🧔🏽 Koos 

🔢 40 jaar

🏋🏼 Personal training

📆 1 x per week

🔥 90 dagen

✅ Afvallen en fitter worden

 

⚖️ Gewicht -13,6 kg

📏 Navelomtrek -10 cm

%   Vetpercentage -1,6

➿ BMI -3,7

 

In mijn jeugd en tienerjaren heb ik veel gesport (4x per week) en was ik een fitte jongen. Op latere leeftijd kwam hier de klad in. Ik ging meer bourgondisch leven en andere dingen werden belangrijker. Dit kwam niet ten goede van mijn gezondheid. Met de jaren ging mijn conditie achteruit, in het begin zonder dat ik dit zelf merkte.

Aan het begin van dit jaar (2022) kreeg ik een helder moment. Ik keek in de spiegel en realiseerde mij dat mijn 40ste verjaardag in zicht was, keek nog eens naar mijzelf en evalueerde mijn niet al te beste conditie. Het was tijd dat er iets moest gebeuren aan mijn gezondheid en levensstijl. Op dat moment heb ik met mezelf de afspraak gemaakt dat ik voor mijn 40ste verjaardag actie ging ondernemen en dat heb ik gedaan! Na een zoektocht op internet naar een sportschool met iets meer begeleiding kwam ik in contact met PTI.

Mijn eerste 90 dagen personal training heb ik volbracht

 

Ik merk vooral aan mijn houding dat deze vele malen is verbeterd, eerder stond ik altijd iets voorover, ik sta nu veel rechter en heb daardoor een betere lichaamshouding. Daarnaast zijn mijn conditie en kracht onvoorstelbaar verbeterd, ik fiets nu gemakkelijk 10km of meer en ik ren bijna de trap op. Eerder had ik weinig fut of zin in dingen en als ik 1 keer de trap op liep was ik al buiten adem.
Ik heb de balans in mijn leven echt terug gevonden.

Mijn conditie is enorm verbeterd en ik voel mijzelf veel fitter wat resulteert in meer energie. Ook heb ik mijn voedingspatroon met behulp van het voedingsplan helemaal omgegooid; ik eet bewuster en gezonder maar er is op zijn tijd zeker nog plaats voor een snack of een biertje.

Last but not least is wel mijn lichamelijke transformatie. Ik ben in 13 weken van een ingezakte man met een bierbuikje naar een vele malen fittere versie van mijzelf gegaan (-13kg). Elke dag als ik in de spiegel kijk word ik hieraan herinnerd, wat tevens ook meteen een motivatie is om door te gaan.

Vanaf het eerste moment heeft mijn start bij PTI goed gevoeld

 

Ik ben zeer prettig opgevangen waarbij ik vanaf de intake het gevoel kreeg dat ik niet zomaar een nummertje ben waar iets aan verkocht moest worden. PTI kijkt echt naar mijn verhaal en behoefte, waarbij ook de vraag achter de vraag naar boven wordt gehaald. Ik durf wel te stellen dat ik zonder deze aandacht en begeleiding hier nooit aan begonnen was.
Privé maar ook zeker in mijn zakelijk leven voel ik mijzelf fysiek en mentaal veel sterker waardoor ik scherper ben en prettiger in het leven sta.

Hoe ik PTI ervaren heb?

 

Een zeer prettige, professionele sportschool waar je jezelf mag zijn. Met de juiste begeleiding werkt iedereen in zijn eigen tempo aan hetzelfde doel, namelijk fitter worden of blijven. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste houding en geen les is hetzelfde, veel afwisseling dus. Daarnaast mag er zeker ook gelachen worden en is er altijd tijd voor een praatje.

– Koos Habraken

Het doel van Koos was afvallen en fitter worden. Dit doel hebben we dubbel en dwars gehaald. We zijn begonnen met de basistechnieken om Koos kennis te laten maken met de manier van trainen bij PTI. Omdat koos niet eerder aan krachttraining gedaan had was het belangrijk eerst de techniek onder de knie te krijgen. Hierna hebben we de trainingen ingedeeld in krachtsets en conditietraining.

Naast de trainingen bij ons op locatie is Koos zelf aan de slag gegaan met zijn persoonlijke voedingsplan. Bij aanvang ontving hij een 6 weeks voedingsschema welke hij daarna nog eens 6 weken gevolgd heeft. Voor hem werkte dit top omdat hij hierdoor goed overzicht had van wat hij wanneer moest eten. Hij heeft dit feilloos gevolgd, dit is ook terug te zien in het resultaat.

Doordat Koos een enorme fysieke transformatie heeft ondergaan zit hij beter in zijn vel. Hij heeft meer zelfvertrouwen en beweegt vele malen beter dan voorheen. De eerste les bestaat altijd uit een bewegingsanalyse vanuit hier ben ik met Koos gestart met een Goblet squat op schijfjes. De laatste 3 trainingen heb ik de back squat geïntroduceerd en deze deed hij uiteindelijk met 3 sets van 10 herhalingen te volbrengen met maar liefst 35 kg.

Het traject met Koos was erg fijn! Koos is iemand die precies doet wat er gedaan moet worden om zijn doelen te bereiken. Iedere training was hij positief en heeft hij positieve feedback terug gegeven zodat we het traject samen super hebben ervaren.

Mirte

Coach

De behaalde resultaten op een rij

 

Koos heeft zijn traject uitmuntend gevolgd. Zijn resultaten weerspiegelen zijn inzet en doorzettingsvermogen.

Wil jij net als Koos afvallen en fitter worden en ook fantastische, duurzame resultaten behalen? Boek dan meteen een gratis kennismaking.

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER