HET SUCCES VERHAAL VAN LESZEK

Lees hoe Leszek zich nu lichamelijk en geestelijk fitter voelt dan hij de afgelopen jaren heeft gedaan.

👩🏽 Lauret

🔢 70 jaar

🏋🏼 PTI Group training

🥗 Persoonlijk voedingsschema

💊 Vitamine en supplementen

📆 3x per week

🔥 4 jaar +

✅ Gezond en fit oud worden

⚖️ Gewicht -17 kg

 

Hoe Lauret op 70-jarige leeftijd haar fitheid en vitaliteit omarmde: een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen

Lauret’s reis naar PTI begon door de aanbeveling van haar zusje, die al een trouwe sporter was bij de club. Met haar doel om fit en actief te blijven, nam Lauret de stap om deel te nemen aan het PTI-programma, zelfs op haar leeftijd. Aanvankelijk twijfelde ze of ze het zou kunnen volhouden, maar na haar eerste proefles was ze overtuigd en begon ze met enthousiasme aan haar fitnessroutine, die ze nu 3 tot 4 keer per week volgt.

De resultaten van Lauret’s inzet zijn opmerkelijk. Onlangs slaagde ze met vlag en wimpel voor haar APK-keuring en verbazingwekkend genoeg kan ze meer dan zes minuten planken, een duidelijke indicator van haar indrukwekkende fitheid en kracht. Maar het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het sporten bij PTI heeft Lauret ook geholpen om bewuster met haar voeding om te gaan.

Vroeger had Lauret een zittend beroep en kampte ze met overgewicht. Echter, dankzij haar toewijding aan sporten bij PTI, gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan en het gebruik van voedingssupplementen zoals de vanille proteïne van PTI voor spieropbouw en herstel, is ze maar liefst 17 kilo afgevallen. Deze transformatie heeft niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar heeft ook haar dagelijkse leven verrijkt met meer energie en vitaliteit.

Het is niet alleen de effectiviteit van de trainingen die Lauret aanspreekt, maar ook de warme en ondersteunende sfeer onder de sporters en trainers bij PTI. Ze moedigt iedereen aan die twijfelt om gewoon een proefles te plannen en deel te nemen aan de PTI-gemeenschap. Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen die gelooft dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om een gezonde en actieve levensstijl na te streven.

🧔🏽 Leszek

🔢 37 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3 x per week

🔥 12 weken

✅ Afvallen en fitter worden

 

⚖️ Gewicht -13,4 kg

📏 Navelomtrek -10,0 cm

➿ BMI -4,2

Lichamelijk & geestelijk fitter

Ik ben een vader van drie kinderen, werk fulltime als ondernemer en hou van een feestje hier en daar. Sinds de lockdown, met alle prikkelen die dat met zich meebracht en daarnaast de zorgelijke gezondheid van mijn dochter, hadden ervoor gezorgd dat mijn gezondheid en conditie achteruit waren gegaan. Ik was toe aan wat kilo’s kwijt te raken en een soort reset om de rode draad van het trainen weer op te pakken

Nu 12 weken later voel ik een wereld van verschil! Ik voel me lichamelijk en geestelijk fitter dan dat ik mij de afgelopen jaren heb gevoeld, alsof ik alles aankan. Het voedingsplan was voor mij echt een eyeopener! Het heeft me nu ook veel bewuster gemaakt van wat ik eet en de hoeveelheid! Maar vooral dat je lekker kan eten en dat je geen honger hoeft te hebben tijdens het volgen van een dieet. De eerste 2 weken waren vooral iets lastiger, dit omdat ik merkte dat mijn lichaam moest wennen aan de nieuwe levensstijl en ik de juiste balans moest vinden qua calorieën voor als ik zware werkzaamheden had op mijn werk. Maar dit is dankzij de goede begeleiding en coaching goed gekomen. En na 2 weken ging alles vrij gemakkelijk om eerlijk te zijn. Vond het ook heel fijn dat er genoeg alternatieven bij stonden mocht je iets niet lekker vinden.

Ik heb echt genoten van het traject , van begin tot het eind! Zou er zo weer aan deelnemen als het kon. Ik had verwacht dat ik resultaat zou boeken, maar never nooit had ik dit resultaat verwacht. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier aan mocht deelnemen! Voel me herboren en ready to go! Heb ook weer de energie om volle bak te genieten van mijn dochtertje.

Uitdaging & persoonlijke begeleiding

PTI is een hele fijne en warme plek om te sporten voor echt iedereen! Iedereen wordt op zijn/haar manier uitgedaagd om zo zijn doelen te behalen. Ik heb veel sportscholen versleten in mijn leven maar nergens zo fijn gesport als bij PTI! Je wordt uitgedaagd met de trainingen maar vooral goed begeleid.

Robin heeft samen met haar man Joost een duo personal training traject bij ons gevolgd. Zij wilden graag afvallen en de focus op billen en benen, terwijl Joost graag fitter wilde worden en zijn schouder wilde trainen.

Omdat ze beide een ander fysieke doelstelling hadden heb ik het trainingsschema gepersonaliseerd en dusdanig opgebouwd dat ze iedere training samen konden uitvoeren, maar het laatste gedeelte was voor Robin specifiek gericht op het trainen van haar benen en billen en voor Joost op conditie. Tof aan dit stel is dat het niveau iedere training erg hoog was en ze elkaar motiveerden en uitdaagden meer te geven.

Robin zei het zelf ook al dat ze met het voedingsplan aan de slag is gegaan en dit eraan heeft bijgedragen dat zij zoveel kilo’s is afgevallen. Het persoonlijk voedingsschema wordt ondersteund met vitaminen en supplementen waar zij dagelijks gebruik van hebben gemaakt. Het gebruik van proteïne gaf ondersteuning in goed herstel en door het starterspakket kon ze vol energie blijven trainen.

Buiten de energie die ik iedere training terug zag, heeft Robin enorme progressie geboekt bij de oefeningen. Dan moet je denken aan een goede uitvoering (techniek) en haar kracht en doorzettingsvermogen.

Als coach was het een super traject om te mogen begeleiden. Als een stel zo gemotiveerd is en open is over hun obstakels en uitdagingen, zoals bijvoorbeeld sociale gelegenheden in het weekend, kan ik ook alles geven, wat resulteert in super goede resultaten voor Robin en Joost. Ze hebben dan ook beide hun doelstelling bereik.

Ivy

Founder & coach

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Maak het jezelf makkelijk en beoordeel of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Maar ben gewaarschuwd, je verlaat de les met een nieuwe passie.

Banner PTI group training