HET SUCCES VERHAAL VAN DEMI

Lees hoe Demi’s driejarige reis haar niet alleen fitter en sterker maakte, maar ook een gemeenschap vond die haar ondersteunde en motiveerde op haar fitnesspad.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👩🏼‍🦱 Demi

🔢 30 jaar

🏋🏼 PTI Group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

Demi’s Reis naar Fysieke en Mentale Sterkte bij PTI: Een Persoonlijk Succesverhaal

 

Drie jaar geleden besloot Demi om zich bij PTI aan te sluiten, op zoek naar een manier om fitter en sterker te worden. Wat ze vond, overtrof haar verwachtingen. De combinatie van kracht- en cardio-oefeningen sprak haar aan, maar wat haar het meest aansprak was de warme en gemoedelijke sfeer van de sportschool. Met deskundige trainers die niet alleen weten waar ze het over hebben, maar ook een oprecht interesse tonen in de individuele behoeften van elke sporter, voelde Demi zich direct op haar gemak.

Voor Demi was de keuze om bij PTI te gaan sporten ook een manier om een stok achter de deur te hebben. Hoewel ze altijd al aan sport had gedaan, miste ze soms de motivatie om consistent te blijven. Bovendien was ze blessuregevoelig en had ze behoefte aan extra ondersteuning tijdens het sporten. Bij PTI vond ze niet alleen die ondersteuning, maar ook de geruststelling dat ze op haar eigen niveau kon meekomen.

Het begin was spannend voor Demi. Ze vroeg zich af of deze manier van sporten wel bij haar zou passen en of ze het niveau kon bijhouden. Maar al snel ontdekte ze dat PTI meer was dan alleen een sportschool – het was een gemeenschap waarin ze zich gesteund voelde en waar ze kon groeien, zowel fysiek als mentaal.

Vandaag de dag sport Demi niet alleen zelf bij PTI, maar ook haar zusje, partner en schoonzusje zijn lid geworden, wat het sporten nog gezelliger maakt. Haar boodschap aan anderen die twijfelen over het beginnen bij PTI is duidelijk: gewoon doen! Het is de eerste stap naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training