👩🏽 Iris

🔢 32 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Dagelijks ritme terugvinden

 

⚖️ Gewicht -3.9 kg

%  Vetpercentage -1.0

📏 Navelomtrek -6.7 cm

➿ BMI -1.4

 

Voordat ik begon aan het 12 weken programma zat ik minder lekker in mijn vel. Ik had geen fijn ritme, was snel vermoeid en raakte snel in situaties het overzicht en mijn focus kwijt. Het was tijd voor verandering. Mijn doelstelling was om weer dagelijks fijn op te kunnen staan en fluitend de dag te beginnen. Een lekker ritme terugvinden was voor mij hierin een hele belangrijke.

Het resultaat

Ik heb deze doelstellingen zeker bereikt! Door het stellen van haalbare en kleine doelen heb ik stappen gemaakt en daardoor merk ik dat ik nu in een lekkere flow terecht ben gekomen. Ik begin energiek de dag en ben door mee te doen aan dit 12 weken programma volledig uit mijn comfort zone gestapt. Ik had dit zetje nodig om weer focus aan te brengen.

Het voedingsplan zorgt voor structuur

Het voedingsplan is mij ook goed bevallen. Het brengt structuur aan en helpt enorm om jezelf te voorzien van gezonde en goede voeding. Ook de supplementen droegen hun steentje bij in mijn proces. Door het intensieve sporten geeft dit mijn lichaam de extra ondersteuning die het nodig heeft en helpt het mijn lichaam te voorzien van meer energie. Hierdoor zet ik net dat stapje extra.

“Eén grote gezellige familie”

Het vroeg sporten voor het werken is mij goed bevallen. Ik merkte dat het mij energie voor de hele dag gaf. Wat mij heel erg is bevallen bij PTI is toch wel de kundigheid en professionaliteit. Het is gewoon een onwijs fijne sportschool, één grote gezellige familie.

– Iris Horvers

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER