👨🏽 Koen 

🔢 42 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Fitter worden & afvallen

 

⚖️ Gewicht -6.6 kg

%   Vetpercentage -4.1

📏 Navelomtrek -14.5 cm

➿ BMI -1.9

 

Een jong gezin, drukke baan en een gezellig sociaal leven kost een hoop tijd en energie. Enerzijds levert het gelukkig ook veel positieve energie op maar toch kreeg ik behoefte aan meer “me-time”. Voordat ik het 12 weken programma begon voelde ik me niet fit en was niet tevreden met mezelf. Omdat ik diabetes type 1 heb lette ik al op mijn voeding maar het was niet optimaal. Tijd voor actie! Mijn doelstelling was fitter worden en 10 kilo afvallen. Daarnaast weer een ‘mind-reset’ maken wat betreft een gezonde leefstijl.

Wat de 12 weken in mij hebben losgemaakt

Doordat er op vaste momenten gesport wordt bij PTI en een 100% committment werd verwacht had ik een stok achter de deur. Het was mijn ‘me-time’ moment 3x in de week. Ik heb een reset kunnen maken en prive-werk-voeding-me time is nu in balans. Hoe ik me nu voel? Hier kan ik kort en krachtig in zijn: Ik ben veel fitter en voel me fitter. Ik ben net op vakantie geweest en merkte een wereld van verschil. Voorheen had ik moeite om een berg op te fietsen, het gaat nu veel makkelijker en ik herstel sneller.

Gedragsverandering in voedingspatroon

Het voedingsplan is makkelijk te volgen. Er werden geen impulsaankopen in de supermarkt gedaan 🙂 Een gedragsverandering was al na 1 week bereikt. Structuur in de hoeveelheid eten en vaste eetmomenten werken heel goed bij mij.

Individueel sporten in groepsverband

PTI is voor mij individueel sporten in groepsverband. Er is een fijne, deskundige en motiverende begeleiding. Ik ben een echte spelsporter en heb altijd een hekel gehad aan de sportschool. Dit werkt hier totaal anders en ik kan dit elke (spel)sporter aanraden. Je kunt het niveau elke les aanpassen en iedereen kan mee doen, er is een fijne veilige sfeer bij PTI!

– Koen Huigen

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER