👨🏼 Geert

🔢 46 jaar

🏋🏼 Personal training

📆 1 x per week

🔥 90 dagen

✅ Fitter worden & afvallen

 

⚖️ Gewicht -10 kg

📏 Navelomtrek -6,5 cm

%   Vetpercentage -7,5

➿ BMI -2,8

 

In mijn jeugd ben ik een fanatiek wielrenner/mountainbiker en vechtsporter geweest. Zes dagen in de week was ik bezig met mijn sport. Rond mijn 27e stopte ik met de wedstrijdsport. De lol in het fietsen was ik een beetje kwijt. Toen ik op mijn 35e starten met een deeltijd HBO-opleiding , mijn dochtertje 3 was en mijn zoontje net geboren werd, ging alle vrije tijd in de studie en het gezin zitten. Sporten zat er niet meer in. Deed heeft weinig goeds gedaan aan mijn lichaam. Ik werd zwaarder en tot overmaat van ramp ontstonden de eerste serieuze rugklachten. Maanden (lees een half jaar) pijn was het gevolg van veel zitten en nauwelijks bewegen. Gelukkig kwam het door weer een beetje te gaan bewegen weer goed tot een jaar geleden.

Drie jaar terug, 1 maart 2020, starten ik mijn eigen bedrijf. Door alle beperkingen die coronamaatregelen was dit niet de droomstart waar we op hoopte. Dit leverde veel stress op, een ongezond eet en drinkpatroon en wederom weinig bewegen, ik was inmiddels gestart met ijshockeyen maar ook dit kwam stil te liggen.

Mijn lijf was niet meer wat het was, ik wilde weer zonder pijn kunnen bewegen

In maart 2022 ging het weer mis. Mijn rug begaf het volledig lopen ging niet meer, in het begin was het zo erg dat als ik een meter los liep ik op de grond lag. Heel langzaam ging het beter en in juni was ik weer pijn vrij, tot september en alles weer van voor af aan begon. Ik was er helemaal klaar mee. Mijn lijf was niet meer wat het was, te zwaar. Ik wilde weer zonder pijn kunnen bewegen, terug naar een gezond gewicht en lifestyle. Ik wist dat de oplossing hier lag en dat ik dit niet alleen kon.

Al snel na de start bij PTI ging het beter. Als ik eenmaal de knop heb omgezet en met mezelf heb afgesproken dat ik er 100% voor ga dan komt het goed. Het voedingsschema werd uitgeprint en lag de hele dag binnen handbereik. Zeker de eerste weken was het behoorlijk afzien maar het resultaat kwam er. De pijn in mijn rug werd met de week minder en al snel was ik volledig pijn vrij. Ook het sporten buiten PTI (ijshockeyen) ging beter. Langzaam voelde ik me weer een beetje “sporter”. De hulp van Michelle, die altijd klaar stond voor me om me van tips te voorzien, was essentieel hierin. Tijdens de trainingen corrigeerde ze me voortdurend om de juiste houding aan te nemen bij de oefeningen en pushte waar nodig om net dat extraatje te geven.

Ik voel me nu 10x fitter dan 13 weken geleden. Mijn lichaam voelt sterker. Nu is het zaak om door te blijven gaan een fit lijf, zeker op de leeftijd van 46 😉, komt niet zomaar aanwaaien. Het sporten is weer leuk en misschien ga ik deze zomer mijn fiets ook wel weer pakken.

Complimenten over fysiek

Doordat ik ben afgevallen, fysiek sterker ben gaat het mentaal ook beter. Ik heb meer energie. Ik krijg steeds vaker de vraag, en ja daar ben ik wel een klein beetje trots op, of en hoe ik zoveel ben afgevallen. Met veel enthousiasme vertel ik over mijn ervaringen binnen PTI. Het team mag oprecht trots zijn op zichzelf. De sfeer is relaxed en er heerst geen machocultuur, wat ik erg prettig vind. Ik zou het zeker al mijn vrienden en kennissen gunnen om zo’n traject te volgen zoals ik dat 13 weken terug gestart ben! Super bedankt !

– Geert van Iersel

Geert wilde niet met een doelstelling aan de slag gaan, maar drie 😉 Fitter worden, afvallen en spiermassa opbouwen. Geert is eerst aan de slag gegaan met een licht schema met kracht en cardio om af te vallen en spiermassa op te bouwen, hij gaf aan veel last te hebben van zijn onderrug en hier ben ik erg voorzichtig mee. Al in de eerste training zijn we aan de slag gegaan met bracen en dit uitgebreid geoefend zodat hij zelf in staat is om zijn rug te beschermen wanneer er druk op komt te staan. Al na een aantal trainingen merkte geert erg veel verschil en had hij bijna geen last meer van zijn rug, zijn belastbaarheid werd groter en we konden aan de slag met wat serieuzere gewichten. 

Geert heeft zich erg goed gehouden aan zijn voedingsschema en heeft daar ook de supplementen en proteïne bij gebruikt. Dit gaf hem al snel het gevoel van enorm veel energie en weinig tot geen last van zijn rug, wat voor hem natuurlijk een enorm grote vooruitgang is! Het eerste plan was om extreem rustig op te bouwen vanwege zijn rug, maar al snel bleek dat hij meer aankon dan we in eerste instantie dachten, dus is de belasting van de trainingen opgehoogd. Uiteindelijke leidden de trainen in geen last meer van zijn onderrug – niet tijdens het trainen en ook niet meer daarbuiten. Hij is onwijs gegroeid in zijn techniek van de deadlift, is veel afgevallen en heeft veel (!) spiermassa opgebouwd, een echte atleet!

Het was leuk om met Geert te werken, eerste instantie een uitdaging met zijn rug, maar doordat we hier serieus mee om zijn gegaan is dit snel goed gekomen en konden we echt gaan knallen. Hij heeft iedere training alles gegeven en stond voor de training al te springen van enthousiasme, dat is toch super gaaf!

Michelle

Coach

De resultaten op een rij

De motivatie van Geert om alles uit zijn personal training traject te halen is terug te zien in zijn resultaten!

Geert is aanzienlijk sterker geworden, maar zit bovenal veel beter in zijn lijf.

Ben jij net als Geert ook klaar voor duurzame levensstijl en blessurevrij trainen? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER