🧔🏽 Joost 

🔢 39 jaar

🏋🏼 Duo personal training + Small group training

📆 1 x per week + 2 x per week

🔥 180 dagen +

✅ Afvallen en fitter worden

 

⚖️ Gewicht -5 kg

📏 Navelomtrek -6 cm

%   Vetpercentage -1,9

➿ BMI -2,8

 

Ik sportte altijd al best wel wat, voornamelijk fietsen en in het verleden ook meer dan 20 jaar gevolleybald. En af en aan in de sportschool, maar dat hield ik nooit lang vol, te saai. Mijn vrouw Robin en ik zijn alle twee levensgenieters, dus ondanks dat ik veel sportte had ik toch nog wel licht overgewicht.

We wilden graag fitter worden en afvallen voor de bruiloft

Daarom zijn we gaan kijken naar een sportschool waar we samen konden beginnen én volhouden. Het concept van groepslessen (small group training) van PTI leek ons heel interessant, met een mix van kracht en conditie, in combinatie met levensstijladvies.

Ondertussen sporten we meer dan 1,5 jaar bij PTI, meestal 3x per week, waarbij we 2x een aantal maanden personal training hebben gedaan bij coach Mirte en coach Ivy.

Ik ben in het algemeen veel fitter geworden! In totaal ben ik bijna 10 kilo afgevallen, maar ben een stuk atletischer gebouwd dan de laatste keer dat ik op dit gewicht zat. Ik heb flink wat spiermassa opgebouwd en ben een stuk sterker. Eén van mijn persoonlijke doelen was om de deadlift aan te leren, inmiddels staat mijn PR op 152 kg!

Fysiek ben ik een stuk fitter dan voorheen. Tijdens de trainingen word je uitgedaagd en kom je erachter dat je veel sterker bent dan je zelf denkt. De personal trainers motiveren je daarbij op een prettige manier. Wat ik vooral mooi vind om te te merken is dat ik veel langer door kan gaan zonder moe te worden. Ondanks dat de lessen maar een uur zijn heb ik daar ook profijt van bij (lange) fietstochten. Ik heb onlangs weer eens een toertocht van 150 km gedaan, en mijn tempo lag hoger dan voorheen en de dag erna had ik nauwelijks spierpijn. Dat komt echt wel voornamelijk door de small group trainingen, want ik ben juist minder gaan fietsen de afgelopen jaren, maar meer lessen gevolgd bij PTI.

Ik zit lekkerder in mijn vel, het is echt een fijn gevoel om te weten dat je hartstikke fit bent

Persoonlijk vind ik de trainingsopzet heel fijn, met vaste blokken waarbinnen variatie zit, en waar je om de zoveel weken nieuwe oefeningen hebt.

De trainers zijn super deskundig en motiveren je goed, maar het zijn daarnaast ook gewoon gezellige mensen! Misschien het leukste vind ik nog wel dat we inmiddels een heleboel mensen kennen bij de lessen, ik heb er daarom echt een beetje een clubgevoel bij gekregen.

Ik kom uit het verenigingsleven en hield een sportschool daarom nooit lang vol (te saai, teveel op jezelf), maar bij PTI gaan jullie me voorlopig nog wel blijven zien, ben er nog lang niet op uitgekeken!

– Joost Tonnaer

Joost heeft samen met zijn vrouw Robin een duo personal training traject bij ons gevolgd. Zij wilden graag fitter worden en afvallen voor de bruiloft; met als doel er op hun best uit te zien om hun bijzondere dag. Om dit te bereiken wilden ze graag een stok achter de deur, omdat ze wisten dat ze dit zelf niet ging lukken.

Naast de personal training lessen die ze bij mij volgden, kwamen ze ook 2 keer per week voor small group training naar PTI. Ik heb de trainingen dusdanig aangepast zodat de lessen goed op elkaar aansloten en zij iedere week alles uit hun lijf konden halen. In hun programmering heb ik de pull up toegevoegd, want deze wilden zij graag verbeteren, en dat is gelukt!

Joost kampte met een schouderblessure waar we omheen hebben gewerkt. Samen met zijn behandelend fysiotherapeut hebben we oefeningen aangepast waar dat gewenst was. Een oefening die ik gebruikt heb om zijn kracht in zijn schouder te versterken was de unilateraal kettlebel button up press.

Omdat Joost graag wilde afvallen, maar wel zijn spiermassa wilden behouden hebben wij hiervoor een persoonlijk voedingsplan op maat voor gemaakt. Hij heeft dit uitstekend gevolgd en dat is terug te zien in zijn resultaten. Tijdens zijn duo personal training traject is hij 5 kg afgevallen.

Joost en Robin zijn fijne mensen om te coachen. Ze gaan aan de slag met hun subdoelen en geven alles tijdens de les, ik heb genoten van het traject! Na de huwelijksreis pakken we samen de draad weer op.

Ivy

Coach

De behaalde resultaten op een rij

 

Joost heeft tijdens zijn duo personal training traject alles gegeven. Zie hier zijn resultaten!

Joost is vele malen sterker geworden en dat is terug te zien in zijn trainingsresultaten. 

Wil jij net als Koos afvallen en fitter worden en ook fantastische, duurzame resultaten behalen? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER