👨🏽 Marc 

🔢 47 jaar

🏋🏼 Personal training & Small group training

📆 1 x per week & 1 x per week

🍏 Persoonlijk voedingsplan

✅ Afvallen en fitter worden

 

Ik kom uit Breda. Veel mensen zeggen Breda?? En dan hier sporten? JA! Ik zal je vertellen waarom.

Toen PTI nog in het T-kwadraat zat, ben ik begonnen. Ik begon met 1 keer per week personal training. Dit heb ik iets meer dan een jaar gedaan waarna ik ben overgestapt naar small group training. Je kunt wel stellen dat ik na de start verkocht was en niet meer weg ben gegaan. 

Balans gevonden in mijn bourgondische leven 

Ik was helemaal uit vorm… (lang niks gedaan). Tevens meegedaan aan het eerste voedingsplan en dat werkte; ik kreeg meer energie en verloor wat kilo’s. Mijn levensstijl was erg bourgondisch, ik genoot echt van lekkere dingen, en dan in overvloed, nu heb ik een balans gevonden waarbij ik met mate kan genieten. Daar voel ik me goed bij! 

Doordat ik begon met 1 op 1 training werd ik flink uitgedaagd en dit werkte motiverend. Je merkt dat je sterker wordt en dat je iedere keer een kilo meer kunt tillen. Positieve motivatie van je eigen progressie dus. 

Overstap naar small group training

Voor mij is trainen bij PTI een verslaving. Vooral de small group training is erg goed, je leert snel mensen kennen, dat vind ik erg leuk en zo ontstaat er al snel een klein clubje… 

Door de jaren heen ben ik gegroeid en voel ik me super fit! Ik voel me goed. Het is een soort verslaving geworden, maar uiteraard in de positieve zin van het woord.

Vriendschappen zijn ontstaan

PTI is voor mij op het juiste moment gekomen. Ik ben veel bewuster en heb in het sporten bij PTI een vorm van ‘therapie’ gevonden. Daarnaast zijn er mooie vriendschappen ontstaan en is ook mijn vrouw Lotte lid geworden en leeft het binnen ons gezin om te bouwen aan een gezonde levensstijl.

– Marc Ultee

 

test
test

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Boek je gratis kennismaking met ons team en we maken een op maat en resultaatgericht programma rond jouw doelen

ONTDEK MEER

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

KIM DE WITTE - VAN DEN HOVEN

34 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER