👩🏽 Kim 

🔢 35+ jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Fitter worden

 

⚖️ Gewicht +0.4 kg

%   Vetpercentage +1.0%

➿ BMI +0.2%

 

Ik heb altijd op niveau gekorfbald en sinds dat ik daar jaren geleden mee ben gestopt ben ik altijd zoekende geweest wat er bij mij past. Ik heb met vlagen daarin heel intensief gesport. Denk aan boksen, hardlopen, fitness. Vooral van het laatste raakte ik snel verveeld omdat ik bij sporten wel echt een teamgevoel nodig heb om over mijn eigen grenzen heen te gaan. Vanaf moment één dat ik bij PTI een proefles volgde, had ik dat teamgevoel meteen weer. Mijn doelstelling was om fitter te worden, het 12 weken programma sloot hier perfect op aan!

Wat de 12 weken in mij hebben losgemaakt

Het 12 weken traject heeft voor mij betekend dat er een mentale en fysieke knop is omgegaan. Mijn energie level is door de gehele dag stukken verbeterd, dit merk ik vooral op mijn werk. Ik ben scherper en energieker gedurende de dag. En na jaren op geen een weegschaal meer te hebben gestaan ben ik er via dit traject achtergekomen dat een weegschaal een meetpunt is en dat het oké is wat het ook aangeeft.

Ik voel mijzelf fitter en weet nu echt dat ik fysiek en mentaal veel meer aankan dan dat ik afhankelijk soms denk. Ik heb ook meer balans gekregen in het dagelijkste leven qua voeding.

Mijn grootste uitdaging: het voedingsplan

Mijn grootste uitdaging lag bij het voedingsplan. Eten, en dan bedoel ik vooral avondeten, is heel mijn leven voor mij al een uitdaging. Als in je hebt het nodig om je motor te laten branden maar echt van genieten kon ik nooit of sterker nog ik vergat zelfs te avondeten. Het voedingsplan was daarom ideaal voor mij. Precies omschreven wat ik moet eten, hoeveel van alles etc. Vooral de ontbijt smoothie, lunch en tussendoortje keek ik echt naar uit en waren stuk voor stuk heerlijk. Wat betreft het avondeten heb ik uiteindelijk voor mijzelf een modus gevonden wat voor mij werkte. Ik verdeelde mij portie in twee delen. Het ene deel at ik meteen na dat ik het gemaakt had en het overige deel at ik enkele uren later.

“Het familie/team gevoel is wat ik miste bij andere sportscholen”

Bij PTI heb ik het plezier in sporten weer gevonden. Het family/team gevoel wat ik miste bij andere sportscholen, is hier volop aanwezig. Het is zoveel meer dan een sportschool, het is een samenkom van factoren waarbij je de beste versie van jezelf kan worden en blijven.

– Kim Vrijhoeven

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER