HET SUCCES VERHAAL VAN IRIS

Lees hoe Iris weer een fijn ritme kreeg, minder vermoeid is en haar focus weer terug heeft.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👩🏽 Iris

🔢 32 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Dagelijks ritme terugvinden

 

⚖️ Gewicht -3.9 kg

% Vetpercentage -1.0

📏 Navelomtrek -6.7 cm

➿ BMI -1.4

Voordat ik begon aan het 12 weken programma zat ik minder lekker in mijn vel. Ik had geen fijn ritme, was snel vermoeid en raakte snel in situaties het overzicht en mijn focus kwijt. Het was tijd voor verandering. Mijn doelstelling was om weer dagelijks fijn op te kunnen staan en fluitend de dag te beginnen. Een lekker ritme terugvinden was voor mij hierin heel belangrijk.

En of ik deze doelstelling heb bereikt? Jazeker! Door het stellen van haalbare en kleine doelen heb ik stappen gemaakt en daardoor merk ik dat ik nu in een lekkere flow terecht ben gekomen. Ik begin energiek de dag en ben door mee te doen aan dit 12 weken programma volledig uit mijn comfort zone gestapt. Ik had dit zetje nodig om weer focus aan te brengen.

Het persoonlijk voedingsplan is mij ook goed bevallen. Het brengt structuur aan en helpt enorm om jezelf te voorzien van gezonde en goede voeding. Ook de supplementen droegen hun steentje bij in mijn proces. Door het intensieve sporten geeft dit mijn lichaam de extra ondersteuning die het nodig heeft en helpt het mijn lichaam te voorzien van meer energie. Hierdoor zet ik net dat stapje extra.

Het vroeg sporten voor het werken is mij goed bevallen. Ik merkte dat het mij energie voor de hele dag gaf. Wat mij heel erg is bevallen bij PTI is toch wel de kundigheid en professionaliteit. Het is gewoon een onwijs fijne sportschool, één grote gezellige familie.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training