HET SUCCES VERHAAL VAN JOOST

Lees hoe Joost’s driejarige reis bij PTI hem niet alleen fysiek sterker maakte, maar ook zijn sportieve prestaties verbeterde en hem hielp om blessures te verminderen.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

🧑🏼 Joost

🔢 38 jaar

🏋🏼 PTI Group training

📆 2 x per week

✅ Fitter worden

Ontdek het inspirerende verhaal van Joost, een drukke vader en teamleider uit Tilburg, die zijn weg vond naar fysieke en mentale balans bij PTI.

 

Op 39-jarige leeftijd, vader van drie kinderen, getrouwd en werkzaam als teamleider in Tilburg, heeft Joost de afgelopen drie jaar een opmerkelijke transformatie doorgemaakt dankzij zijn toewijding aan PTI.

Joost sport al sinds drie jaar bij PTI en beschouwt het als een essentieel onderdeel van zijn leven. Hij beoefende voorheen verschillende sporten, zoals fitness en hardlopen, maar merkte dat deze activiteiten losse elementen bleven. Bij PTI ontdekte hij de kracht van trainen onder begeleiding van een trainer en in groepsverband, waardoor hij zijn grenzen kon verleggen en zijn prestaties kon verbeteren.

Het plezier dat Joost haalt uit het sporten bij PTI is onmiskenbaar. Hij voelt zich niet alleen fysiek sterker en in balans, maar zijn loopresultaten zijn ook aanzienlijk verbeterd en het aantal blessures is verminderd. Dit succes schrijft hij toe aan de professionele trainers bij PTI, die zelf vaak topsporter zijn geweest en daarom over uitgebreide kennis en ervaring beschikken.

Ondanks zijn jarenlange ervaring met sporten, erkent Joost dat er altijd ruimte is voor verbetering, met name op technisch vlak. Hij waardeert de persoonlijke coaching die hij bij PTI ontvangt, waarbij de trainers hem individueel of in kleine groepen begeleiden en directe feedback geven. Dit zorgt ervoor dat Joost effectiever traint en betere resultaten behaalt op een veilige manier.

Joost benadrukt ook de rol van PTI in het overwinnen van de drempel om te beginnen met sporten en het behalen van tastbare resultaten. Hij beschrijft de aanpak van PTI als verhelderend en ondersteunend, waardoor hij niet alleen fitter werd, maar ook een verslaving ontwikkelde aan het trainen bij PTI.

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training