HET SUCCES VERHAAL VAN JOHAN

Lees hoe Johan sterker werd en zijn uithoudingsvermogen verbeterde.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

👨🏼 Johan

🔢 36 jaar

🏋🏼 PTI Group training

📆 3 x per week

✅ Fitter worden

 

PTI voelde direct als thuiskomen

VSinds december 2019 werk ik bij First Impression en ging al snel op zoek naar een sportschool in de buurt zodat ik voor het werk kon gaan sporten. PTI bleek 5 minuten bij First Impression vandaan te zijn, dus dat was voor mij ideaal.

Het leggen van het eerste contact duurde echter een paar maanden langer dan gepland door de corona uitbraak. Ik ging in juli 2020 van start bij PTI. Wat me meteen aansprak was het warme ontvangst en de gemoedelijke vibe die er hing. Het voelde direct als een soort van thuiskomen.

Snelle progressie en fitter

Ik heb zo’n beetje heel mijn leven gevoetbald en de laatste jaren heb ik ook aan zelfverdediging gedaan: krav maga en systema. Daarnaast heb ik een bourgondisch gezonde levensstijl waarbij ik let op afwisseling in wat ik eet, maar in het weekend ook een drankje kan drinken.

In juli 2020 ging ik van start met 2x per week small group training, nu ben ik 3x per week bij PTI te vinden. Ik ben gek genoeg 2 kg aangekomen, dat had ik niet verwacht. En dat is allemaal spiermassa, want ik ben fitter dan 2 jaar geleden. Ik merk dat ik sterker ben geworden en meer gewicht kan tillen en mijn uithoudingsvermogen is ook verbeterd. Afgelopen 2 jaar ben ik nauwelijks gaan hardlopen, maar onlangs weer een keer de hardloopschoenen aangetrokken en ik merkte dat ik een stuk sneller ben geworden.

Sporten in de ochtend geeft vrijheid in mijn agenda

Voor mij heeft het ook een praktische kant, want doordat ik vroeg voor het werk sport, heb ik m’n sportmoment voor die dag al gehad en heb ik geen avond belasting meer. Dat is wel fijn, aangezien mijn dagen niet altijd even gemakkelijk te plannen zijn en ik het thuisfront ook voldoende aandacht wil geven.

Je kunt wel stellen dat ik me op het moment erg goed voel en doordat ik 3x per week sport ik sneller progressie maak en fitter ben. Ik zou PTI zeker aanbevelen; heb ik ook al succesvol gedaan, want een paar maanden na mij zijn een collega en zijn vriendin ook gestart en sporten er nog altijd.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training