechte conditie. Na hun vakantie in 2023 besloten zij en haar man dat het tijd was om iets aan die kilo’s te doen. Ze bezochten een open dag van PTI in Berkel-Enschot en schreven zich meteen in: Peter voor small group training en Cheriëtte voor personal training, waar ze ook een persoonlijk voedingsschema ontving.

Super start met als resultaat 8 kilo lichter!

Coach Max: “In de eerste 13 weken van het traject heeft Cheriëtte een geweldige transformatie doorgemaakt door 8 kilo af te vallen en zich fitter te voelen. Ze volgde het plan voor training, voeding en dagelijkse beweging nauwgezet, wat leidde tot positieve resultaten. Vanwege het behaalde succes besloten we het traject met 13 weken te verlengen, waarbij we extra focus legden op compound oefeningen zoals bench press, squat en deadlift. “We voegden ook cardio toe om haar voor te bereiden op de small group trainingen.”

Gezonde voedingskeuzes en beheersing van krachttrainingstechnieken

Coach Max: “In de daaropvolgende 13 weken heeft Cheriëtte nog eens 4 kilo verloren, wat het totale gewichtsverlies op 12 kilo brengt. Naast dit geweldige resultaat heeft ze ook geleerd om zelf gezonde keuzes te maken binnen haar caloriebudget en macronutriënten. Ze is nu klaar voor de small group trainingen, waarbij ze alle basisprincipes van krachttraining beheerst. Deze 26 weken hebben haar leven veranderd, en ze zal haar fitnessreis voortzetten in de studio in Berkel-Enschot, met de mogelijkheid om contact met de coach op te nemen als ze vragen heeft of tegen uitdagingen aanloopt.”

“Op deze manier hoop ik gezond en fit oud te worden!”

Cheriëtte: “Met behulp van het voedingsplan, twee keer per week personal training en extra wandelen na mijn werk, ben ik inmiddels meer dan 12 kilo afgevallen en voel ik me aanzienlijk fitter en sterker, zowel fysiek als mentaal, waardoor ik strakker in mijn vel zit. Sinds twee weken sport ik nu ook twee keer per week in Berkel-Enschot bij de small group training. Hoewel ik nog moet wennen aan het tempo en de intensiteit, word ik goed begeleid en heb ik vertrouwen in een succesvolle aanpassing. Op deze manier hoop ik gezond en fit oud te worden!”

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training