👩🏽 Minou 

🔢 51 jaar

🏋🏼 Small group training

📆 3-4 x per week

✅ Fitter worden

Begin 2020 ben ik begonnen met sporten bij PTI na ruim 3 jaar thuis bijna dagelijks workouts te hebben gedaan. Daarvoor ben ik heel lang lid geweest van een sportschool waar ik een aantal keer per week kwam voor een groepsles, zoals bodypump, BBB of yoga. Ik was altijd al graag in beweging, liet de auto zoveel mogelijk staan, fiets/wandel graag en let (meestal -;) goed op mijn voeding.

Discipline om te sporten en voldoende te bewegen zat al in m’n systeem, maar door de trainingen bij PTI heb ik weer veel meer plezier gekregen in het sporten. Het lesprogramma helpt om steeds een stapje verder te gaan waardoor ik sterker en fitter ben geworden. Ik geniet echt van de uitdaging om het beste uit mezelf te halen. De persoonlijke begeleiding door de coaches werkt daarbij motiverend, maar heeft me ook geholpen om oefeningen technisch beter uit te voeren. Een deadlift met 90 kilo was wel een hoogtepuntje!

De fysieke inspanning helpt om mentaal te ontspannen

Wekelijks kom ik het liefst 3-4 keer trainen. Sporten is voor mij de ideale invulling van tijd voor mezelf. Het geeft energie en werkt heel goed om m’n hoofd lekker leeg te maken. De fysieke inspanning helpt om mentaal te ontspannen. Ik voel me goed en dat wil ik graag zo houden! Sporten bij PTI heeft de afgelopen jaren veel voor me betekend. Vooral in de maanden dat er vanwege corona-beperkingen weinig mogelijk was, waren de trainingen echt m’n uitjes van de dag/week.

Even afstand nemen van werk en aandacht geven aan mijn fitheid zorgt ervoor dat ik goed in m’n vel zit, goed voor mezelf wil blijven zorgen en een goede weerstand heb. Een aanrader dus!

Sporten bij PTI combineert de voordelen van een sportschool met de voordelen van PT: alle faciliteiten zijn aanwezig en de begeleiding is super persoonlijk. Daarnaast is het contact met andere leden heel prettig. We kennen én inspireren elkaar. Als actief lid ben je echt onderdeel van de PTI-community.

34 jaar | Loon op Zand | Small group training | 2 keer per week

Doel: afvallen 

In juni 2020 ben ik gestart met sporten bij PTI. Waar ik moest beginnen wist ik niet. Ik had 0,0 conditie, energie en kracht. Gelukkig kun je bij PTI op elk niveau instromen en dat gaf mij vertrouwen om langzaam op te bouwen. Daarnaast wilde ik meer weten over gezonde voeding en wat het beste bij mij als persoon past. Het team van PTI heeft mij hierbij geholpen en geen vraag was teveel of te gek!

Wij hebben twee kids en schelen maar 19 maanden, dus dat was best een pittige tijd voor mijn lichaam. Ik heb altijd fanatiek paard gereden en was (bijna) dagelijks op de manege te vinden. Helaas moest ik mijn passie voor paardrijden op een laag pitje zetten in verband met medicatiegebruik tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik had dus van november 2017 tot juni 2020 niet meer gesport. Dit zorgde ervoor dat ik een verkeerde houding aannam en rugklachten ging ontwikkelen – waar ik gelukkig geen last meer van heb dankzij de osteopaat en het sporten bij PTI.

15 kilo afvallen, energieker, sterker en meer conditie

In de tussentijd heb ik mijn conditie van 0,0 😉 op kunnen schroeven naar een fit en gezond fysiek. Ik voel me energieker en sterker en daarnaast ben ik ook nog een 15 kilo afgevallen. Iedere programmering cyclus duurt bij PTI 16 weken en sluiten we af met een testweek. En ik verbreek iedere keer weer mijn eigen PR’s en daar doe ik het voor!

Mijn relatie met voeding en bewegen is positief veranderd

In het verleden kon ik redelijk obsessief bezig zijn met bewegen en met voeding. Ik heb veel meer balans in mijn dagelijkse patroon en de relatie met voeding en bewegen is in positieve zin veranderd.

Onlangs heb ik even rust moeten nemen en tijd voor mezelf door een burn-out, maar het gaat nu weer de goede kant op. Het sporten en de gezonde voeding heb ik weer opgepakt en dit merk je direct aan je lichaam en je humeur. Bewegen en gezonde voeding zijn ontzettend belangrijk voor mij, maar op z’n tijd wordt er natuurlijk ook genoten!

Vrolijke en energieke mama

Waar ik nu sta? Ik voel me sterker en ben vrij van mijn rugklachten. Ik heb een gezondere levensstijl en ben een vrolijke en energieke mama voor de kids en voor mijn man. Het is fijn om een club als PTI te hebben en te sporten met gezellige leden en goede coaches.

Wil jij net als Kim aan de slag met jouw doelstelling? Boek nu een gratis proefles!

GA JIJ JE DOELEN VERWEZENLIJKEN?

Maak het jezelf makkelijk en ervaar of PTI bij je past door middel van een gratis proefles! Ben gewaarschuwd: je verlaat de les met een nieuwe passie.
Ontdek meer

ALINE NDAGIJIMANA

28 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER

BART PHILIPPA

32 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN DER WERF

44 jaar, 2x per week personal training

LEES MEER

JOOST VAN BIJNEN

38 jaar, 2x per week small group training

LEES MEER