👨🏼 Max 

🔢 31 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 2 x per week

✅ Afvallen en fitter worden

Ik liep al enige tijd rond met het idee wat ik wat meer wilde bewegen maar eerdere pogingen zijn vaak niet verder gekomen dan een stilzwijgend lidmaatschap. Ik ben in september ’20 lid geworden van PTI op advies en een klein beetje onder druk van mijn collega Johan Dietz 😉 

Na een proefles Small group training was ik al vrij snel overtuigd, dit is wél iets voor mij. Ik sport nu twee keer per week met enorm veel plezier en de resultaten liegen er niet om. 

Het sporten in groepsverband motiveert mij enorm om tijdens de les nét dat beetje meer eruit te halen. Ik sport wekelijks in ongeveer dezelfde setting waardoor er een leuke band is ontstaan met andere PTI’ers. 

10 kg afvallen met small group training

Naast dat ik twee keer per week ben gaan sporten ben ik ook wat meer op mijn voeding (lees: snoepen!) gaan letten met als gevolg dat ik zo’n 10 kg ben afgevallen. Ik ben enorm trots op dit resultaat en zit hierdoor een stuk lekkerder (en zekerder) in mijn vel.

Ik voel me fitter én sterker. Daarnaast heeft het sporten een enorme positieve vibe op mijn mindset omdat ik tijdens deze uurtjes even aan niets anders kan denken dan: knallen!

PTI heeft veel meer betekend voor mij dan ik van tevoren had durven bedenken!  Door mijn zittend beroep én DJ-optredens was mijn levensstijl niet optimaal. De overtollige kilootjes kwamen al snel om de hoek kijken maar de motivatie ontbrak om er echt iets aan te doen.

Sporten in de ochtend zorgt voor een frisse en positieve start van de dag

Het traject bij PTI heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik mijn gestelde doelen heb behaald maar zorgt ook voor een enorme drive waardoor ik zelfs voor het eerst in mijn leven vrijwillig heb meegedaan aan een sportevenement: De PTI Games! Dit had ik eerder niet kunnen indenken.

Het sporten in de ochtend zorgt daarnaast voor een frisse en positieve start van de dag op mijn werk.

– Max van Meel

 

34 jaar | Loon op Zand | Small group training | 2 keer per week

Doel: afvallen 

In juni 2020 ben ik gestart met sporten bij PTI. Waar ik moest beginnen wist ik niet. Ik had 0,0 conditie, energie en kracht. Gelukkig kun je bij PTI op elk niveau instromen en dat gaf mij vertrouwen om langzaam op te bouwen. Daarnaast wilde ik meer weten over gezonde voeding en wat het beste bij mij als persoon past. Het team van PTI heeft mij hierbij geholpen en geen vraag was teveel of te gek!

Wij hebben twee kids en schelen maar 19 maanden, dus dat was best een pittige tijd voor mijn lichaam. Ik heb altijd fanatiek paard gereden en was (bijna) dagelijks op de manege te vinden. Helaas moest ik mijn passie voor paardrijden op een laag pitje zetten in verband met medicatiegebruik tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik had dus van november 2017 tot juni 2020 niet meer gesport. Dit zorgde ervoor dat ik een verkeerde houding aannam en rugklachten ging ontwikkelen – waar ik gelukkig geen last meer van heb dankzij de osteopaat en het sporten bij PTI.

15 kilo afvallen, energieker, sterker en meer conditie

In de tussentijd heb ik mijn conditie van 0,0 😉 op kunnen schroeven naar een fit en gezond fysiek. Ik voel me energieker en sterker en daarnaast ben ik ook nog een 15 kilo afgevallen. Iedere programmering cyclus duurt bij PTI 16 weken en sluiten we af met een testweek. En ik verbreek iedere keer weer mijn eigen PR’s en daar doe ik het voor!

Mijn relatie met voeding en bewegen is positief veranderd

In het verleden kon ik redelijk obsessief bezig zijn met bewegen en met voeding. Ik heb veel meer balans in mijn dagelijkse patroon en de relatie met voeding en bewegen is in positieve zin veranderd.

Onlangs heb ik even rust moeten nemen en tijd voor mezelf door een burn-out, maar het gaat nu weer de goede kant op. Het sporten en de gezonde voeding heb ik weer opgepakt en dit merk je direct aan je lichaam en je humeur. Bewegen en gezonde voeding zijn ontzettend belangrijk voor mij, maar op z’n tijd wordt er natuurlijk ook genoten!

Vrolijke en energieke mama

Waar ik nu sta? Ik voel me sterker en ben vrij van mijn rugklachten. Ik heb een gezondere levensstijl en ben een vrolijke en energieke mama voor de kids en voor mijn man. Het is fijn om een club als PTI te hebben en te sporten met gezellige leden en goede coaches.

Wil jij net als Kim aan de slag met jouw doelstelling? Boek nu een gratis proefles!

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en ervaar of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Ben gewaarschuwd: je verlaat de les met een nieuwe passie.
Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER