🧔🏽 Leszek 

🔢 37 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3x per week🔥 12 weken

✅ Fitter worden & afvallen

 

⚖️ Gewicht -13.4 kg

%   Vetpercentage -6.2

📏 Navelomtrek -10.0 cm

➿ BMI -4.2

 

Ik ben een vader van drie kinderen, werk fulltime als ondernemer en hou van een feestje hier en daar. Sinds de lockdown, met alle prikkelen die dat met zich meebracht en daarnaast de zorgelijke gezondheid van mijn dochter, hadden ervoor gezorgd dat mijn gezondheid en conditie achteruit waren gegaan. Ik was toe aan wat kilo’s kwijt te raken en een soort reset om de rode draad van het trainen weer op te pakken

Lichamelijk & geestelijk fitter

Nu 12 weken later voel ik een wereld van verschil! Ik voel me lichamelijk en geestelijk fitter dan dat ik mij de afgelopen jaren heb gevoeld, alsof ik alles aankan.

Het voedingsplan was voor mij echt een eyeopener! Het heeft me nu ook veel bewuster gemaakt van wat ik eet en de hoeveelheid! Maar vooral dat je lekker kan eten en dat je geen honger hoeft te hebben tijdens het volgen van een dieet. De eerste 2 weken waren vooral iets lastiger, dit omdat ik merkte dat mijn lichaam moest wennen aan de nieuwe levensstijl en ik de juiste balans moest vinden qua calorieën voor als ik zware werkzaamheden had op mijn werk. Maar dit is dankzij de goede begeleiding en coaching goed gekomen. En na 2 weken ging alles vrij gemakkelijk om eerlijk te zijn. Vond het ook heel fijn dat er genoeg alternatieven bij stonden mocht je iets niet lekker vinden.

“Dit resultaat had ik nooit verwacht”

Ik heb echt genoten van het traject , van begin tot het eind! Zou er zo weer aan deelnemen als het kon. Ik had verwacht dat ik resultaat zou boeken, maar never nooit had ik dit resultaat verwacht. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier aan mocht deelnemen! Voel me herboren en ready to go!

Heb ook weer de energie om volle bak te genieten van mijn dochtertje.

Uitdaging & persoonlijke begeleiding

PTI is een hele fijne en warme plek om te sporten voor echt iedereen! Iedereen wordt op zijn/haar manier uitgedaagd om zo zijn doelen te behalen. Ik heb veel sportscholen versleten in mijn leven maar nergens zo fijn gesport als bij PTI! Je wordt uitgedaagd met de trainingen maar vooral goed begeleid.

– Leszak Kowalewski

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER