👱🏼‍♀️ Inge 

🔢 30 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Fitter worden

 

⚖️ Gewicht -3.8 kg

%   Vetpercentage -2.0

📏 Navelomtrek -2.5 cm

➿ BMI -1.4

 

Toen ik aan het 12-weken traject begon voelde ik me net iets te zwaar, er kon wel wat vet vanaf. Ik heb me vaker aan eetschema’s gehouden maar dat was de laatste tijd weggezakt. Ik at waar ik zin in had. Ik zat er als het om eten ging niet helemaal meer lekker in. Dus ik was wel toe aan een strakker regime en nieuwe kick start. Mijn doelstelling was om weer fitter te worden, de kleine spekjes van de feestmaanden mochten er wel af en ik wilde graag een keer de fitste versie van mijzelf worden.

Combinatie tussen kracht & conditie

Voor dat ik bij PTI zat sportte ik al wel, maar ik had nog geen goede combinatie tussen kracht & conditie. Daarnaast sport ik niet graag individueel in een sportschool. PTI heeft mij hierin kunnen bieden waar ik naar zocht. Met behulp van het 12 weken schema heb ik hier mijn doelen weer verlegd en voel ik me nu de fitste versie van mezelf sinds tijden.

Betere structuur qua eten & vast ritme

Ik heb heel veel extra energie gekregen door het 12-weken programma. Ik was al veel aan het sporten en voelde me fit maar door de combinatie met het eetschema erbij merk ik dat ik nu strakker in mijn vel zit dan voor het programma. Met alles wat ik geleerd heb, heb ik nu een nieuwe structuur qua eten. Die structuur zorgt voor een nog beter ritme in mijn leven. Iedere avond netjes het eten klaarmaken voor de volgende dag (ontbijt, lunch en tussendoortje) geeft me veel rust en ook een goed gevoel doordat ik weet wat ik de volgende dag ga eten. Maar ook het sporten is me super goed bevallen. Het lijkt vrij individueel om te gaan sporten bij PTI met de Small Group Training maar tijdens de 12-weken was het echt een teamsport. Iedereen moedigde elkaar aan en hielp elkaar. Het is echt een frisse start van het nieuwe jaar voor mij geweest. In juni heb ik zelfs een bruiloft en ik ben van plan het voedingsschema plus minus tot die tijd aan te houden.

Toegankelijk & hard werken

PTI is een dikke vette aanrader. Het is een sportschool waar je helemaal jezelf kunt zijn, leuke en toegankelijke mensen en bovenal goede en leuke trainers/begeleiders. Er wordt veel gelachen maar ook echt serieus en hard getraind.

De leukste sportschool waar ik ooit ben geweest. Iedereen is welkom en je krijgt groepslessen (of personal training) die een goede combinatie tussen kracht & conditie bieden.

– Inge Rombouts

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER